Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 157 sonuç

Konu: Namağlup Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Tega-Geist Taktik Sizlerle..[Beıng Update]

2 sezon gectikten sonra taktik pek önemli değil yeterki personeli olun oyuncuların basarı geliyor zaten

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by puskas View Post
    2 sezon gectikten sonra taktik pek önemli değil yeterki personeli olun oyuncuların basarı geliyor zaten
    kardeş önemli olmaz olur mu? çok iyi bi takımın olsa taktiksiz nasıl başarıya gidebilirki?

ya ben su skinin cok begendim ayrica taktik super skinin linkini atabilirmisn

Nesil
    2006
    Yer

kardeş maalesef bu siteden indirmedim kusura bakma..

Nesil
    2006
    Yer
    -

denemeye devam ediyorum taktik iyi güzelde sanki fazla pozisyona giremiyorsun ama 10 üzerinden 9 ricam olcak birazdaha iyisini yapabilirsen sevinirim

Nesil
    2006
    Yer

Kardeş sen uzun zaman hiçbişeyi değiştirmeden denersen değişikliği farkedeceksindir.

insallah benim takıma uyar takım super lig de namaglup gidiyo ama avrupa da bisey yok x takımına benzedim vallaha

Nesil
    2006
    Yer

kardeşler bu taktik v2 nin henüz betası v2 nin aslı yakında gelecek, onda tamamen takım oyunu oynanan, sürekli pozisyon yakalanan topla oynama yüzdesinin %55 nin hiç %60 ın kolay kolay altına düşmediği bir taktik göreceksiniz.

ii olmuş yakışır

bu dediklerinibende beşiktaşta denicem inşalla işe yarar

ben de galatasarayda uyguladım sağolasın harika bi taktik herkkes denesin yanlız kaleye iyi biri lazım çok önemli

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    kardeşler bu taktik v2 nin henüz betası v2 nin aslı yakında gelecek, onda tamamen takım oyunu oynanan, sürekli pozisyon yakalanan topla oynama yüzdesinin %55 nin hiç %60 ın kolay kolay altına düşmediği bir taktik göreceksiniz.

Taktiğin Aslını merakla bekliyorum güzel taktik..

kardeş sana hile diyenlere aldırma helal olsun iyi taktikler yapıosun ben senin su v2 ini denedim emegini kendi gözünle gör tekrar teşekkür

Nesil
    2006
    Yer

Kardeşler, v2 ile Galatasaray'ı aldım. Ligde birinciyim, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Lille ve Anderlecht'in grubunda 4 maç oynadık, 10 puanla 1.yim ve Madird'le beraber gruptan çıktık. Sami yen'de Real'i 4-1 yendim. Kariyere yazacağım ve v2 nin aslını yayınlayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bir sorum olacak 9 sayfayi okudum bu v2 nin taktıgini uygularken basta koydugun ozellıklerıde uygulayalımmı?

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by VahdeTrabzon View Post
    bir sorum olacak 9 sayfayi okudum bu v2 nin taktıgini uygularken basta koydugun ozellıklerıde uygulayalımmı?
    Kardeş ben taktiği tanıttım, uygulanması gereken yerler zaten taktikte mevcut. Onlar taktik hakkında bilgilerdi.

Ben zar zor taktik begenen biriyim hatta bu yuzden bakmadiim taktik we denemediim ozellikler kalmadi ama bunu beendim sadece taktigin 4-4-2 olmadigi ozellikle taktigin arkasinda belli oyuncularin ozelliklerinin kullanildigi bi taktik zaman gecirmeyi SIK SIK yapmak sadece pas yerinin dooru we net yere gitmesi die yazmisin ama bu zaman gecir 2-0 yenikkende hizli atak yapman lazim sen zaman gecirme yapiorsan nasil maclari cevirme imkanin oluor ? cook konustum galiba hernese genede ben bu taktigi beeendim emegine saglik !

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Arminas View Post
    Ben zar zor taktik begenen biriyim hatta bu yuzden bakmadiim taktik we denemediim ozellikler kalmadi ama bunu beendim sadece taktigin 4-4-2 olmadigi ozellikle taktigin arkasinda belli oyuncularin ozelliklerinin kullanildigi bi taktik zaman gecirmeyi SIK SIK yapmak sadece pas yerinin dooru we net yere gitmesi die yazmisin ama bu zaman gecir 2-0 yenikkende hizli atak yapman lazim sen zaman gecirme yapiorsan nasil maclari cevirme imkanin oluor ? cook konustum galiba hernese genede ben bu taktigi beeendim emegine saglik !
    Haklisin ancak biz her dakika icin taktik yapamayayiz oyle degil mi? Genel bi taktik verilir gerisi menajerin yetenegine birakilir...

