basarilar bu arada g.unal appiah tumer baya gol attilar
basarilar bu arada g.unal appiah tumer baya gol attilar
arkadaslar oyundan attı epey bırı gerıden basladı bende onunbıraktım yenı basladım
hahaha hic sasirmadim
ben de hiç sasirmadım açıkcası
akıllıca![]()
uefa'da başarılar...
Basarilar diliyorum!
Guzel Devam Et
uzun yillardir avrupada başarı isteyen ancak istediğini birtürlü bulamayan fenerbahçe yönetimi avrupada başarıyı türk bir hocanın getireceğine inanmış ve takımı muhammed emre özele teslim etmiştir.
muhammed emre özel avrupada başarıya inandığına yapılacak transferlerle fenerbahçenin avrupadave ligde öok başarılı olacağına inandığını belirtti
fenerbahçe başkanı aziz yıldırım ise fenerbahçeninbu yıl avrupada başarılı olacağına inandığını belirtti ve tecrübesizde olsa teknik direktörümüze güveniyoruz dedi
Biraz daha ozenle yazarsan seviniriz.Basarilar.
Başarılar dilerim ...
haklısınız özür dilerim ama ilk etapta aklıma fazla bişey gelmedi ama bunu ilerleyen zamnlarda ss ve daha detaylı bilgilerle telafi edicem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kayserisporun sol açık oyuncusu fatih ceylan 1.5milyon euro karşılığında fenerbahçede fatih ceylan transfer döneminin başlayacağı 1temmuzda imza atacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe kayserisporun yıldızı mehmet topuzu 5milyon euroya aldı fenerbahçe teknik direktörü muhammed emre özel bu oyuncunun çok ses getireceğini iddaa etti bu arada fenerbhaçenin bir başka kayserili gökhanla sözleşme imzalmasının da an meselesi olduğu gelen haberler arasında![]()
güzel transferler......Başarılar...
fenerbahçeye kolay lokma sarı lacivertli ekip cl 2.öneleme maçında gürcistanın sioni ve arnavutluğun elbasani takımları arasındaki maçın galibiyle oynayacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
istanbul cup başlıyor fenerbahçenin önderliğinde düzenenen istanbul cup takım bulunamması üzere turnuvaya beşiktaş , fenerbahçe 20 ve fenerbahçe 18 katılıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kemal kiralndı fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamda kemalin 1 yıllığına kayserispora kiralandığı belirtldi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve gökhanda fenerde fenerbahçe kayserinin yıldızlarını teker tker alıyor fenerbahçe fatih ve mhmetten sonra gökhanıda aldı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe kemalden sonra semihide kiraya verdi sarı lacivertlilerle kayserispor arsındaki transferler dikkat çekiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe istanbul cupta finalde
sarı lacivertliler paf takımnı rahat geçti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahce istanbul cup şampiyonu
sarı lacivertliler 0-0 biten maçta ezeli rakipleri penaltı atışları sonucunda beşiktaşı yenerek istanbul cup şampiyonu oldular
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe zayıf rakibini kolay geçerken ilhan parlak soyadı gibi parlak bir geleceğinin olduğunu kanıtladı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçeye 3.önelemede ispanyoldevi valecia çıktı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe hüzeyfe doğan ı renklerine bağladı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe transfer bombalrını patlatmaya ddevam ediyor sarı lacivertliler son olarakbarbaros barutu türkiyeye getirdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.webdolu.net/fotomac.giffenerbahçe deplasmandada kazandı
fenerbahçe zayıf rakbine deplasmandada aynı tarifeyi uygulayarak valencianın rakibi oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sergen fenerbahçede
sarı lacivertliler sürpriz bir şekilde sergeni kadrolarına kattıklarını belirtti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe lige çok kötü başladı sarı lacivertliler ezeli rakibine karşı kadıköyde çok büyük bir yenilgi aldı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe adeta bir baş belası olan mateusu bedavaya manisaspora yolladı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe teknik direktörü muhammed emre özel şampiyonlar ligi ön elemesinde karşılaşacakları valencianın birçok eksiğinin olduğunu ancak david villa nın kendilerini çok zorlayacağını ancak bu oyuncuyu durdurduklarında valenciayı eleyebileceklerini belirtti![]()
Umarım Başarılı oLursun...
Başarılı bir kariyer olması dileğiyle
sarı kanaryalar villayı durduramdı sarı lacivertliler david villanın golüyle valencia ya yenilerek tur şansını hemen hemen bitirdi.teknik direktör muhammed emre özel ise en çok mehmet topuzun kaçırdığı penaltıya sinirlenerek maç sonunda mehmet topuza sana kızgınım dedi![]()
herlade kacırdı dıye kızdın kacırdığı penaltıya kızdığı ıcın değıl
selçuk inan fenerbahçede
fenerbahçe transfere soymuyor sarı lacivertliler manisaspoun genç oyuncusu serkan inaı renklerine bağladı aziz yıldırım bu transferin gereksiz olduğunu düşünsede teknik direktör muhammed erme özel selçuğuçok beğeniyor
bu kadar transferle bir sey olmaz ben ce ilk 2 ye giremezsin bu sezon
tabi bu benim gorusum
fenerbahçede işler gittikçe kötüleşiyor sarı lacivertliler ligde gs nin ardında bjk dende fark yiyip tarftarlarını üzdü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
deniz barış kayseriye kiralandı
bjk kötü yenmiş seni umarım toparlanırsın...
fenerabhçe şanssızdı ve kaybetti teknik direktör muhammed erme özel yeni taktik arayışları içinde ona yardımcı olunursa sevinecek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçenin yıldız oyuncu kezman 3-5 ay arsında yok bu sakatlık zaten zor durumda olan fenrbahçenin belini iyice bükecek gibi gözüküyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe cl den elendi valecia 1-0 fenerbahçe
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
feenrbahçe uefa cup 1.turunda kolay bir rakiple karşılaşacak
armedia bratislava
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe sonunda galibiyetle tanıştı bu galibiyet takımı ateşleyebilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kerimde kayseride fenerbahçe genç futnolcusunu sezon sonuna kadar kiraldı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe yavaş yavaş kendine geliyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sarı lacivertliler konya karşısında 3-0 kazandı ve toparlanmaya başladı
![]()
Güzel gdiyorsun,Emre.Devamı gelsin.
[B]Fazla iyi değil...B]
Benim kariyere de bak......
iyi güzel.
çok kotu transferler yapmışsın ancak ligde toparlanabilirsin UEFA'da da pek basarılı olacağını zannetmiyorum bu da benim görüşüm ama diğer arkadaşlar böyle düşünmeyebilir
oyuncu platformundan takımın eksik yerlerine iyi oyuncular bulabilirsin