Meksika Kapanış Ligi 3. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, zorlansakta kazanmasını bildik. Rakibimiz bizi fazlasıyla zorladı fakat etkili ve kontrollü oyunumuz sayesinde golü bulduk.
Meksika Kapanış Ligi 3. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, zorlansakta kazanmasını bildik. Rakibimiz bizi fazlasıyla zorladı fakat etkili ve kontrollü oyunumuz sayesinde golü bulduk.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Veracru galibiyeti güzel olmuş..
Doudin devam gollere![]()
bildiğim kadarıyla açılış ve kapanış liginin şampiyonları sezon sonunda 2 elemeli maç yapıyorlar
bir de yabancı sınırlaması olayı nasıl oluyor ?
Tek kelimeyle Forza America(mex)
Takımların kadrolarında 5 tane yabancı bulundurma hakları vardır.
Gökalp bakalım sezon sonunda dediğin gibi bir elemeli maç olacak mı? Olursa hep birlikte göreceğiz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Evet arkadaşlar ilk defa kariyer yazıyorum. Bu kariyere başlamaya da Serkan Abi sayesinde karar verdim. Mohun Bagan takımı ile yaptığı keriyere katkıda bulunurken bende mi yapsam diye düşündüm ve Singapur S-League takımlarından Woodlands Wellington ile kariyer yapmaya karar verdim. Bu takımı seçmemin nedeni ise renkleri ve logosunda kullandığı Koç yüzündendi. Bana sempatik gelmişti.
Kadromuz bu şekilde oluşturuldu
Hazırlık Maçlarmız
Taktiğimizi bu şekilde yaptım biraz tehlikeli bir taktik oldu ama olsun deneyeceğiz
Takımımızın S-League'deki başarıları
Taktik güzel...
Başarılar.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Taktik süper başarılar![]()
Başarılar kolay gelsin...
Taktik çok şekil olmuş, başarılar..
Taktük güzel olmuş hakkaten
Başarılar.
Arkadaşlar sağolun ilk hazırlık maçını yapıyorum şu anda çok heyecanlı oluyor Asya'da oynamak çünkü çok yabancıyız hiç kimseyi tanımıyoruz.
Transfer yapmadım daha doğrusu yapamadım kimseyi bilmediğim için en iyisi bu kadroyla devam edeceğim.
Taktik içinse baya karışık bir taktik oldu eski Maltepespor taktiğimdi. Aynı taktiği kullanayım dedim.
İlk Hazırlık Maçı Sonucu
Fena oynamadık. Baya iyi bir maç oldu rakibimiz bizi baya zorladı. Ama oyuna sonradan aldığım Agu Casmir işini en iyi derecede yaptı ve 2 gol attı maçı kurtaran adam oldu.
Başarılar Oğuz Kağan.
Senden Asya Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmanı bekliyoruz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Taktik süpermiş.Başarılar
Abi çok teşekkür ederim ilham kaynağı oldun bana
Ne demek abi kazanırız ikimizde, geliyorum senin kariyerine de
başarılar..
basarilar...
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Başarılar dilerim,taktik ilginçmiş![]()
Basarılar taktik janjanlı olmus![]()
bence taktıgınden cok takımın daa guzeLmıs
waLLa bende japon lıgınde oynamıstım hıc kımse geLmıo,butcen oLmuo,oyuncuLarın ısımLerını bıLe okuamıom cok zewksız oLuodu snn lıg nası oLcak bakaLım
Arkadaşlar çok sağolun şimdi ikinci maçı yapıyorum bbugün hazırlık kampını bitireceğim bu arada taktik karışık oldu ama her yöne ağırlıklı oldu.
Hem savunmada hem de atakta yoğunluk var.
İkinci Hazırlık Maçı
Ben rakip takımdan çekiniyordum çünkü güçlü bir ekipti ve pek bir bilgimiz yoktu rakip hakkında fakat süper yıldızım Park Tae-Won ve Itimi Dickson sayesinde maçı kazanmayı bildik.
Bravo.. Oğuz Kağan!
İnşallah başarılı olursun!![]()
Çok teşekkür ederim üçüncü maçı yapacağım birazdan
İnşallah başarılı olacağız. Fakat transfer yapamıyoruz zaten yapmayı da düşünmüyorum ve beklemiyorum.![]()
Atkıları siparişe verdik Genç Koçlar olarak...
![]()
Başarılar...
Haydi bakalım. KOÇum benim![]()
yuru be tampınes rovers'i bıLe yenmıssın kım tutar senı
Evet arkadaşlar işte üçüncü hazırlık maçımız
Üçüncü Hazırlık Maçı
Evet arkadaşlar bu maç sayesinde taktiğin ve takımın eksiklerini görmüş olduk. Rakip çok daha iyi oynadı fakat şansı yaver gitmedi ve golleri biz bulduk. Her maçta rakip daha çok topla oynuyor fakat golleri biz buluyoruz, bu bize sıkıntı yaratabilir.
Dördüncü Hazırlık Maçı
Evet arkadaşlar ilk yarıyı 1-3 önde kapatmamıza rağmen ikinci yarıyı 3-1 yenik kapattık. Oyuncularımı kutluyorum kontrolü kaybetselerde iyi oynadılar ve cefakar taraftarımız Genç Koçlar'a çok teşekkür ediyorum bizi maçın başından sonuna kadar destekledirler.
Devre arasında takıma sinirli olduğumu söyledim, takım kontrolü kaybetti ve 90. dakikada gelen gol hepimizi yıktı. Üzgünüz, bizi destekleyenlere galibiyet vermek isterdik.
Beşinci Hazırlık maçı
Evet arkadaşlar Woodlands Wellington Hazırlık Kampı böyle bitti, bütün maçları tamamladık, talihsiz şekilde berabere bitirdiğimiz Arsenal (SIN) ve Sembawang Rangers FC maçları dışında iyi bir performans sergiledik, eksiklerimizi gördük artık lige yoğunlaşmamız lazım. Takım kontrolü çabuk kaybediyor buna bir çözüm bulmam gerekiyor.
Çok gol atıp çok gol yiyoruz, bakalım bir transfer yapmaya çalışıyorum sonuçlanırsa güzel olacak. Sembawang Rangers FC takımından Adam Othman'ı kadromuza katmak istiyorum.
Hazırlık Kampı Sonuçları
Bence performasımız iyiydi. Güzel bir motivasyon topladı takım yakında büyük başarılarla geleceğiz. Bugün 5 hafta oynayacağım hepsini yazacağım.
Forumda Asya Fırtınası sürüyor!
Başarılar Oğuz Kağan.
Bu asya kariyerleri super oldu merakla takip ediyoruz basarailar
Evet arkadaşlar artık ligimiz başlıyor, tüm takımlara başarılar diliyorum.
Evet ilk transferimizi yaptık forvet hattımızı günçlendirdik. Sembawang Rangers FC takımından Adam Othman'ı transfer etmiş bulunuyoruz.
İlk maçımız Niigata Unicorn (Singapore) takımıyla bu takım aslen Japonya takımı olup B takımını Singapur'da oynatıyor.
Singapur S-League 1. Hafta Karşılaşması
Bu maç en talihsiz maçımızdı herhalde lige en iyi şekilde başlamak isterdik fakat 90. dakikada yediğimiz talihsiz bir gol buna engel oldu. Ama doğruyu söylemek gerekirse rakip takım bizden çok daha iyi oynadı.
Her futbol adamının söylediği gibi "Lig uzun bir maraton ve bizde önümüzdeki diğer maçlara bakacağız."
Singapur S-League 2. Hafta karşılaşması
Evet arkadaşlar skor yukarıda hiçbir şey yapamadık. Üzgünüz. İlk defa bu maçta rakip karşısında aciz kaldık. Gereken önlemleri alacağız.
Sporsinga gazetesinden yapılan açıklamada Woodsland Wellington takımı için "Bitik bir takımın yitik oyuncuları, maç boyunca hiçbir şey yapmadılar. Futbol sahasında savaşanlar kazanır yatanlar değil, gereken müdahaleyi bekliyoruz denildi."