Bi deneyeyim yorum yapıcam teşekkürler paylaştığın için...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tactics klasörüne kopyaladım dosyayı ama oyunda tactics'de görünmüyor. Nedeni ne olabilir bi yardımcı olabilir misiniz?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hallettim arkadaslar teşekkürler...

Red face

kardes benbu taktigi denedim ilk macta besiktasa 4 attim iyi dedim sonra ligte 8 macta 4 galibiyet aldim sampiyonlar liginde onelemede kizilyildiza elendim uefa kupassinda grubun ilk macinda vitoria setubal gibi uyduruktan takima 2-0 yenildim gol atmada zorluk cekiyorum rakibin toplam sutu 6-10 arasinda degisiyor ama mutlaka en az iki gol atiyorlar ortasaha uygulamasi iyi ama forvet ve defans icin calisma yapmalisin.takimida solim mondi,cihan,song,orhan ak,ferhat oztorun,fernando gago,lucas biglia,aydin yilmaz,andres guardado,joe cole,cesar delgado.sende ilk basladiginda buna benzer bir durum oldumu.cevabini beklyorum.emegine saglik

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by carlostevez41 View Post
    kardes benbu taktigi denedim ilk macta besiktasa 4 attim iyi dedim sonra ligte 8 macta 4 galibiyet aldim sampiyonlar liginde onelemede kizilyildiza elendim uefa kupassinda grubun ilk macinda vitoria setubal gibi uyduruktan takima 2-0 yenildim gol atmada zorluk cekiyorum rakibin toplam sutu 6-10 arasinda degisiyor ama mutlaka en az iki gol atiyorlar ortasaha uygulamasi iyi ama forvet ve defans icin calisma yapmalisin.takimida solim mondi,cihan,song,orhan ak,ferhat oztorun,fernando gago,lucas biglia,aydin yilmaz,andres guardado,joe cole,cesar delgado.sende ilk basladiginda buna benzer bir durum oldumu.cevabini beklyorum.emegine saglik
    Biraz bekletiyorum herkesi kusuruma bakmayin ama Dream League actim simdi v2 yi orada test ediyorum 1 en gec 2 hafta icinde sitede olur. Ancak bu FM 2007 nin en iyi taktiklerinden biri olacagina kesinlikle garanti verebilirim.

Guzel bi çalışma olmuş arkadaşım. Tebrikler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yaa beyler bi de şu oyuncuların "pa" ve "ca" larına nasıl bakıyoruz.
    ACELE CEVAP YAZARSINIZ SEVİNİRİM!!!

Nesil
    2006
    Yer

Oyunun icinde bakamiyorsun FMGenie ya da Modifier kullanman lazim.

ben bu taktiği kullandım ancak verim alamadım..
    Galatasaray ile oyuna başlamıştım...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by baron View Post
    ben bu taktiği kullandım ancak verim alamadım..
    Galatasaray ile oyuna başlamıştım...
    Hangisini kullandin? v2 Beta mi yoksa ilk versiyon mu?

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Hangisini kullandin? v2 Beta mi yoksa ilk versiyon mu?
    taktiğini birbaşka siteden indirmiştim....
    indirdiğim dosyada 4411 tega-geist yazıyor.
    ama sanırım v2 olsa gerek..

kardes ilk macta arsenal den 4 yedim

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by baron View Post
    taktiğini birbaşka siteden indirmiştim....
    indirdiğim dosyada 4411 tega-geist yazıyor.
    ama sanırım v2 olsa gerek..
    O eski taktikti...

Nesil
    2006
    Yer
    Esenler

beyler her tatktik her zmnaynsını tutmaz oyncların performans ve kondisyonlarına göre taktklernizi siz kendz belirliceksnz.ve taktikgnzi 2-3 ayda bi deiştrn karsı takmlar cozyor ve sizi deşifre ediyorlar.Sonra fark yemeyn bi ara basıma geldi.

Guzel taktik ellerine saglik ssler icin tsk

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri