Turkcell Süper Lig
2.Hafta Mücadelesi:
Ankaraspor - Kayserispor
Kaleci Hakan Arıkan'ın uzaklaştırdığı topu orta sahada kesen Uğur Uçar, Sosa ile paslaştı. Jose Sosa 30 metreden yazdı!...
10 dakika sonra Mehmet Yılmaz, sol kanattan gelen ortaya kafayı vurdu ve durumu eşitledi.
Bu maçta da Faruk Bayar sakatlandı. Geçen maç Kazım gitti. 2-4 hafta arası değişen sakatlıklar.
Mehmet Topuz da sahalara döndü bu maçta.
Maç Sonrası:
Muhabir: Hocam bu sefer deplasman ama yine kazanamadınız. Neler söyleyeceksiniz?
Ertuğrul Topcu: İki beraberlik bizi hedeflerimizden uzaklaştırmayacak. Takımın çoğu oyuncusu hazırlık kampında zaman zaman sakattı.
M: Hocam transferden ne haber?
E.T: Transfer iyiymiş selamı var. Geçen telefonda görüştüm kendisiyle
M: Hoca maytap mı geçiyon bizle? Flamini nerde? Uçakla geliyordu ya
E.T: Dıııt.. Dıııt.. Dıııt... Aradığınız kişiye ulaşılamıyor. Lütfen bir daha denemeyiniz...
Ön Libero Geldi!..
Ertuğrul Hoca, Beşiktaş'ın "unsettled ()" oyuncusu Fahri Tatan'la anlaştı. Günlerdir bomba bomba diye İsmail YK gibi gezinen teknik adam bu oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladıkalrını söyledi.
Farhi için Beşiktaş'a 1,3 Milyon Euro para ödendi. Ayrıca 23'lük genç isim 60 numaralı formayı giyecek.
Taraftarların aklında bir soru işareti de oluşturdu bu transfer:
"Bomba diye getirdiği Fahri mi yoksa?!" Bu sorunun cevabı zamanla ortaya çıkacak.
Kullandığım Taktikler:
Kendi yapımım olan bu 2 taktiği kullanıyorum.
Taktik önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca kadrom aşağıdaki oyunculardan kurulu. 5 Yabancı bulnuyor. 1 yabancı daha alacağım. Ama kimi, hangi bölgeye almam konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.
Devam Edecek...