Sayfa 7 / 49 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Carling Cup Yarı Final İlk maçı

Aston Villa:1-1:Man Utd

Aston Villa fırsat tepti.

Maçın başında penaltı kaçıran Villans, Ronaldo'nun golüyle yenik duruma düştü. Diarra eşitliği sağlayınca ikinci maç için avantaj United'a geçti.

Premiership 20. Hafta

Aston Villa:1-2:Tottenham

Aston Villa kaçan şanslara yanıyor.

Defoe ile arkaya adam kaçırma taktiğinde başarılı olan Tottenham, maçı kazanmasını bildi. Aston Villa yakaldığı 10 fırsattan sadece birini değerlendirince maçtan yenik ayrıldı
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 21. Hafta

Man City:0-4:Aston Villa

Aston Villa deplasmanlardaki serisini bu maçlarda da devam ettirdi.

Henüz 4. dakikada gole giden Sosa'yı düşüren Dunne kırmızı kart gördü. Penaltıyı gole çeviren Hleb takımını 1-0 öne geçirdi. Adriano ve Modric farkı üçe çıkardılar.

İkinci yarı da rahat bir futbol sergileyen Villans, Sosa ile gol perdesini kapadı: 0-4.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Çok iyi gidiyorsun İlhan abi.Keşke Man Utd maçındaki o penaltı kaçmasaydı ama gene dene çok çok iyi sonuçlar alıyorsun.Devamını bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ManU ile evinde gollu beraberlik ve Tottenham yenilgisi kotu olmus. Fakat ManU'yu rahatca gecebileceginden suphem yok. Bir de puan tablosunu koyarssan son durumu iice gorebilir ve degerlendirebiliriz

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Başarılar...
    Sana bazı transfer önerilerim olacak.

Cem Sultan ve Mokoena'yı forvete alın gol sıkıntınız olmaz...

Guardado ve Cardenas'ı alın Kanat sıkıntınız olmaz...
    Vanden Borre, Hamit Altıntop ve Malik Fathi'yi alın Bek sıkıntınız olmaz...
    Guarin'i alın Orta saha sıknıtınız olmaz... (hamit de kullanılabilir bu mevkide)
    Micah Richards ve Schmoller'i alın stopper sıkıntınız olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sen ister yeter ki

Premiership 21. Hafta Puan Durumu

Yorumlarınız nasıl arkadaşlar?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

çok iyi gidiyorsun abi...

Charlton maçı braz kötü olmuş ama sağlık olsun Abi... Liderle baş başa gidiyorsun TebrikleR...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi gidiyorsun İlhan abi Fa Cup,Carling Cup,Lig,Şampiyonlar ligi 4 kupa bekliyoruz senden.

Nesil
    2006

abi yaw antrenman plani ni falan sanil yapioz benim ingilizcede yardim et abi ha bu arada sen alex de souza yi al abicim muthis oynuyo gel beni dinle 10 m biter bu is
    basarilar/////////////////////////////////REAL MADRIDIM 3. SIRDAYIM ISIM ZORR AYRICA BIR OYUNCO ONERIRSEN SEVINIRIM ABICIM

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aranan adam: Aydoğan ..... Arayan Kulüp: Marsilya

Ligde kötü sonuçlar alan ve 14. sırada bulunan Marsilya, çareyi Aydoğan'da buldu. Aydoğan'a geniş bir bütçe öneren Marsilya, kovulmama garantisi, eğer kovulursa 50 milyon avro tazminat alma garantisi verdi. Aydoğan'ın vereceği cevap merak konusu.

Yolculuk Fransa'ya demek abi.Başarılar Marseille'de.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aydoğan: Hiç Bir Yere Gitmiyorum!

Aston Villa Marsilya'dan gelen son teklifi de redderek kalacağının altını çizdi. Buradaki hedefleri bitmeden asla gitmeyeceğini kaydeden Aydoğan, gelen tüm tekliflere kapalı olduğunu deklare etti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla kabul etme bence sonucta 50m avro alsan da o parayla oyunda araba alamazsin ev alamazsin Sen Villayla devam et..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kabul etmedim zaten. Haber yukarıda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sen cevap yaazarken ben de yaziorumusum.. Bu arada Villa daki hedeflerine umarim ulasirsin

İlhan Abi yavaş yavaş popüleriten artıyo seni inş.. yakında Chelsea nın başında görürüz...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Teklifler yagiyor artik. eger Villa'yla sampiyon olursan baska takima gidermisin?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Real Madrid falan... Milan, Bayern...

İLHAN ABİ BAKMA SEN ONLARA YAW DEVAM ET SENE SONU ŞAMPİYONSUN
    İHTİYACIN OLURSA BİZ BURDAYIZ
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Teklifler yagiyor artik. eger Villa'yla sampiyon olursan baska takima gidermisin?
    TABİKİDE GİTCEK BÜTÜN ÖMRÜNÜ BURDA ÇÜRÜLTMEZ.BENİM BİLDİĞİM İLHAN ABİ TAKİPÇİNİZ BİDE BU SABAHA SSLERİ BEKLİYOZ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Aston Villa'yı şampiyon yaptıktan sonra yine küçük bir kulübe gidip onuda büyük kulüp yap.Küçük takımların büyük menajeri İlhan Aydogan diye efsane olursun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    İlhan Abi yavaş yavaş popüleriten artıyo seni inş.. yakında Chelsea nın başında görürüz...
    Zaten bu sezon en büyük hedefimiz şampiyonluk. Ama ben İngiltere'de Sir olmak istiyorum. O yüzden AVrupa sıralamasında 1. sıraya yerleşmeden şurdan şuraya gitmem

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Yukarıda açıkladığım gibi, henüz belli değil ancak kalmak niyetim.

Arkadaşlar, bugün bombalar patlayacak. Transferlerimiz süper. Süper transferleri de elimizden kaçırdık ama bomba gibi bir takım olduk. Resimli anlatımlarla gün boyu maçlar ve transfer haberleri sizlerle olacak.

Talking

ABİ Ver Artik Şunlari Çatliycaz Yaw
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by peluk View Post
    Zaten bu sezon en büyük hedefimiz şampiyonluk. Ama ben İngiltere'de Sir olmak istiyorum. O yüzden AVrupa sıralamasında 1. sıraya yerleşmeden şurdan şuraya gitmem

Yukarıda açıkladığım gibi, henüz belli değil ancak kalmak niyetim.

Arkadaşlar, bugün bombalar patlayacak. Transferlerimiz süper. Süper transferleri de elimizden kaçırdık ama bomba gibi bir takım olduk. Resimli anlatımlarla gün boyu maçlar ve transfer haberleri sizlerle olacak.

BAK BEN NEDEDİM BENİM TANIDIĞIM İLHAN ABİ KALMAZ DEDİMMMMMM NASIL BİLDİM ZUHAAAAAAAA

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Merak ediyorum İlhan abi transferleri.Sen yaptıysan bir bildiğin vardır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Vincent Enyeama Aston Villa'da!

Aston Villa kaleci mevkisi için bir transfer daha yaptı. Sezon sonunda takıma katılacak olan Barbosa'dan sonra bu sezonki ikinci kaleci transferi yapıldı. Enyeama büyük umutlarla Liverpool'a gitmiş fakat burda umut vermemişti, Reina'yı kesememişti. Sonunda kulüple arası bozulan Nijeryalı kalecinin sözleşmesi feshedilmişti.

Aydoğan, gelecek vaat eden bir kaleciyi bedelsiz aldıklarından dolayı mutlu olduğunu ve önümüzdeki sezon kalenin emin ellerde olacağını belirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Senin kaleci ihtiyacını karşılayacagından emin değilim İlhan abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi bir kaleci ama büyük hedefleri olan bir takımda ne kadar başrılı olur soru işareti bu.Keşke Ustari'yi alsaydın İlhan abi ya da Akinfeev.

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    ABDULLAHA KATILIYORUM ABİ DAHA İYİ KALECİ OLABİLİRDİ

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Leyrielton Aston Villa'da

Aston Villa sağ kanat için çok önemli bir transfer daha yaptı. Brezilya'da geleceğin Cafu'su olarak lanse edilen Leyrielton 7 milyon avro karşılığında Goias'tan transfer edildi. Sağ bekte de forma giyebilen Leyrielton'un asıl mevkisi sağ kanat. Bu sezon ve önümüzdeki pek çok sezon Jimenez ile sağ kanatta hiç sorun yaşamayacak Villans ekibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    İyi bir kaleci ama büyük hedefleri olan bir takımda ne kadar başrılı olur soru işareti bu.Keşke Ustari'yi alsaydın İlhan abi ya da Akinfeev.
    Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
    ABDULLAHA KATILIYORUM ABİ DAHA İYİ KALECİ OLABİLİRDİ
    Arkadaşlar, onu yedek kaleci olarak transfer ettim. Dudek'in yedeği olacak. Önümüzdeki sezon da Arjantin Milli Takım kalecisi Barbosa gelecek. Yani Enyaema önümüzdeki sezon da yedek kalacak.

Sayfa 7 / 49 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri