"Beni Anadolu'da çok severler. Avrupa'da çok severler. Ama İstanbul'daki taraftarlar beni bir türlü sevemedi" Bu sözler Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'a ait. Derwall'i son yolculuğuna uğurladıktan sonra uçakta LİG TV'den Ömer Güvenç'in sorularını yanıtlayan Özhan Canaydın önemli açıklamalar yaptı.
Geçen sezon taraftarlarla bazı problemler yaşandığını söyleyen Canaydın "Taraftarlarla problemler oldu ama herşeyi unuttuk. Taraftarımıza birşey söylemeyeceğim. Onlar büyüktür. Benle anlaşamayabilirler ama onlar G.Saray taraftarıdır. Anadolu'da sevilir sayılırım, Avrupa'da beni severler ama İstanbul'daki taraftarlar da birgün beni sevecektir" dedi.
Geçen sezon en çok Ali Sami Yen'de oynanan Trabzon maçında üzüldüğünü dile getiren Canaydın "Trabzon maçındaki pankartlara çok üzüldüm. O maçın devre arsında çıktım. Sezon sonuna kadar maçlara gitmedim. Ben seyirciden korkmadım. Onlar da bana birşey yapmaz zaten. Korktu diyen köşe yazarları var. Onların yüzde biri kadar korku yaşamam" ifadesini kullanarak tepkisini dile getirdi.
"KISKANANLAR OLDU"
Projelerin çok olumlu geçtiğini de belirten Canaydın "Stadımız ihale safhasında. G.Saray yepyeni 53 bin kişilik bir stada kavuşacak. Bu az buz iş değil. Büyük avantaj. Hesaplarını herkes görecek. Ama maalesef 3 yıl sürdü. Kıskananlar oldu. Bunu bitirince yük kakmış olacak. Kalamış'taki tesisi de açacağız. Oraya Bodrum'u andıran bir beach yaptık. Ada ve Riva'yı da açacağız. Transferler birlikte çok iyi olacağız.
"ÜMİT TUZAĞA DÜŞTÜ"
Fenerbahçe adı anılan ama sonra kulüpte kalacağını açıklayan Ümit'in tuzağa düştüğünü söyleyen Canaydın 'Eğer Ümit gitmek isteseydi kapımız açıktı" ifadesini kullandı. Canaydın Ümit Karan hakkında şöyle konuştu: Muhakkak ki krıgınım. Ümit tuzağa düştü. O Fenerbahçe ile konuşmamış. Ama kim konuştuysa o gereken cevabı aldı. Ben onunla konuştum. Ama bunlar özel. Özellikle eşiyle konuştum. Ben Revivo transferinde her yere gidebileceği yazısını gördükten sonra transfere müdahale ettim. Etik davrandım"