Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 115 sonuç

Konu: En başarılı Türk takımı Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Avrupa'da başka bir kupamı var adını bilmediğimiz?
    Bende ondan sordum işte kafan iyi mi diye, ŞL de en başarılı Galatasaray 2001 de çeyrek final oynadık..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sormazsam çatlarım burda, kafan mı iyi senin ?
    Seninki kadar olmasada öyle.

Şampiyon Kulüpler Kupasıydı eski ismi sanırım. Ama 1970lerde felan oynamış olsa gerek. Kocaelinin yarı finalinden emin değilim. Ama çeyrek oynadığını çok iyi biliyorum.

şöyle biraz geçmişe gidelim bakalım,

- 1956-57 sezonunda Galatasaray "Şampiyon Kulüpler Kupası"nda oynuyor,
    - 1962-63 Şampiyon Kulüpler Kupası'nda ilk 3.tur oynayan takım,
    - 1988-89 Şampiyon Kulüpler Kupası'nda ilk YARI FİNAL oynayan takım,
    - 1993-94 Şampiyonlar Liginde ÇEYREK FİNAL oynayan ilk takım,
    - 2000 UEFA Kupasını kazanan ilk takım,
    - 2001 Şampiyonlar Liginde ÇEYREK FİNAL oynayan ilk takım

bak geçmişimize.. tabi bunlar sadece aklımda kalanlar sizin aklınıza geliyor mu başka? ha unutmadan,

- 2001 Süper Kupa'yı kazanan ilk takım,

başka aklıma gelmiyor. bunlar şimdi başarı değil mi? Haaa pardon sana göre başarı devamı gelen başarıdır değil mi? Şöyle biraz araştır bakalım geçmiş zaman başarılı olup yakın dönemde bizim gibi toparlanmaya çalışan takımlar var mı ama öyle m.ö 312 takımlarını getirme karşımıza olur mu...

neyse ya fazla uzatmayın, UEFA kupası fln başarı mı sizde güldürmeyin forumu şimdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

1988 Galatasaray, Şampiyon Kulüpler Kupası'n ilk kez Yarı Final oynayan takım oldu..

Kaynak: Duvarımdaki övünerek baktığım, 100 yıllın efendisi posteri..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

+ Süper Kupa..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post

Şampiyon Kulüpler Kupasıydı eski ismi sanırım. Ama 1970lerde felan oynamış olsa gerek. Kocaelinin yarı finalinden emin değilim.
    Felan, sanırım, gerek, emin değilim..

Bu söylemlerle nereye kadar.Sen daha söylediğin şeyin, ortaya attığın lafın doğruluğu hakkında emin değilsin..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006

Bilmiyorum tvde izlediğim belgesellerde diyorlardı. Artık gerisine siz bakın... Üç kuruşluk posterlere bişey diyeceğim yok...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bilmiyorum tvde izlediğim belgesellerde diyorlardı. Artık gerisine siz bakın... Üç kuruşluk posterlere bişey diyeceğim yok...
    3 kuruşluk ama gerçekleri anlatan şeyler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

3 kuruşluk poster ? Ha ha ha, Galatasaray dergisinin verdiği bir poster olup, Erayın yazdıklarının da hepsi bulunmaktadır.. Gittikçe komik duruma düşüyorsun, ama farkında değilsin herhalde..

Uefa kupasını yenilgisiz alan tek takımız, hala başarısız.. Ne kadar komik yav..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

4 yıl sonrada o listede olmalı Galatasaray ama gidişat ne yazık ki çok zor olacağını gösteriyor.

Nesil
    2006

Yedi yıl önceki başarıdan bahsedinin hala biz yapamadık yenisini siz yapın bari sıkıldım yedi yıldır.

Bende eskikelere gidersem.

Avrupa'da ilk Kupa Kazanan takım: Fenerbahçe(Harrigston)
    Not: İngiltere'nin en iyi karması ile oynamıştık.

Gene Avrupa İkinci Kez Kupa Kazanan Takım: Fenerbahçe(Balkan Kupası)

Avrupa'da ilk tur atlayan takım: Fenerbahçe(1952-Elenen rakip Macarların ve Dünya'nın o yılki en iyi takımı(ismini unuttum)

1959'da ilk Süper Ligi Kazanan takım.

İstanbul Ligi, Milli Küme, Cuma Ligi, Turkcell Süper Lig(ortak) en çok kazanan takım.

Can Bartu gibi bir oyuncuya sahip olup Hem milli basket hemde milli futbolda oynayan bir oyuncuya sahip olma başarısını göstermiştir.

İngiliz takımlarını Cumhuriyetten önce 40'tan falza yenerek ün yapmış tek kulüp.

Daha niceleri

En önemlisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tuttuğu kulüp olması ile Dünya'da hiç bir kupaya değişilmeyecek bir ünvana sahip olan tek kulüp.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    3 kuruşluk poster ? Ha ha ha, Galatasaray dergisinin verdiği bir poster olup, Erayın yazdıklarının da hepsi bulunmaktadır.. Gittikçe komik duruma düşüyorsun, ama farkında değilsin herhalde..

Uefa kupasını yenilgisiz alan tek takımız, hala başarısız.. Ne kadar komik yav..
    Merak etmesin Batuhan abi Galatasaray dergisi Fenerbahce dergisi gibi degildir...

Türk futboluna birçok önemli isim kazandıran Göztepe, Avrupa Fuar Şehirleri Kupası'nda (şimdiki UEFA Kupası) 1968-69'da yarı final oynamıştır.

Göztepe de başarılı bir kulüptür Ama şu an amatör kümede ne yazık ki... Galatasaray'ın da borcu oldukça fazla, inşallah bu borçlardan Galatasaray kurtulur da sonu Göztepe gibi olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Türk futboluna birçok önemli isim kazandıran Göztepe, Avrupa Fuar Şehirleri Kupası'nda (şimdiki UEFA Kupası) 1968-69'da yarı final oynamıştır.

Göztepe de başarılı bir kulüptür Ama şu an amatör kümede ne yazık ki... Galatasaray'ın da borcu oldukça fazla, inşallah bu borçlardan Galatasaray kurtulur da sonu Göztepe gibi olmaz.
    Galatasaray ile Göztepenin durmunu aynı kefeye koyman çok garip

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yazdıklarının bir çoğu yalan Batuhan..

1909 Galatasaray ilk kupa kazanan takım..

Avrupada ilk oynayan takım 1956 da Galatasaraydır, Dinamo Bükreş ile oynamıştır.. Sen demişsin ki de 1952 de tur atladık yuh artık..

Unuttuğun yayla kupası da var ...

Ayrıca Atatürk'ün tuttuğu takım olayında bir çok söylenti var, ki tutsa ne olur ? Atatürkte bizler gibi bir insan, Fenerbahçeyi tuttu diye takım yücelmiş mi oluyor ?

Küçük şeylerle avunmaya alışmışsınız gerçekten, Hamza abinin dediği gibi avuntuspor..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yedi yıl önceki başarıdan bahsedinin hala biz yapamadık yenisini siz yapın bari sıkıldım yedi yıldır.

Avrupa'da ilk tur atlayan takım: Fenerbahçe(1952-Elenen rakip Macarların ve Dünya'nın o yılki en iyi takımı(ismini unuttum)

İstanbul Ligi, Milli Küme, Cuma Ligi, Turkcell Süper Lig(ortak) en çok kazanan takım.

Can Bartu gibi bir oyuncuya sahip olup Hem milli basket hemde milli futbolda oynayan bir oyuncuya sahip olma başarısını göstermiştir.

İngiliz takımlarını Cumhuriyetten önce 40'tan falza yenerek ün yapmış tek kulüp.

Daha niceleri

En önemlisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tuttuğu kulüp olması ile Dünya'da hiç bir kupaya değişilmeyecek bir ünvana sahip olan tek kulüp.
    Hadi diğerlerini kanıtlayabilirsin de Atatürkün Fenerbahçeli olduğunu neden yazdın anlamadım.Bana göre Atatürk Beşiktaşlıdır.Bu belgelerle de kanıtlanmıştır.Her şey çok açık ve netdir

Nesil
    2006

Hayır Atatürk Fenerbahçe'yi yücelltiyor.

Biz Avuntuspor ise sizde borçlusporsunuz. Unutmayın bir ara UEFA Kupasını satıyordunuz... UEFA'nı var hala gecekonduda oynuyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yaptığın yorumlara gülemiyorum o hale geldim artık..

yalnız şunu merak ettim, Atatürk'ün fbli olduğunu nerden biliyorsun ?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Harrigston değil Harrington kupasıdır.Ve hiçbir resmiyei yoktur.Ve zaten sana göre bunlar başarı ise..

Nesil
    2006

Atatürk BJK'li dedin. Demirören bir gün olsun ondan bahsetmedi. Pehhhh. Biz her maçta Atam İzindeyiz diyoruz. Siz bir gün olsun posterini açmadınız....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hayır Atatürk Fenerbahçe'yi yücelltiyor.

Biz Avuntuspor ise sizde borçlusporsunuz. Unutmayın bir ara UEFA Kupasını satıyordunuz... UEFA'nı var hala gecekonduda oynuyorsunuz.
    Senin yüzünden ne uyarı almaya niyetim var, ne de siteden atılmaya.. Sana kendi dünyanda mutluluklar, Avrupada da en büyük Fenerbahçe..

Hadi hayırlı traşlar..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Daha niceleri

Bİz herşeyi üç kuruşluk belgelerle anlattık Batuhan o zaman sende bu başarıları ve Atatürk'ün Fenerbahçeli olduğunu belgele.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Harrigston değil Harrington kupasıdır.Ve hiçbir resmiyei yoktur.Ve zaten sana göre bunlar başarı ise..
    İngilteri'in en iyi kadrosu. Ayrıca Lozan sözleşmesini bir yana bırakıp Fenerbahçe'yi tebrik etmişlerdir. Ne yazıkki 1930 yıllarında çıkan yangında bütün kupalar harap olmuştur. Bu arada burak 1952 değil 1957 olacak. Ama önemli olan ilk tur atlayan takım olması.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Batuhan kardeşim 11 yaşında.Onun yorumları ile hemen hemen aynı şeyleri yazıyorsun..

Nesil
    2006

O zaman yazmayın niye hala yazıyorsunuz... Hadi yazacaksanız bana yazmayın bariii. Burak seninde biliyoruz burada Anaya küfür edenleri savunduğunu sen hiç merak etme....

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Batu yavaş gel..Nerden nereye getirme konuyu.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

O zaman yazmayın niye hala yazıyorsunuz... Hadi yazacaksanız bana yazmayın bariii. Burak seninde biliyoruz burada Anaya küfür edenleri savunduğunu sen hiç merak etme....
    Konuşacak, arkasında duracak lafların yok.Bariyi konuyu dağıtma..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Konuyu değiştirme taktikleri devam et.. İstediğimi savunurum da sen hala orlardasın derdin belli oldu şimdi.. senderson gibi değilim ben, attıramazsın boşa çırpınma..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Batu yavaş gel..Nerden nereye getirme konuyu.
    Emredersin...

Nesil
    2006
    Yer
    Football Manager 07/data/graphics

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Sen tercih etmeye devam et.Bir söz vardır Yiğidi öldür hakkını yeme diye Galatasaray Avrupada Türkiyeyi en iyi temsil eden Türk takımıdır ve biz diğer takım taraftarlarının da bunu takdir etmesi gerekir
    takdir edilesi bir yorum yapmışsın ben seni ve G.Saray'ımı tebrik ederim..

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri