1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Todt: Massa, Raikkonen Geleceğimiz

raikonnen hızlı bir pilot olabilir ama asla cok iyi bir pilot değil.İStikrarla alakası yok adamın.Ferrari'yi bile bozabilen birisi.Adama tank versen onu dahi bozar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kimi'nin üzerinde bir kara bulutlar dolaşıyor, adam nereye gitse sorun oluyor.. Keşke bu sene McLaren'i bırakmasaydı, Hamilton'la çok iyi bir ikili olabilirlerdi.. Massa bence Ferrari gibi bir takımda yarışabilecek kapasiteye sahip değil, o koltuğu haketmiyor.. Bu sen biz her iki alanı da götürcez, Forza McLaren.. Gelecekte daha iyi çalışıp, sorunları halledebilirler umarım.. Biraz heyecan olması lazım, olmuyor böyle..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Biraz heyecan olması lazım, olmuyor böyle..
    İşte heyecan bu size avans Schumili yıllardan sonra

Kimi ile işi halledeceğiz biliyorsun durumları.

Casusluğa adın karısarak iki alanı götürsen ne olur götürmesen ne olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben ambargoya karşı bir insanım, Schumi denen şahsa o yüzden kıl oluyordum zaten..

Hızlıyız, dayanıklıyız, tam bir takımız.. Ama casus olup olmadığımızdan daha emin değilim..

Kimi Raikkonen çok iyi pilot... Güveniyorum ona kesin Dünya Şampiyonu olucaktır...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben Massa nın daha iyi bir piLot oLduğunu düşünüyorum Kimi ye göre.Çünkü hem hızLı hemde piLotajı çok iyi ve konsantrasyonu da çok sağLam.Kimi ise garip birisi ne yapacağı beLLi oLmuyor bir yarış tozu dumana katıyor rakipLerine fark atıyor bir yarış kumLara gömüLüyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Todt: Massa, Raikkonen Geleceğimiz

Ferrari´nin takım şefi Jean Todt, performansları eleştiri konusu olan Felipe Massa ve Kimi Raikkonen´e güvenoyu verdi

Devamını okumak için tıklayınız
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Evet bizde güveniyoruz ama bu sene çokta bir iş yapamıyorlar.Sanırsam iki taraftada şampiyonluğu McLaren'e kaptıracaklar.Geleceği kurtarmak adına bir sezon feda edilebilir bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arsenal'in futbolda yaptığı gibi. Ama McLaren'in geleceği de kötü değil. Alonso da Hamilton da genç.

Mesaj Yetkileri