şuanda tek kale oynuyoruz ama hala 1-1...![]()
şuanda tek kale oynuyoruz ama hala 1-1...![]()
trabzonun turu gecmesi icin 2 gol bulmasi lazim
ya şansa bak bu şansla uefayı alır bunlar 1 gol pozsiyonu var yarım o da gol oldu bala bak hiç bişe demiyorum ziyayı da ilk kez tebrik ediyorum böyle kadro çıkardığı için hiç kızmayın ona
[SIGPIC][/SIGPIC]
gerçekten çok şanssız bi gol yedik tolga sagolsun...maç sonu tesisleri ve kırılan koltukarı düşünemiyorum..
Turu geçemezsek maç sonu olay çıkar..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Trabzon elenirse İntertoto'dan bu Ziya Doğan'ın da yönetiminde toplunaca istifa etmesi gerekiyor.Trabzon'u ne hale getirdiler yahu!
1-1 oldu en azindan 1 gol daha lazim kolay mac degil beyler fark zor gibi
Trabzon çok iyi oynuyor ama gol gelmiyor.Trabzon 2. golü atsa,3. gelir.
Berabere gidiyomuş... Haydi TS bastır alın bu maçı...
Trabzon çok dağınık oynuyor.Ben takımı için oynayan bir tek Gökdeniz'i gördüm.
Gökdeniz boş kaleye kaçırdı![]()
Hadi Trbazon bari uzatmaya gitsin maç![]()
Ben Yusuf'u da çok beğendim oyununu tam olarak hangi mevki oynuyor bu adam?
geçmiş olsun 2-1 oldu.TS bu kadroyla pek bişey yapamazdı zaten...
2-1 oldu uefa hayal oldu![]()
''Trabzonsporlu taraftarlar yönetimi istifaya çağırıyor.... '' sporx...
Trabzon 1-2 yeniliyo diyecek birşeyimiz yok artık en azında ülke puanı için kazanmalıydı..
Yazık ya Trabzona yakışmadı![]()
Berk sakin ol![]()
Trabzonspor yine hayal kırıklığına uğrattı gökdeniz 2.yarı 3 tane net pozisyon kaçırdı yönetim trabzonspora zarardan başka bir şey vermiyor İSTİFA ETMELİ !
Olacağı buydu
Fark bekliyenler vardı ben size kolay mac degil dedim savunması kötü olan bir trabzon var benden söylemesi...........Trabzona ve hepimize gecmiş olsun
Trabzonda suandasadece ortsaha iyi
şu anda hayal kırıklığı içindeyim hiç ismi cismi duyulmamış bir takıma Trabzonspor evinde yenilerek elendi büyük şaşkınlık içindeyim ayrıca çok üzgünüm:S
I'm back...
Şok
![]()
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Yazık vaLLa çok yazık.Trabzon bu zihniyet ve anLayışLa Ligde de hiç bir başarı eLde edemez.Çok kötü oLdu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Geçmiş olsun Trabzon'a.Hayırlısı neyse o olsun.
Galati çok kapandı.Bu takımlara karşı 2.topları kullanmak lazım Ayman dikkat etmedi bunlara pek.
Trabzon yönetiminin ya Yattara'ya ciddi bir ceza vermesi lazım ya da çok ciddi bir forvet transfer etmesi lazım.Ersen ve Umut boş boş koşuyorlar.