Beklıyoruz Doruk donmenı
Beklıyoruz Doruk donmenı
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
başarılar bu sene olmadı ama döner dönmez şampiyonlar ligi kupasını istiyoruz.
Yarın Başlıyor!!! Bomba trasnferlerle karşınızdayız.
Carrusca Gidiyor Mu?
Bu ssene Galatasaray'da başarılı olmasına rağmen Roger'in gelmsiyle önü kapalan Carrusca gidiyor mu?
Bazı Klasik İsimler Ayrılacak!
Doruk Korkmaz'ın "Bzı klasik isimler ayrılacak" sözünden sonra gözler Ayhan ve Hasan'a çevrildi. Sabri'de gidecek gibi.
2 Yabancı
Büyük umutlarla alınan Zelenka satılabilir! 14.5 Milyon YTL'ye satılabilir.
Ayrıca diğer yabancı isim Song. Sağ Bek'e Önder Turacı gelebilir. Uğur'un da gelmesiyle bu bölümle sıkıntısı biten Gltasaray Song'u gönderebilir.
Gelecekler
Emre Belözoğlu Gelebilir
Doruk Korkmaz Emre'yi transfer edebilmek için Adaya gittiği öğrenildi.
Barcelona'lı GS yolcusu
Motta İstanbul'a gelecek söylentisi Türkiye'yi kasıp kavuruyor![]()
Kendisinin istediği ancak eşinin İstanbul'da napacağız orada kavgsının sonucu ne olacak? Evlilikleri boşnma noktasına gelmiş olan çift ne yapacağı merak konusu.
Deisler'de mi?
Bir yıldız daha Deisler...
Önder Çok Ucuza Alınabilir!
1,5 M YTL'ye Önder gelebilir!
iyi isimler
Ben gs'de 4 sene oynadim emreyi ilk senemde almistim muthis isler yapiyor sol kanatta bence al![]()
Elinden kacirmisin Bayern'i nese insallah gelecek sezon alirsin kupayi...
Birazdan başlıyorum.
Baslaaaa...
Bekliyoruz
Bütün umutlrım suya düştüCD kırıldı! mad: 4 hafta sonra ancak oynaybileceğim. Offfff ya dönmek istiyorum.
Bu benim FM 2007'deki ilk konum. FM 2007'yi aldım biraz kurcaladım ama pek hoşuma gitmedi. 2006'dan devam ettim. Neyse kısa keselim.
Doruk'a bir çok kulüpden teklifler geliyordu. Ama o kendi takımını seçti. Galatasaray'ı. Külube geldiğinde orası ona tanıdık geldi. Çünkü daha önce çok kez Galatasary'ı yönetmiştiCanaydın'la konuştu. Para konusunda anlaştılar ve imzayı attılar. Trasnfer ve maaş bütçesi azdı ama Doruk başaracağına inanıyordu.
Birçok trasnfer yapmalıydı. Avrupa'da başarı zordu ama Türkiye'de başarılı olacaktı.
Bilgi
Kadro
![]()
Başarılar Doruk
Basarılar Doruk
basarilar...
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Başarılar soyadaş![]()
Bol Şans... Galatasaray'ımızı iyi yerlere getirmen dileğiyle...![]()
Evet senı ıyı yerlerde gormek ısterız
Basari dilekleriniz icin tesekkurler. Basliyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ilhan Mansiz GALATASARAY` da
Herkesi soke eden bu trasnfer Doruk'a sorulan 4 forvet yetmedi mi sorularina
'Goreceksiniz' dedi.
bence biraz gereksiz bir transfer ama bir bildigin var heralde
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Evet bıraz gereksız ama ıyı bır yedek
Internetim çok kötü gidip gidip geliyor. Yarın uzun bir özet çıkaracağım. İlginiz için teşekkürler![]()
Hmm.İ.Mansız transferi pek iyi olmamış ama bir bildiğin vardır diyip bekleyelim bakalım.Hadi başarılar.
Gelenler
Gidenler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kadrom yukarda.
Ayrica transfer sezonum daha bitmedi. Eksik yerim var mi. Ilginiz icin tesekkurler.
Valla Akınfeev ı alırsan kesınlıkle pısman olmazsın.Kale ıcın.2.Turkce dılı ındırsene nıye ıngılızce oynuyorsun Turkce oynamak cok zevklı.3.sude Ergunun yerıne adam al ve Ardayı mutlaka oynat dc ye de ıyı bır adam alırsan ucarsın
Başarılar![]()
Mond' bence iyi. Ingilizce iyi hic ugrasamam DC bakiom veya DR'de olabilir Song ortada adam sagda
Super Kupa Sampiyonu Galatasaray
http://img64.imageshack.us/my.php?image=supercupby0.png
*Buna bole bakarsaniz sevinirim.
Ligde Super Baslangic
3 kirmizi kartla soke olan BJK 2-1'le zor kurtuldu.
![]()
Resım cıkmamıs Dc ıcın Serdar Tascı ve Pıqueyı onerırım sag bek de de Sabrı cok ıı
Elemelerde zor rakip Spartak Moskova
![]()
OO Rakıp zorlu ama lıge ıyı baslamıssın basarılar