Arkadaşlar oyuna daha yeni başladım fakat bayern müchen yenemiyorum.. KADROMDA EMRE BELEZOĞLU-ADU-NANİ-MARCELO-GÖKHAN İNAL GİBİ YENİ TRANSFERLERE KARŞI ADAMLARI YENEMİYORU. onları nasıl yeneceğim konusunda fikir verebilirmisiniz.
Arkadaşlar oyuna daha yeni başladım fakat bayern müchen yenemiyorum.. KADROMDA EMRE BELEZOĞLU-ADU-NANİ-MARCELO-GÖKHAN İNAL GİBİ YENİ TRANSFERLERE KARŞI ADAMLARI YENEMİYORU. onları nasıl yeneceğim konusunda fikir verebilirmisiniz.
iyi bir taktiğin olmalı..En iyisi Taktikler bölümünden kendine uygun bir taktik seç..
Evet.Iyi bir tatktik şart.
İyi bir taktik bul kul sitede nevcuttur 4-4-2'yi öneririm... Oyuncularını mevkilerine göre dagıtmaya çalış... Gerisi FM ye kalmış...
Taktık cok onemlı taktık tutmazsa ıstedıgın kadar yıldız olursa olsun basarılı olamıyorsun.Bkn.Bayern=gecen senenın sampıyonu bu senenın 4.su
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sen hangi takımsın?
Bayerni yenememek doğal bişi güçlü takım msonuçtaama taktiğini gözden geçir derim
442 toutatis taktigini al derim
442 diamond en iyisi. Ancak o taktikte sağlam bi dm olması lazım.
Konu açarken kullandığınız başlıklara dikkat edin.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi