Sayfa 23 / 41 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 1201 sonuç

Konu: Yıl 2015 [10. Sezon 5. Takım] Roma

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligde 10. hafta sonunda oluşan puan durumu aşağıdaki gibi;

Oynadığım son 5 maç;

Üst üste yaşanan kayıplardan sonra Air Indian maçı öncesi Buda’yı ziyaret ettik. Bize okuyup üfledi. Sonrasında 2 maçımızı da kazandık. Çok gizli yapılan bu görüşmei birileri basına sızdırmış.

Hindispor; “Buda yoksa Genç Mohunlu mu?” diye haber yapmış. Bu haberden sonra Buda resmi internet sitesinden haberi yalanladı ama biz onun Genç Mohunlulardan olduğunu biliyoruz. Hatta ilerleyen haftalarda stadımıza bir maçımızı da izlemeye gelecek, söz verdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Abi beni de heveslendirdin. Juventus kariyerimden sonraki hedefim böyle denenmemiş bir takım almak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Genç Mohunlular'dan haberlere devam

Buda'yla görüştükten sonra alınan 2 galibiyet takımımıza ilaç gibi geldi. Buda ile ilgili söylentilere cevap veren Genç Mohunlular "Hepimiz Budayız, Hepimiz Ganj'ın Çocuklarıyız" dediler...

Buda'yı da ziyarete giden Genç Mohunlular Buda'ya yeni çıkardıkları atkılarından armağan ettiler ama asıl hediyeyi onlara Buda verecekti...

Buda bu görüşmeden sonra en yakın tarihteki maça geleceğini söyledi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Durling Cup - Carling Cup?
    ohannes..

İsme bak Du : )))))
    Kısaca Du mu diyoruz ehe
    Türkiye'den birilerini alsana free kalanlanlardan (:
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Artık kalmamıştır ki.

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Genç Mohunlular'dan haberlere devam

Buda'yla görüştükten sonra alınan 2 galibiyet takımımıza ilaç gibi geldi. Buda ile ilgili söylentilere cevap veren Genç Mohunlular "Hepimiz Budayız, Hepimiz Ganj'ın Çocuklarıyız" dediler...

Buda'yı da ziyarete giden Genç Mohunlular Buda'ya yeni çıkardıkları atkılarından armağan ettiler ama asıl hediyeyi onlara Buda verecekti...

Buda bu görüşmeden sonra en yakın tarihteki maça geleceğini söyledi.

Süpersin Oğuz Kağan

Ah be Capon ligi olacaktı şimdi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ne demek yapıyoruz işte bir şeyler, Serkan abi hep yanındayız.

Buda'nın da bizimle olduğunu öğrenen Hindispor gazetesi manşetine şöyle bir haber koydu; "Ruhani Takım Mohun Bagan"

Gazetenin haberine göre Mohun Bagan'lı yöneticiler rakip takımı şaşırtmak için Buda'yı stada getireceklerini ve Buda'nın Şampiyonluğun Anahtarı olduğunu söylediler.

East Bengal takımından yapılan açıklamada Buda Hepimizin, ne yapmaya çalışıyor bu Mohunlular denildi.

Genç Mohunlular

Her zaman burdayım hem kendi kariyerimi yapacağım hem de Serkan Abi'nin kariyerini renklendireceğim.

Bende kariyere başlayacağım ama hangi ülkeden başlasam diye düşünüyorum. Güney Kore, Singapur, Endonezya olabilir diye düşündüm.

Kararımı verdim Singapur'dan başlıyorum 12 takımı bulunan S-League'den Woodlands Wellington takımını aldım. 33 maç yapılıyor ligde.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ahahahaha Serkan beni ekran başında koparttın yahu, karnım ağrıyor
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Bhutia sendeyse super Hindistan'in en taninmis futbolcusu o

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Ne demek yapıyoruz işte bir şeyler, Serkan abi hep yanındayız.

Buda'nın da bizimle olduğunu öğrenen Hindispor gazetesi manşetine şöyle bir haber koydu; "Ruhani Takım Mohun Bagan"

Gazetenin haberine göre Mohun Bagan'lı yöneticiler rakip takımı şaşırtmak için Buda'yı stada getireceklerini ve Buda'nın Şampiyonluğun Anahtarı olduğunu söylediler.

East Bengal takımından yapılan açıklamada Buda Hepimizin, ne yapmaya çalışıyor bu Mohunlular denildi.

Genç Mohunlular

Her zaman burdayım hem kendi kariyerimi yapacağım hem de Serkan Abi'nin kariyerini renklendireceğim.

Bende kariyere başlayacağım ama hangi ülkeden başlasam diye düşünüyorum. Güney Kore, Singapur, Endonezya olabilir diye düşündüm.

Kararımı verdim Singapur'dan başlıyorum 12 takımı bulunan S-League'den Woodlands Wellington takımını aldım. 33 maç yapılıyor ligde.

SAFFC'yi alsaydın Singapur'un en güçlü takımı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bütün takımlara baktım logosunun renkleri ve logosundaki maskotu çok hoşuma gitti. O yüzden seçtim Woodlands Wellington takımını.

Serkan Abi haberleri bekliyoruz son durum ne? East Bengal maçında noldu? Serkan Abi'den haberleri bekliyoruz...

Genç Mohunlular olarak East Bengal takımına çiçek ve kutsal Ganj Suyu götürdük maksat dostluk olsun diye ama yöneticiler bizi içeri almadılar. Buda Abimiz okudu, üfledi dedik anca öyle aldılar.

Senden zafer bekliyoruz Serkan abi...

Genç Mohunlular...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

15. hafta sonucunda oluşan puan durumu

Uzun zamandır yenilmiyoruz ama aldığımız beraberlikler, liderle aramızdaki farkın açılmasına sebep oldu. Şimdi liderle oynayacağız, kazanıp farkı düşürmek istiyoruz...

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İşte bu Mohun Bagan gücü bu bekle bizi East Bengal geliyoruz...

Serkan abi valla iyi gidiyorsun, inşallah ŞAMPİYON olacaksın...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ne şampiyonu be East Bengal bırakır mı bu saatten sonra ?

Yürü be East Bengal kim tutar seni....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve deplasmanda derbiyi kazandık, farkı 5'e indirdik.

Son 2 maç kaldı. 2 maçta da puan kaybetmesi lazım Bengal'in ama sanmıyorum. Şampiyonluk gitti büyük bir ihtimalle...
    "YÜCE ATATÜRK"

Şampiyonluk çok zor Bengal`lerin bütün maçları kaybetmeleri gerekiyor ayrıca Mohun`da hepsini kazanmalı ancak.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şampiyonluk hayal

Kazanmış olabilirsin ama...

İstifa saati yaklaşıyor......

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son 2 maçımızı da kazandık, Bengal da 1 maçında berabere kaldı ve 3 puan farkla şampiyon oldu.

Bu sene tecrübesizliğimiz nedeniyle şampiyonluğu kaçırdık. 18 maçlık bir lige alışamadım. Çok iyi mücadele ettik, istatistiklere de baktığımızda hep bizim oyuncularımız üst sıraları paylaştı. Bir de ilginç bir nokta var, Buda’nın bize okuyup üflemesinden sonra hiçbir maçımızı kaybetmedik.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sana bir imam lazım Serkan buda'yı ne yapacaksın.

Şimdi sen nereye gidiyorsun yayla kupasına mı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yabancı sezonun değerlendirmesini Hindispor gazetesine yaptı. Fakat tercümanın Türkçe’ye fazla hakim olamaması nedeniyle bu değerlendirme biraz kısa oldu.

Türkiye’den buraya geldiğimde ilk zamanlar alışmakta güçlük çektim. Şunu söylemeliyim ki buradaki futbol çok kalitesiz. Çoğu gol oyuncuların hatalarından kaynaklanıyor, buradaki sistemi çözmem de pek kolay olmadı. Bu dönemde bana yardımda bulunan araştırmacı arkadaşım Oğuz Kağan’a teşekkür ederim.

Sezona kupayla başladık. 2 farklı kupa var burada. İlkini fazla zorlanmadan kazandık, ikincisinde ise East Bengal takımına çeyrek finalde yenilerek kupaya veda ettik.

Lige de pek iyi başlayamadık, ilerleyen haftalarda liderliğe otursak da bu uzun sürmedi. Kendimi açıkçası 18 haftaya göre ayarlayamadım. Burada hatamı kabul ediyorum, önümüzdeki sezon şampiyon olmak istiyorsak daha az kayıp yaşamalıyız.

Ayrıca Buda’nın da bizim taraftarımız olduğunu öğrendik, ona gittikten sonra durumumuzda düzelme oldu. Bu tür şeylere inanmasam da oyuncularım üzerinde etkisi olmadı desem yalan olur.

Şimdi önümüze bakıyoruz, burada hep sürprizlerle karşılaşıyorum, şu anda ne olacak inanın bilmiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben demiştim Serkan Abi iyi bir sonuç alırsın diye gerçi ŞAMPİYON olacaksın demiştim ama East Bengal bir maç daha kaybedemedi. Genç Mohunlular olarak Buda Abimiz'le konuştuk gelecek sezonda yanımızda olacağını söyledi.

Lig ikincisinin nereye gideceğini öğrenemedim ama araştırıyorum.

Abi araştırdım buldum Mohun Bagan takımı ligi ikinci bitirdiği için Asya Futbol Şampiyonası'na gitmeye hak kazanmış olması gerekiyor.

Bu arada ne demek abi gelcek sezonda tekrar burdayım daha iyi bir takım kuracağız. Alabilirsen benim Woodlands Wellington takımından Park Tae-Won u öneririm sana.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yayla kupası...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada sezon istatistiklerini de göndereyim;

Bu arada Hindistan Süpr Kupası mücadelesine çıkacağız. Herhalde sezon başında aldığımız kupadan dolayı oynuyoruz ama şampiyonla oynamıyoruz nedense. Lig 3.sü ile oynayacağız, bu kupanın statüsünü anlamadım.

"YÜCE ATATÜRK"

Bence lig ikincisi hiçbir yere gitmiyor. Gitseydi bilgilerde yaradı. Bir de Serkan abi çok ara var mı yeni sezonla?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Serkan Abi rakip takım Federasyon Kupası'nı kazanmış olabilir.

Bu arada East Bengal hiç kupa kazanamadı mı? Çok ilginç bir kupa olacak ben biraz araştırayım bu konuyu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Vee sezonu 2 kupayla kapattık, Süper Kupa Mohun Bagan'ın

İlk senemde 2 kupa kazanıp, lig 2. olduk. Yeni sezona daha iyi hazırlanacağız. Artık burası hakkında yeterli bilgim var. Yeni transferlerle takımı güçlendireceğiz.

Şu anda tarih 30 Mayıs. Fikstüre baktığımda bu sezon ilk resmi maçı 30 Ekim'de yapmışız. Arada 5 ay var. Bakalım bu zaman nasıl geçecek?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Genç Mohunlular olarak hocamızı tebrik ediyoruz. Takımımıza bu sezonu 2 kupayla kapattırdı. İnanıyoruzki gelecek sezon daha iyi olacağız ve tozu dumana katacağız.

Bu uzun sürede birkaç transfer yapabilirsin Serkan Abi ama bol bol hazırlık turnuvası da yapsan iyi olur maksat oyuncular formlarını kaybetmesinler.

Singapur'dan oyuncu önerebilirim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni transferlerimiz var. Şimdi çıktım oyundan, bonservis konusunda pek problem yaşamasak da, oyuncuları ikna etmek zor oluyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

İnşallah yararlı ve terinde transferler olacak. Ben de Kore'den kelepir oyuncu önerebilirim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serkan n'apıyon sen Allah aşkına
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sayfa 23 / 41 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Mesaj Yetkileri