Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Yeter Artık!

21 yaşında adam ortalaması 6.60tüm sezon bana gelince 9alıyo...Ve bu olay 1-2değil başıma 100kere geldi acaba düşünüyorum kaç maçımı kaleciyle kazandım çok az... Ama rakip kaleciler yüzünden çok maç kaybettim...

Sonuçta taktik kurup kaleciyi kaleye koyuyoruz ama gelen topu ıskalıyo üstünden zıplıyo kaçırıyo rakipte gelip golü atıyo... Veya bilerek degaj yaptında topu rakibe atıyo o da hmn gol atıyo... Ama bunu nedense rakip kaleci yapmıyo...

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

arkadaşlar kaleci olarak saçma gol yemeyen fmde bir kaleci var o da Oscar Ustari bence deneyin hiç böle yakınmayacaksınız.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

abi zaten millet gol yemeden degil karsı takım kalecilerine gol atamamaktan yakınıyo

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

biliyorum okurken bazı kalecilerin yediği salakça goller için söledim.aynı şeyler benimde başıma çok geldi.

Smile

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Yani Adamin Ozelliklerine Bakiyorum Refleks 14 Bire Bir 13 Benim Kalecim 17 Bire Bir 15 Benim Ki Gol Yiyo Bir Tek Atakta Onlarin Kalecisi Macin Basindan Sonuna Kadar Gol Yemiyor
    arkadaşım kusura bama ama bence yanlış düşünüyosun.Niye hiçbi kaleci kendini aşamazmı ozaman senin dediğine göre ronaldinho ya da mesii herşeyi 19-20 demmekki
    her maçı 9-10 ile oynaması lazım gerçek hayattada böyle değilmi kaleciler kendilerini büyük maçlarda gösteriyorlar önemli olan bundan yararlanmaktır mesela yine bi maçta oftaşın genç kalecisi muhteşem bir performans gösterdi ben onu 1-2 ay takip ettim süperdi ve satın aldım.işte bu kadar basit

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Angry

Quote Originally Posted by the_endless View Post
    arkadaşım kusura bama ama bence yanlış düşünüyosun.Niye hiçbi kaleci kendini aşamazmı ozaman senin dediğine göre ronaldinho ya da mesii herşeyi 19-20 demmekki
    her maçı 9-10 ile oynaması lazım gerçek hayattada böyle değilmi kaleciler kendilerini büyük maçlarda gösteriyorlar önemli olan bundan yararlanmaktır mesela yine bi maçta oftaşın genç kalecisi muhteşem bir performans gösterdi ben onu 1-2 ay takip ettim süperdi ve satın aldım.işte bu kadar basit
    arkadasım yalnız öle bişeki adam 666666 oynamış gelmiş bana ilk yarı 10 ikinci yarı 9 oynuyo ben bunu anlamıyorum

Quote Originally Posted by zargı View Post
    arkadasım yalnız öle bişeki adam 666666 oynamış gelmiş bana ilk yarı 10 ikinci yarı 9 oynuyo ben bunu anlamıyorum
    bunu görünce aklıma geldi.
    trabzonum gs ile oynuyorum 2-0 öndeyim dk 29 gs de necati sakatlandı YIL 2009 yerine genç bir forvet girdi ki adını bugune kadar hiç duymadım bende hemen üstüne tıkladım bakıyım neyin nesi özelliklerinde en yüksek 10 var oda teknik bitiriş 7 top sürme 8 hız 9 gerisi 6-7-8 hep bundna bişey olamz dedim oynadım dk 40 gol attı 2-1 oldu 45.dk da bir asisit yaptı 2-2 oldu
    ve belalım gelmişti ilk kez bir süper lig maçına çıkıodu adam kariyerine baktım ilk maç bana rastladı. NE rastlama
    dk 55 gol 3-2 önde galatsaray golü belalım attı.
    dk 62 gol 4-2 golü belalım attı ne gol 40 metre yiyen de jeffersın krizlerdeyim
    dk 70 gol ümit karan ama asisti bu yaptı adam çoştu bir kere 5-2
    dk 90 gol belalım 6-2 bu FM 2006 da başıma gelmişti oyundan çıkıp evdekilere dalaşmıştım

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri