Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 115 arası toplam 115 sonuç

Konu: En başarılı Türk takımı Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam artık dayanamadım, konu nereden nereye geldi. Batuhan seni de buradan uyarıyorum. Bazı gerçekler vardır, sen istesen de, istemesen de bunlar gerçektir ve bunları kabul etmek durumundasın.

Son 10 yıla bakıldığında hazırlanmış bir listedir ve son 10 yıla baktığımızda da Galatasaray avrupada başarılı en büyük Türk takımıdır. İlk 20'de bir Türk takımı olduğu için gururlanmalıyız.

Daha da konu alakasız konularda devam ederse kapatmak zorunda kalacağım, bu konunun kapanması da hiç hoş olmaz, çünkü önmli bir konu...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Konuyu değiştirme taktikleri devam et.. İstediğimi savurum da sen hala orlardasın derdin belli oldu şimdi.. senderson gibi değilim ben, attıramazsın boşa çırpınma..
    İster atıl ister atılma banane ya... Senle mi uğraşacam... Umrumda bile değilsin... Haaa uğraşsam bu tip şeylerle uğraşmazdım....

Diğer konularda Galatasaraylı arkadaşlara hak veriyorum da, Atatürk konusunda katılamayacağım

3 tane Galatasaraylı, 2 tane Fenerbahçeli varken, Atatürk'ün yanlarına gidip "Şimdi tamam olduk." demesi Fenerbahçeli olduğunu gösterir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Diğer konularda Galatasaraylı arkadaşlara hak veriyorum da, Atatürk konusunda katılamayacağım

3 tane Galatasaraylı, 2 tane Fenerbahçeli varken, Atatürk'ün yanlarına gidip "Şimdi tamam olduk." demesi Fenerbahçeli olduğunu gösterir.
    Haklısın bunu İspanyol basını bile yazmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Haklısın bunu İspanyol basını bile yazmıştı.
    Ataturk Fenerbahce yi tuttu diye yuceldi takim oylemi?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Atatürk Fenerbahçeli olabilir de, Allah aşkına neyi değiştirir ki bu ? Atatürk herşeyin en iyisini bilir falan demeyin bana, bunlar göreceli kavramlardır.. Bu kadar büyütmenin bir esprisi yok bence.. İsteyen istediği takımı tutar..

Atatürk Fenerbahçelidir ama Burak'ın da dediği gibi bu Galatasaray'ın başarısız olduğu anlamına gelmez.

Batuhan Fenerbahçe ile Galatasaray'ı başarı olarak sakın kıyaslama Avrupa'da Türkiye'de Fenerbahçe daha başarılı olabilir belki ama Avrupa'da Galatasaray başarılıdır. Fenerbahçe ne zaman UEFA Kupası'nı alır, işte o zaman Galatasaray'a yaklaşır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Konu başlığını tekrar okuyun derim..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hayır yani Atatürk ile Galatasaray'ın 2007 yılındaki listede 18. olmasının ne alakası var?

Sığınak mı yok başka Batuhan..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

tebrikler 2 sene sonra ilk 20. ye giremezler.darisi fenerin basina

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    tebrikler 2 sene sonra ilk 20. ye giremezler.darisi fenerin basina
    İşte orasını zaman gösterir.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

GS'nin su anki durumunu pek iyi görmüyorum,74 yasindaki kalli GS'yi avrupada nasil basariya götürecek merakle bekliyorum, tabi daha konusmak icin erken ama canaydin yönetimi bu takimin basinda oldugu sürece avrupada basari hayaldir.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Kıskananlar çatlasın

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Alın size son nokta...............

1988 yılında galatasaray şampiyon kulüpler kupası`nda ilk kez yarı final oynayan takım oldu

2000 yılında avrupanın en iyi ikinci kupası olan uefa kupasını yenilgisiz kazanan takım oldu

2000 yılında UEFA VE SUPER CUPayı alan ilk türk takımı oldu

2000 yılında galatasaray kıtalararası kulüpler kupasına davet edilen ilk Türk takım oldu

2000 yılında galatasaray,dünya futbol takımları sıralaması`nda ilk kez klasmana girerek 2.sırada yer alan ilk türk takımı oldu
    sıralama oyle oluştu
    1-Real Madrid
    2-GALATASARAY
    3-Boca Juniors...

2000 yılında galatasaray bir sezonda en fazla maç yapan 59 maç yapan takım oldu

2001 yılında galatasaray devlet üstün hizmet madalyası alan ilk ve tek Türk takım oldu

2001 Galatasaray,şampiyonlar ligi`nde çeyrek final oynayan ilk ve tek Türk takımı oldu

1959_2005 arasında Türkiye`nin profesyonel dönemde en çok resmi kupası alan takım oldu(58 kupa bulunmakta)

Daha cok var avrupa ile ilgili koydum şimdi bu artık kilitlenirse herkezi gözüne carpar bunlar
    Hersey burda uzatmaya ne gerek var................

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Galatasaray'ın ünlü yöneticilerinden ve Atatürk'ün en yakın arkadaşlarından Salih Bozok'un oğlu Muzaffer Bozok ile yapılan bir röportajdan kesit;

"Bir gün Bülent, Gündüz, ben ve birkaç arkadaşımız Florya'ya eğlenmeye gitmiştik. Dönüşte yolda biraz gürültü yapmıştık.Tam o sırada köşeden Mustafa Kemal ve arkadaşlarının, ki yanında babam ve Gündüz'ün babası Kılıç Ali Paşa da vardı , göründüler... Mustafa Kemal babama dönerek 'Kim bu gürültü yapanlar ? ' diye sormuş. Babam ise biraz sıkılırak 'bizim çocuklar Paşam' demiş. Bunun üzerine Ulu Önderimiz 'Haa desenize bizim kulübün çocukları' diye cevap vermiş...

şimdi de Galatasaylı mı oldu ?

Atatürk her TÜRK takımına sempatisi olan biriydi, ayrıca fbli araştırmacı-yazar Ergun Hiçyılmaz'ın yazısından derlenip kalemi alınmış bir kesit;

"Ulusal Kurtuluş Savaşı öncesinde Anadolu'ya geçmeden Akaretlerde Beşiktaş Kulübünün yanında bir evde oturan Gazi Mustafa Kemal buradan Beşiktaşlı futbolcuların çalışmalarını izleyip onlara sempati gösterdiği yolundaki açıklama kolay reddedilebilecek bir değerlendirme sayılamazdı."

baltalanan konu son bulur umarım..
    (kaynak isteyen varsa iletilir ya da yazının tamamı)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

GS'nin su anki durumunu pek iyi görmüyorum,74 yasindaki kalli GS'yi avrupada nasil basariya götürecek merakle bekliyorum, tabi daha konusmak icin erken ama canaydin yönetimi bu takimin basinda oldugu sürece avrupada basari hayaldir.
    Arkadasım kallın sen den benden harıketlı antremanda hıc ızledınmı bu aksam star tv ızle belkı yıne verırler zıco ve kallı dıyorum sana uzatma yeter..................

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

zico geldigi ilk sene takimi sampiyon yapti, futbolculuk kariyerini zaten tartismaya gerek yok... yorumumu biraz anlamaya calissan, inan sende bana katilacaksin..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Yav takmayın bu Omerdinho ile Batuhan Önder'i.Yaptıkları tek şey var Galatasaray'a laf atmak.Ama nedense halen hele Batuhan Önder'in o saçma,ortamı germe amacından başka bir amacı olmayan yazılarına rağmen halen okur grubunda değil

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eger Gs yi takip ediyo olsaydın böyle demezdn adam antremanlarda şınav çekyo, orta geliyo kafa falan vuruyo

ayrıca adamın oluşturdugu taktigi spor yazarları bile çözemyor öyle bi adamdan bahsedyorz ama sen maçları izlemeden antremanları takp etmeden yorm ypyorsn

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

neyse sezon bir baslasin ondan sonra tartisalim bunlari isterseniz.. konu sapmasin..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

konu sapacagı kadar saptı ztn..o kdr ortalıgı karştryosun sonra konu sapmasn diyosn

neyse ben bi Gs li olarak takımımla gurur duydum bu sıralamada ilk 20 ye girmesnden dolayı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Yav takmayın bu Omerdinho ile Batuhan Önder'i.Yaptıkları tek şey var Galatasaray'a laf atmak.Ama nedense halen hele Batuhan Önder'in o saçma,ortamı germe amacından başka bir amacı olmayan yazılarına rağmen halen okur grubunda değil
    Bu konuda şüphenizin olmasını istemem. Ceza sistemi konusunda da bizim uymamız gereken bir sistemimiz var. 3 uyarı puanı alan kişi okur grubuna geçiyor, attığı 1 mesajdan dolayı direk okur grubuna alınmıyor üye.

Gerekli uyarıları yapıyor, cezaları veriyoruz. Bu konuda tarafsızlığımıza güvenmenizi istiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Nedense bu sitede bana laf söyleem dışında artık senin mesajını göremiyorum. Ama bişey demiyorum. Okur grubuna alınırsam alınırım sorun değil. Nasıl olsa sanal alem yalan. Reel alem gerçek. Yüzümüzü bile görmüyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Atatürk BJK'li dedin. Demirören bir gün olsun ondan bahsetmedi. Pehhhh. Biz her maçta Atam İzindeyiz diyoruz. Siz bir gün olsun posterini açmadınız....
    Beşiktaş stadında var onun resmi zaten.En büyük Beşiktaşlı Atatürk diye.Ben de özelden gel Çarşının Atatürk ile ilgili yaptığı avatarları gönderiyim
    Biz atamızın izindeyiz sen merak etme
    Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    Galatasaray'ın ünlü yöneticilerinden ve Atatürk'ün en yakın arkadaşlarından Salih Bozok'un oğlu Muzaffer Bozok ile yapılan bir röportajdan kesit;

"Bir gün Bülent, Gündüz, ben ve birkaç arkadaşımız Florya'ya eğlenmeye gitmiştik. Dönüşte yolda biraz gürültü yapmıştık.Tam o sırada köşeden Mustafa Kemal ve arkadaşlarının, ki yanında babam ve Gündüz'ün babası Kılıç Ali Paşa da vardı , göründüler... Mustafa Kemal babama dönerek 'Kim bu gürültü yapanlar ? ' diye sormuş. Babam ise biraz sıkılırak 'bizim çocuklar Paşam' demiş. Bunun üzerine Ulu Önderimiz 'Haa desenize bizim kulübün çocukları' diye cevap vermiş...

şimdi de Galatasaylı mı oldu ?

Atatürk her TÜRK takımına sempatisi olan biriydi, ayrıca fbli araştırmacı-yazar Ergun Hiçyılmaz'ın yazısından derlenip kalemi alınmış bir kesit;

"Ulusal Kurtuluş Savaşı öncesinde Anadolu'ya geçmeden Akaretlerde Beşiktaş Kulübünün yanında bir evde oturan Gazi Mustafa Kemal buradan Beşiktaşlı futbolcuların çalışmalarını izleyip onlara sempati gösterdiği yolundaki açıklama kolay reddedilebilecek bir değerlendirme sayılamazdı."

baltalanan konu son bulur umarım..
    (kaynak isteyen varsa iletilir ya da yazının tamamı)
    Süper bir tespit Hamza abi yine büyüklüğünü gösterdinHerkes kendi takımın tuttuğunu savuabilir.Bana göre de Atamız Beşiktaşlıdır mesela ama Egemen ve Batuhan sanki bunu Atatürkün ağzından duymuş gibi söylüyorlar.

Nesil
    2003

Butun provokatorler lutfen tatile geri donun. Burasi sizler yokken cok daha seviyeli bir tartisma ortami idi..

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri