1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Tamas Auxerre'de

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Tamas Auxerre'de

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Rumen futbolcu Gabriel Tamas, Celta Vigo'nun küme düşmesinin ardından Fransa'nın Auxerre ekibine transfer oldu. 23 yaşındaki futbolcunun bonservisi Spartak Moskova'daydı.

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyince 2004'te Spartak Moskova'ya transfer olan Tamas, önümüzdeki günlerde sağlık kontrolünden geçip imzasını atacak. Tamas'ın bu transferden ne kadar alacağı açıklanmadı. 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında Dinamo Bükreş'e kiralanan Tamas, Romanya milli takımındaki başarısının ardından Celta'ya kiralanmış ve geçen sezon bir çok maçta iyi performanslar ortaya koymasına rağmen takımının küme düşmesini engelleyememişti.

Geçen sezon Ligue 1'i 8. sırada bitiren Auxerre Tamams ile birlikte yaz aylarının 5. imzasını attırmış oldu. mavi beyazlılar, daha önce Marcos Antonio, Toifilou Maoulida, Kamel Chafni ve Jean-Marc Lesage ile sözleşme imzalamıştı.

Ligtv.com

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gs'deyken beğenmediğim bi oyuncuydu

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kendisini pek fazla sevmem ama Auxerre'de başarılı olur diye tahmin ediyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok artı özelliği olmayan düz bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ortalama bir defans diyebilirim ama Gs'deyken, genç bir oyuncu futbolunu geliştirmiş olabilir takip etmedim

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

fm de çok iyiydi.bence bu adam türkiyede adaptasyon sorunu yaşıyordu.futbolunu geliştirdiği kesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

fm 07de baya kaliteliydi demekki türkiyeye alışamamıştı auxerre ona göre

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bildiğim kadarıyla satılırken ruslarla yapılan anlaşmaya göre bidahaki satıştan pay alacaktı galatasaray.acaba anlaşma gerçek mi gerçekse ne kadar para alıcaz?

benim aklımda hep şampiyonlar liginde sociedadtan yediğimiz nihatın golüyle hatırlanacak tamas.orta sahada yanyana iken bu iki oyuncu nihat taması çok ta süratli olmayan bir deparla geçmiş ve golü atmıştı.nihat golü attığında tamas henüz ceza sahasına bile girememişti.ahh fatih terim ahh!sen sardın başımıza bu kalasları hep.nese geçti artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bence yetersiz bir oyuncu, kalitesine göre bir takıma gitmiş.

Yetersiz bir savunma oyuncusu...AuxeRRe bu sezon ifarklı bir yol izliyor gibi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    bildiğim kadarıyla satılırken ruslarla yapılan anlaşmaya göre bidahaki satıştan pay alacaktı galatasaray.acaba anlaşma gerçek mi gerçekse ne kadar para alıcaz?

benim aklımda hep şampiyonlar liginde sociedadtan yediğimiz nihatın golüyle hatırlanacak tamas.orta sahada yanyana iken bu iki oyuncu nihat taması çok ta süratli olmayan bir deparla geçmiş ve golü atmıştı.nihat golü attığında tamas henüz ceza sahasına bile girememişti.ahh fatih terim ahh!sen sardın başımıza bu kalasları hep.nese geçti artık...
    Nihat Tamas'ın bacak arasından topu geçirip Kovaçeviç'e golü attırmıştı.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

doğru olabilir.ben de yazarken tereddüte düşmüştüm golü kimin attığı dair.ama nihatla tamas arasında en az 3-4 metre mesafe vardı onu unutamam.aklımda sol çaprazdan girdikten sonra golü de atmış gibi kalmış aklımda.

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

ülkemizde genç oyunculara yeterince fırsat verilmiyo biraz üzerinde durulsa iyi bir oyuncu olabilirdi

Mesaj Yetkileri