Ersun yanal olmasada bence seneye bu takımın basınakesin türk hoca gelecek..
Hatta yönetim coktan anlasmısdır bu seneki performansınıda takip ediyordur...
Kalli üste cıkar..
Ersun yanal olmasada bence seneye bu takımın basınakesin türk hoca gelecek..
Hatta yönetim coktan anlasmısdır bu seneki performansınıda takip ediyordur...
Kalli üste cıkar..
Ersun Yanal yeni nesilin en iyi teknik direktörü başarılı olmasa bile en az 5 6 genç kazandırır takıma hep hep fenerbahçeye gelmesini istemişimdir![]()
hakan şükürün uymadığı sisteme ersen martini nasıl uydurdu bi açıklasın gelsin tepeme otursun isterse ardından...
Ersun Yanal bence buyuk bir takimi kaldiracak kapasitede bir hoca degil. Ulkede su an 2-3 tane oyle yerli hoca var bana gore.
NTV'de Rıdvan Dilmen şu ara, F.Bahçe'yi yorumluyor...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Antep:4 - Kayseri:3
Nigris hat-trick yapmış, diğer gol Uğur Yıldırm.. Kayseri'nin golleri, Cangele, Mehmet Topuz, Iglesias..
süper maç olmuş..Gollerin tümü 2.yarıda gelmiş..
İBB, Bursa'yı maçı 1-0 İBB üstünlüğü ile bitti.. Gol Eser..
GS'de dağıttı bu akşam yahu 6-0 tekrarı birazdan kanal1 ve trt de.
G.Antep'te nefesler kesildi!
Turkcell Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında G.Antep'teki mücadele nefesleri kesti. Tam 7 golün atıldığı maçta Gaziantepspor, Kayserispor 4-3 mağlup etti.İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelede ikinci yarıda goller yağmur gibi geldi.
Gaziantepspor'un 3 haftalık mağlubiyet serisine son verdiği maçta kırmızı-siyahlıların golleri 58,72 ve 82. dakika De Nigris ile 90. dakikada Uğur Yıldırım'dan geldi. Kayserispor'un golleri ise 55. dakikada Cangele, 63. dakikada Mehmet Topuz ve 78. dakikada Arjantinli oyuncusu Iglesias'tan geldi.
Bu sonuçla G.Antepspor üç haftalık mağlubiyet serisine son verip puanını 6'ya yükseltirken, Kayserispor'da 8 puanda kaldı. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla ligdeki ilk mağlubiyetini de almış oldu.
Antep-Kayseri maçında, ilk yarısı golsüz biten ve ikinci yarıda toplam yedi gol ilk kez görüyorum. Sıkı bir maç olmuşa benziyor. Kayseri'yi bu maçta favori görüyordum. Antep önemli bir üç puan aldı.
Kafe futbol konusunu sabit basliklarin sayizini azaltma amacli sabitlikten kaldiriyorum. Bu konuya mesaj yazdikca zaten ilk sayfada kalacaktir.
Arkadaşlar İyi Günler;
Bugün oynanacak İBB - Manisaspor maçında Manisaspor' un kazanma ihtimali çok yüksek. İBB, Diski mağlubiyeti sonunda sıkıntılı günler yaşıyor. Oyuncular küstürülmüş durumda. Bu takımı buraya çıkartan oyuncuların suratına bakılmıyormuş. Ve kendi gözümle gördüğüm olay Arif Erdem topçulara çok kötü davranıyor. Böyle disiplin olmaz. Bu maçta Belediye kaybedecektir.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Belediyespor bu maci kazana bilir. tijkuzu süper oynarsa
Daha önceden böyle bir konu vardı fakat sistem değişimi esnasında silindi sanırım. Futbolla ilgili, konu açmaya değmeyecek gelişmeleri ve diğer konularla alakası olmayan, o konularda kirlilik yaratan olayları burada paylaşabilirsiniz.
Karşılıklı atışma, fanatizme sitede izin vermiyoruz biliyorsunuz ama burada daha dikkatli olacağım. Mesaj atarken fanatizm gözlüğünüzü bir kenara bırakırsanız sevinirim.
Haydi başlayın muhabbete...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hasan Şaş saçlarını kestirmiş.[Emrah alınma bak..
]
Seyircisiz olcak maçlar tabi, yabancı madde yok.. Ondan kazıtmıştır Hasan..![]()
Yok yav, bu sene protesto falan olmaz.. Yani olurda, geçen seneki kadar olmaz.. (:
oğuz izlemedin mi röportajını yoksa hasan ın ??
İzledim izledim.![]()
saçlarım yok ya kafam acıo dio
gülmekten ölmüştüm o videoda![]()
Zihniyet değişmedikçe, taraftarda değişmemeli..
Buraya nıcın kımse takılmıyor?![]()
Beşiktaş maçında kaçıncı dakika arkadaşlar?