Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 238 sonuç

Konu: Roma İkimize Dar Gelir...:(ortak kariyer)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Guzel gıdıyor basarılar ıkınızede
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Unhappy

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
    Iversen
    Jose Sosa
    Mokoena
    Cem Sultan forvet önerilerim.

defansa Micah Richards ve Schmöller'i öneririm.

Guardado'yu kesinlikle al. süper bi adam.
    Neri Cardozo da fena diil. Ayrıca Luis Gonzalez'i de alabilirsin.
    guy demel, cardenas ve guarin'i de öneririm de hiç bi önerim dikkate alınmamış ne gereği var di mi...

poggerpohl kardesim italya da biliyosun bi sezoda tek non eu alabiliyoruz bende bunu pablo vitti yle degerlendirdim.. senin dediğin adamlar da non eu yani avrupa vatandası deil.. bi tek iversen vardı onuda ozgur aldı zaten.. sanırım guarin ve cardenas da eu deil demel için sezon ortasında bi hamle yapıcam.. ozellikleeri iiyi bi topcu..yorumlarınız bizim için cok degerli inanırmısın gunde en az 10 defa bakıorum sayfaya yorum varmı die..yorumları eksik etmeyin nolur...

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
    guy demel, cardenas ve guarin'i de öneririm de hiç bi önerim dikkate alınmamış ne gereği var di mi...
    Ozyyy19 dogru soyluyo kardes. Yorumlariniz gercekten onemli 2 mac yapiyoz hemen foruma donuyoz. Dun oziyle ben muhabbet ederken macta ben guardado yu alsam mi acaba dedim. sol kanada Eu alip bi non eu forvet almayi dusundum. Ama forumda senin guardadoyu mutlaka al dedigini soyledi ozi. Benim de aklim celindi. Yani sen olmasan belki de guardado yu almicaaktim.
    Insallah hayirli olur. Gerci ilk macta sakatlandi bir ay yok ama ilerde katki saglar. Cunku sol kanatta ona guveniyom.

FLAS FLAS FLAS......

Guardado ROMA da

Roma takimi non-EU transferi hakkini Atlas takiminin genc meksikali sol kanat oyuncusu Andres Guardado dan yana kullandi. Gazetecilerin sorularini `Guardado kunusunda tereddutte kaldim ama yakin cevremden gelen baskilara dayanamadim. Sol kanatta ondan cok sey bekliyorum. Hayirlisi olsun.` dedi.

Lige kotu bir baslangic yapip deplasmanda Messina ile golsuz berabere kalan Roma. Ilk Cl macinda da hayal kirikligi yaratti. Bremen deplasmaninda Klose yi durduramayan Roma bu oyuncunun iki goluyle sahadan 2-1 yenik ayrildi.

Ligde Milan la karsilasacak Roma da gozler bu maca cevrilmis durumda. Ozgur un de sakatliklar ve defanstaki formsuzluk sebebiyle Milan dan cok cekindigi konusuluyor.

simdilik bu kadar yorumlarinizi esirgemeyin.

VE LİG BASLADI(DUN GECE COK GEC SAATLERDE OYNADIK ANCAK SİMDİ KOYABİLDİM)

SERİE A DA İLK MACIMIZ PALERMOYLA..SİCİLYA TEMSİLCİSİ GERCEKTEN COK İYİ VE ETKİLİ Bİ FUTBOL OYNUO AMA BİZİM MANTALİTEMİZ HER MACA GALİBİYET HEDEFİ İLE CIKMAK.. NEDENİ İSE 11 PUAN GERİDEN GELMEMİZ.. PUAN KAYBINI EN AZ SEVİYEYE CEKMELİYİZ Kİ AMACIMIZA ULASALIM..

MAC ONCESİ LAZİO SOYUNMA ODASI:

OZİ:EWET BEYLER KUPADA HARİKA GİTTİK ŞİMDİ SIRADA LİG VAR BİLİYONUZ EKSİ PUANLA BASLIOZ PUAN KAYBINA TAHAMMULUM YOK. EWİMİZDE OYNAMAMIZDA AVANTAJ BİZİM İÇİN.. BORRECİM SANA COK GUVENİOM..HAYRANIN OLDUM BİLESİN...
    BORRE: COK SAOLUN HOCAM ELİMİZDEN GELENİ YAPIOZ İŞTE..
    OZİ:NESE GECELİM BUNUDA ASIL MESELEYE GELELİM BAKIN COCUKLAR ARANIZDA COK GENC ARKADASLAR VAR BUNLAR TECRÜBELİLERDEN BİŞİLER KAPMAYA CALISSIN..UNUTMAYIN Kİ BASARINI ANAHTARI ONCE TECRÜBE SONRA YETENEKTİR..SİZE GUVENİOM...ALICAZ MI BU MACI...???
    BUTUN TAKIM:ALICAZZZZZZ...
    OZİ: DUYAMADIMMMM...
    BUTUN TAKIM:ALICAZZZZZZ...
    OZİ:İŞTE TAKIM RUHU BU.. SAHAYA CIKIN VE PARCALAYIN SU MAFYA BOZUNTUSU SİCİLYALILARI...

ACIKCASI BEKLEDİĞİMDEN KOLAY OLDU BORRENİN MUKEMMEL PERFORMANSI DEWAM EDİO.. KENDİSİNE TESEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZZ..AYRICA ORTA SAHADA LEDESMA NIN YANINDA OYNATTIGIM QUADRİ COK İİ ONADA TESEKKURU BORC BİLİRİZ.. GECENİN İLERLEYEN SAATLERİNDE OYUNA DEWAM EDİP SS LERİ KOYUCAZ...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Borre i Defansmı Oynatıyosun

Güzel gidiyor,başarılar

borre yi ofansif sag kanat oynatıom cok memnunum kendisinden..acayip oynuo tekniği , klası cok yuksek..

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Bekiyoruz. Takipçinizim.

dun secim muhabbeti nedeniyle dewam edemediğimiz kariyerre bugun dewam edicez.. desteklerinizi beklioz..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Devam edelim

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ozi ledesma yı nasıl oynatıyorsun ledesma fabregas essien xavi lucho ile birlikte oyunun en iyi 5 mc sinden birisi bence.pandev.rocchi.makinva.jimenez forvete yeterdi ilk sezon ama neyse ben de lazioyla birlikte oynuyorum.sol beke jankulovski sağ beke sagna yı almıştım harika oynuyorlar.

bence en yakın zamanda neri cardozo yu al süper gelişme gösteriyor.bir de kaleye transfer lazım. taktiğini gönderirmisin.

lucho biraderim ledesmadan da memnunum.mc oynatıom onuda..ozellikle orta alanda cok top kapıo ama ofansif gucu yoq.ama gerekte yok zaten cunku orta alandaki ofansı solda zauri ortada ileriye donuk olarak quadri ve sagda borre yle saglıyoz.. taktiğim klasik 4-4-2 nin modifiye edilmiş hali..rocchi ye gelince hazırlık ve kupa maclarında gerekli verimi alamadıgım için fazla guvenmiom kendisine..pandev ide solda kullanıom değişmeli olarak..inzaghi nin formu suan için yeterli bence pablo vitti dende memnunum ama performans dusuklugu olursa diğerlerini denicem..neri cardozo biras zor.. .eu vatandasımı bilmiyorum ama varsa sezon ortasında alabilirim..(taktiğimide oyuna girince upload ederim)sol bekte bale yi aldım sagdada zaten oddo var yanına bide pasanen i aldım orda bi sorunum yok defansif acıdan .. oneriler için cok saolll

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Roma ya basarilar...

Default Roma da temizlik

FLAS
    Ozgur dedigini yapti

Ingiliz futboluna uyuz olan ozgur ingiliz pasaportu olan simone perotta yi 10 milyon avro karsiliginda palermo ya satti.
    Ozgur prensiplerimden taviz vermem. Ingiliz topcu istemiyom dedi. Pembe forma perotta ya cok yakisacak diye gonderme yapti.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

muhaaa pembe forrmaaaa

zaten bu palermo takımını anlamıs deilim ...adamlr biz mafyayız sicilyalıyız, kralını tanımayız die geciniyolar ama pembe pembe dolasıyolar ortalıkta harbiden enteresan

ozgur çok komiksin yaw senin yazdıklarını okuom gülmekten kırılıom
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca çok güsel bi kariyer bravo favorim roma

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Hepinize başarılar.Bizde bu aralar arkadaşla Roma Lazio kariyeri yapıyorduk.Ben de Lazio'yum.İyi tesadüf oldu.Favorimi anlamışsınızdır zaten.İkinize de başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

özgür, sende kiyersin pembe'yi bir gün

ilk lig macında alınan galibiyet ve daha onceki guzel kupa galibiyetleri sanki takımımı rehavete sokmustu ikinci lig macı sıkıntılıydı kendi sahamızda oynamamıza ragmen kazanamadık..kotu gidişin baslangıcı olabilirdi...

[IMG][/IMG]

3. lig macımız zorlu inter deplasmanıydı en azından 1 puan hesaplarımız vardı ama interin kalitesine dayanamadık son dakikadaki golse sadece teselli oldu..moraller yavas yavas dusuyordu

fikstur bizi bir hayli zorluyordu inter macından sonra yine deplasmandaydık rakip sampdoria ydı..galibiyet parolasıyla cıktıgımız macta 1 puanla yetindik..forvetlerin yetersizliği iyice su yüzüne cıkmıstı..takım gol bulmakta zorlanıyordu..bitiricilik sorunu bas gostermişti.

onumuzdeki maç atalantayla ewimizde oynuycaz... bakalım lazio kotu gidişe dur diyebilecekmi..diğer maclar analizler ve puan durumu az sonra(roma macları ilerleyen saatlerde menejer ozgur ozdemirin essiz yorumlarıyla burada olacak)

Naptin Yaw Hedefİn KÜme DÜŞÜrmekmİn Lazİoya

ATALANTA MACI ONCESİ LAZİO SOYUNMA ODASI

OZİ:bakın cocuklar 3 haftadır galibiyete hasretiz..bugun ewimizde oynuyoz...bu kotu gidişe dur dememiz lazım yoksa cok sakata gelcez haberiniz olsun..
    BORRE:hocam bence taktik yanlıs bırakalım bu ingiliz 4-4-2 sini..daha ii bi taktik bulalım...
    OZİ:bak borre zaten canım sıkkın aksamdan kalmısım basım catlıcak gibi agrıo bide seni cekemem..cık sahaya ne diosam onu yap..adama bak yaa..daha dunku cocuk taktik ogretcek bana oglum sen benim kac senedir menejer olduumu bilionmu...hayret bişi yaa...

takıma cektiğim fırca etkili oldu ama hala takım içi problemlerimiz vardı..9 kişi kalan takıma yalnızca 2 gol atabildik..borre fırcayı yiyince aklı basına geldi golünü attı.diğer golde ledesma nındı..forvetlerimse hala suskun ve gol orucundaydılar..bu durum bizi cok zorluyordu

sıradaki macımız torino deplasmanıydı..forvetlerin gol atamam sıkıntısı bu macta bize cok kotuye mal oldu..aslında skora bakıp aldanmamk lazım 2 topumuz direkten dondu 3 net pozisyondada abbiatinin kurtarıslarını izledik..zorlanıyorduk ve sonuc....

bu fikstur bizi mahvedebilir...torino deplasmanındaki sanssız malubiyet bu mactada peşimizi bırakmayabilirdi..forvetler beni canımdan bezdirdi..yine deplasmandaydık ve rakip parma ydı..

parma deplasmanıda husranla sonuclandı..ama taraftarımıza buradan sesleniyorum eksi puanla baslamamız zaten moralleri sezon basında bozdu..ancak biz lazio luyuz ve galibiyetlere artık baslıcazz...doudinle dewam edicem forwette umarım faydalı olurr..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ss lerde de gorundugu gibi durum vahim..ama bu kotu gunlerden ayddınlıklara cıkıcaz kimse merak etmesin ozgur(roma) ün takımı ise baya iyi gidio interle sampiyonluk mucadelesi yapıyo..bizim hedefimizse ilk 4 bu sonuclara aldanmayın macların genelinde ustun olan taraf bizdik..forvetlerimize gerekli uyarıları yaptık ve ilerleyen maclarda kesin galibiyet parolasıyla cıkıcaz ve ust sıralara tımanıcaz.
    İŞTE PUAN DURUMU

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

oww lazio'nun durmu vahim...

Gncl1905 Misafir

evet lazio durumu çok vahim hemde roma kazanacağa benziyor

Arkadaslar harika gidiyor kariyer bu gece dewamı gelcekmi merakla bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

çok yavaş ilerliosunuz...

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    özgür, sende kiyersin pembe'yi bir gün
    aga ban bu kadar yakismaz pembe

bilader haklisiniz yavas ilerliyoz ama havalar cok sicak ondan bi de ikimiz ayni anda nette.

Ben liderlige yukseldim fiksturde avantajim vardi. Cl de pek iyi baslayamadim iste oynadigim maclar.

Bize yorum yazin biz de kariyerin heyecanini size aktaralim.

şampiyonlar liginde gruplarda 1 olman zor ama 2. olabilrsin. Ama bence senin için en iyisi 3 luk Uefa için yeterli kadron war

valla bende uefa ya kasiyom. Arsenalden puan aldim. Aek dan 6 puan alirsam CL ye devam.
    Nasil perotta iyi olmus de mi boyle

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri