Favorim Mert.Bu arada bütçen ne kadar Mert?
Favorim Mert.Bu arada bütçen ne kadar Mert?
Ayıptır söylemesi 29.32 MN YTL Keremciğim.Dolara çevirirsek 25 MN $ falan yapar![]()
Satcak adam bulamadın mı
Villa'yı Çelsi kapsın da gör sen. Ağla burda burnunu çeke çeke![]()
Palacio'nun İspanyol pasaportu var. Alan yaşar valla. Ben Ajax'a aldım, çok memnunum. 23 maç 27 gol...
Baskan verebıler heran dıkkatlı ol
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ezequiel Garay Tamam!...
Racing'in genç yıldızı Ezequiel Garay uzun süren pazarlıklar sonrasında kendisini Valencia'ya bağlayan sözleşmeye imzasını attı.Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada Valencia gibi büyük bir kulüpte top koşturmaktan çok mutluluk duyduğunu ve formayı giymek için sabırsızlandığını sözlerine ekledi
Eee sen Garay'ı alırsan Mert'e de Jose Sosa düşer.. İtalyan uyruğu da var yani AB pasaportu var.. Kaçırmayın!!![]()
Hadi ya
Görmemişim.. O zaman Mert'e Lee Chun-Soo ' yu öneririm.. Koreli Moreli ama süper oynuyor![]()
Sevilla "Rojiblancos" transfer dosyası
Lavezzi Sevilla'da
Arjantinde transfer çalışmalarını yürüten komite ilk transferi dün gece bitirdi.Lorenzo kulübü ile uzun süren pazarlıklardan sonra Ezequiel Lavezzi ile kendisini Sevilla'lı yapan sözleşmeye imza atıldı.
Zarate Sevilla'da
Ratinho ve Lavezzi transferleri ile başlayan süreçte Mauro Zarate'de Sevilla'lı oldu.Genç yetenek kendisini 4 yıllığına İspanyol kulübüne bağlayan sözleşmeye imza attı.
Chevanton Lisbon'a doğru.
Zarate ve Lavezzi transferleri ile beraber Rojiblancos'ta forvet sayısı arttı.Kerzhakov,Kanoute,L.Fabiano,Zarate,Lavezzi gibi isimlerin arasında forma giyme şansı yok gibi gözüken Chevanton'a kulübü talip oldu.Portekiz temsilci'nin oyuncunun kulübüne 2 MN $,kendisine ise yıllık 2.3 MN $ vereceği öğrenildi.
Chevanton satılır mı Meeert! Lavezzi'yi almasaydın ya![]()
OO mert senın forvet hattı muhtesem
Kanoute'nin yanına kimi koyacaksın? Lavezzi mi Zarate mi Fabiano mu Kerzhakov mu?
2 Forvet transferi gereksiz olmuş bence..
Bence mert kanoute-Fabıano ıkılısıne gorev verecek
Mario Regueiro'a Yol göründü!...
Uruguaylı başarılı oyuncu Reguero ile Valencia yollarını ayırdı.Atletico ile anlaşan yıldız oyuncu kendine yeni bir sayfa açtığını söyleyerek Atletico'da daha başarılı olacğım dedi.
Miguel Angel Angulo Yol Ayrımında!..
Valencia yıldız oyuncusu Angulo ile yol ayrımına geldi.Yeni sezon için kadrosunda düşünmediği yıldız oyuncuya birçok teklif geliyor.Kulupten yapılan açıklamada pazarlıkların sürdüğünü en kısa zamanda Angulo'nun takımdan ayrılacağını açıkladı.
Sevilla "Rojiblancos" transfer dosyası
Dani Alves Liverpool'da
Liverpool kesenin ağzını açtı.Sevilla'nın başarılı sağ kanaat oyuncusu Dani Alves Liverpool'la sözleşme imzaladı.Sevilla resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre oyuncunun bonservisi için 18 Milyon Dolar ödeneceği açıklandı.
Igor Tudor Sevilla'da
Juventus'un tecrübeli oyuncusu Sevilla ile sözleşme imzaladı.Hırvat yıldız haftaya İspanya'ya gelip takımla birlikte antremanlara başlayacak.Tudor'un bonservisine 5 milyon dolar civarında bir para ödeneceği açıklandı.Oyuncunun alacağı para ise açıklanmadı.
Valencia'yı daha şanslı görüyorum Villa'nın yanına iyi bi golcüyle çok can yakarsın.Oyuncu satma bence..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Lavezzi,Zarate iklisinden birini alsan yeterdi bana göre.Dani Alvesden gelen parayı iyi değerlendirebilirsin.Sana en azından bir tane dc almanı öneririm Mert.
bombayı bekliyoruz ikinizede başarılar
Daniel Alves ucuz gitmis.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Regueiro iyi yapmışsın göndermişsin... Dnz Bomda transferlerini bekliyoruz...![]()
dani alves bana gorede ucuz gitmis hadi bakalim bombalari bekleiyoruz
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
evet aga dani alves bedavaya gitmis pisman olacan gibi geliyo bana. Bomba transfer i bekliyoz.
Deniz bide sey dicem cok bilmistir olarak algilama da bana gore tek forvet oynucaksan villa gibi hizli bitirici degil target striker yani hava hakimiyeti ve bitiriciligi iyi olan biri gerekli. carew.iversen rune lange gibi.. hepsi de norveclli oldu ama diger ligleri cok bilmiyom.
dani alves beleşe gitmiş aga