-
20.Temmuz.2007, 03:07
Maçtan sonra tribünlerden protesto geleceğine inandığım anda onların bizi soyunma odasına tezahüratlarla göndermesi beni iyice hırslandırmıstı...Bizim için pek de deplasman sayılmayacak Bucaspor karşısında muhteşem oyun sergileyip hem derbiyi kazanıyor,hem de gelen galibiyele umutlarımızı yeşertiyorduk...
ss:

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamam ozgur geliyorum son ss i de koyayım
-
20.Temmuz.2007, 03:08
ewet karakopru bekleriz senide olmadı sindi cıkar bi kordon yaparız muhabbet bomba....şimşek caktığında herkes susacak.. sen içini rahat tut..
-
20.Temmuz.2007, 03:13
Yine evimizdeydik.Bu sefer galibiyet istiyorduk.Rakimiz grubun zayıf takımı Yalova idi.Rahat oyunla kolay aldık.Bizim için tek kötü olay Murat Özünal'ın sakatlanması oldu.
ss:

Maçtan sonraki basın toplantısında teknik direktör Orhan KARAKÖPRÜ galibiyeti eski arkadasları ve can yoldasları ozgur0ozdemir ve ozyyy19'a armağan ettiğini açıkladı...
-
20.Temmuz.2007, 03:17
eyw. cok saolasın.. yaw senden bişi isticem su ss lerde golu kimin attıgını gostersene adamların performansı nı merak ettim
-
20.Temmuz.2007, 03:18
Olmaz böyle şey oyun error verdi 
İyi ki ilk galibiyeti aldık diye save lemistim 
Nası yenmisiz ama oyun bile dayanamadı 
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ok ozyy bundan sonrakilerde gosteriom direk printscreeni atarım
-
20.Temmuz.2007, 03:20
oyunu save lemişin iiki yoksa kariyer güme gidio du..ss ler içinde ayrıca saol
-
20.Temmuz.2007, 03:38
T.d. Orhan KARAKÖPRÜ basın toplantısında grup macları sonundaki hedeflerini lider olarak bitirmek seklinde acıkladı.Bu da Pendikspor macından bir görünüm:
-
20.Temmuz.2007, 03:42
lig a ya cıkmak zor iş ya.. cok ugras istio once klasmanı geccen ordan playoff grupları baya zorluo adamı ama senin performansın takımı ileriye goturecek..
-
20.Temmuz.2007, 03:44
saolasin bilader.
Oyun bile bazen dayanamiyo.
bana da fa cok gectirmisti ingiltere de elektrikleri bile kesmislerdi.
basarilarin ve hikayelerin devamini bekliyoruz.
-
20.Temmuz.2007, 04:32
Senin izinden gidiyorum ozgur...
Bu arada ne kadar zorlarsa zorlasın bea.Lig A bu..Cıkmak gerekiyor...Zaten ordan süper lig daha kolay...
-
20.Temmuz.2007, 11:10
Hepsi olacak izmirin basarilara ihtiyaci var tum goztepe camiasi izmirsporun yaninda.
Mesaj Yetkileri