Boca alır götürür hepsini ezer bi de üstüne fark atar da bırakır
Boca alır götürür hepsini ezer bi de üstüne fark atar da bırakır
Arjantin Primera Açılış Ligi 4. Hafta
Estudiantes(JP)-Belgrano: 2-2
Özet: İnanılmaz bir maçtı Estu birden kendini 2-0 yenik durumda gördü. Ama, bu sezon Boca'dan kiralık olarak gelen Boselli son 10 dakikada bitiriciliği patlama yaptı ve Estu maçı zor da olsa kurtardı.
River-Central: 1-0
Özet: Çok sıkıcı bir maçtı River, Farias'ın tek golüyle maçı kazandı.
Indipendiente-Boca: 0-3
Özet: Maçta adeta şov vardı. Palacio bu maçta adeta coştu. Bu maç Ustari'nin kariyerindeki en kötü maç olmalı.
Arjantin Primera Açılış Ligi 4. Hafta Puan Tablosu
Özet: Şampiyonluk için çok büyük bir mücadele geçecek gibi. Bu dört takımın en ufak hatası şampiyonluğa malolabilir.
Toparlanacağız toparlanacağız !!!
Her maç bir aksilik çıkıyor.Sakatlıklar,kartlar,milli maçlar...Ama hepsini aşacağız...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İyi gidiyoruz, Bu çıkışımızı inş. sürdüreceğiz.
Tebrikler Ömer.Sana güveniyorum![]()
Ömer'in liderliği pek uzun sürmeyecek.![]()
Görürüz bu liderlik, 90. dakikada gol yemeye benzemez.![]()
Arjantin Ligi 5. Hafta
Belgrano 1-1 River Plate
Özet:Maçta River'ın üstünlüğü vardı.Nitekim her zamanki gibi Farias golünü attı.Tam maç bitti derken 90+2 faciası yaşandı ve Delgado beraberlik golünü attı.
Gimnastic 0-2 Estudiantes
Özet: Zevksiz bir maçtı. Estudiantes 2 gol atıp, galibiyete yattı.
Boca 2-0 Newell's
Özet:Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Boca keni evinde bulduğu 2 golle Newell's'ı kendi evinde devirmeyi başardı.
Boca ve River kadrosu sayesinde buralarda biz ise kendi emeğimizle buralardayız.Yerimizden huzursuz falan değiliz.Yukarılara da en kısa zamanda tırmanacağız...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Boca iyi başlamış iyide gider ligde
Ben 90'da yiyorum adamlar atıyor. Şansa bak.
boca gumbur gumbur isi goturuo
En iyi başarı Murat abi.
En kötü başarı Gökay abi.![]()
ortegalı riverplate
Copa Sudamericana 1. Tur 1. Maçlar
River-Botafogo: 1-1
Özet: Oynayan taraf River'di, ancak son dakika golü River'i yıktı ve rovanş maçı için işi zora soktu.
Colo Colo(Birleşmiş Milletler)-Boca: 1-3
Özet: Boca hakettiği bir galibiyet aldı ve turu büyük oranda garantiledi. Ah o hatalı gol de olmasa tur şimdiden bitmişti ama.
Yine 90 da yedik ve böylece bu sezon şuana kadar 3 kere 90'da yemiş olduk.Şansızlık.![]()
kader iste ne yaparsinbenı de cok vuruo zaten o
boca cok guzel gidio zaten basindan vberi favorimdi
river takipte oda idare ediyo
Estudiantes biraz toparlanmaya ihtiyac var / ozellikle soyleyecegim oyuncular toparlanman icin belki yardimci olabilir
bence bi bakin hepiniz
1-gustavo oberman / cok genc ama oldukca yetenekli bir forvet
2- MOYA /// cok yetenekli 19 yasinda orta saha oyuncusu ucuz bir fiyata alip yuksek bir fiyata satalabilir
Birleşmiş Milletler kim arkadaşlar
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Colo Colo niye Türkçe yapılmış anlamadım..Diğer takımlar Türkçe değil çünkü..Neyse Boca alır bence..
90+lar ztn tüm FM cilerin soruNu...Boca alır kupayı gibi...
Yooo...Ben Karşıyaka'da çoğu maçı son dakikalarda aldım..![]()
River, Boca ve Estudiantes'in Transferleri
River Plate:
Gelenler:
Gidenler:
Boca Juniors:
Gelenler:Yok
Gidenler:
Kiralık Gidenler:
Estudiantes:
Gelenler:
Gidenler:
Kiralık Gelenler:![]()
Arjantin Primera Açılış Ligi 7. Hafta
Estudiantes (LP) v Argentinos: 3-0
Özet: Murat Özdemir yavaş yavaş lige alışmaya başladı.
River-Colon: 4-0
Özet: River galibiyet serisine devam ediyor.
Banfield-Boca: 1-2
Özet: Boca için çok önemli bir maçtı ve istediği 3 puanı aldı.
Copa Sudamericana 1. Tur 2. Maçlar
Botafogo 0-2 River
Botafogo 2. Maçta avantajlı olan takımdı ama River'in çok iyi oyununa boyun eğdi ve turnuvaya veda etti.
Boca 0-0 Colo Colo
Boca önceki maçta 1-3 yenmişti ve avantajlı takımdı.Bu maçtada kontrollü oynayıp, Colo Colo'yu elemeyi başardı.