biraz çabuk yaz lütfen merakla bekliyoruz
biraz çabuk yaz lütfen merakla bekliyoruz
Bence turu geçtin![]()
Turu gecersin kanimca
Taktiğini yayınlar mısın yunus?
Veeeee o maç gelmişti çatmıştı Liverpool Ali Sami Yene gelmişti.Ve işte maç öncesi son konuşmam:
Ben:Haydı beyler onlardan korkmuyoruz AVRUPA FATIHI KIMSEDEN KORKMAZgoreyım sızı yenın ne dılersenız dıleyın benden.
Mac baslıyordu ve mac sonunda gozlerıme yenemedım Ali Sami Yende bir kez daha destan yazıldı işte maçın skoru:
MACIN YILDIZI:FALCAO
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Cocuklar gozlerıme ınanamıyorum sızler harıkasınız sımdı daha zoru Anfıeld Road da Serdar cezakı duruma dustun haydı beyler orada 1-0 yenılsek bıle fınaldeyız sıze guvenıyorum.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey yavas yavas hedef gerceklısıyor neler soyleyeceksınız?
Ben:Gercekten cok mutluyum ne dıyecegımı bılemıyorum benım takımım harıka taraftarlarımız harıka yonetımımız harıka artık hedef ıyıce kupa bu kupayı da bır Ingılız takımı olan Chelsea nın elınden almak ıstıyoruz turu gecıp hedefımız Chelsea ıle eslesmek.
Muhabır:Hıc cekınmıyormusunuz onlardan?
Ben:Benım takımım Aslan yureklı onlara cok guvenıyorum basın toplantısı bıtmıstır ıyı geceler.
Bu maztan hemen sonra lıgde Samsuna takıldık ama hıc onemı yoktu zaten bız sampıyonlugu 25.haftada ilan ettik ve işte maçın skoru:RESIM CIKMAMIS SKOR 1-1
MACIN YILDIZI:RAMAZAN TUNÇ
DEVAMI BUGUN LIVERPOOL MACI ROVANSI BUGUN
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
rövanş maçında ne yaptın çok merak ediyorum ama çok avantajlı bir skor inş final i kazanırsın.yari finali geçtin gözü ile bakıyorum.
Yunus Devami Gelsin Bekliyoruz Finaldesin Artik Dostum
Artık Avrupa katsayılardaki puanlarda birinci olmanı bekliyoruz.
yunus hadi heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz!
Cok ii gidiosun bu arada deplasmanda defansa biraz onem vermeyi unutma1den fazla gol yeme finale cik hadi bakalim bekliyoruz diger maci
![]()
[B]Ve beklenen macın rovansında Lıverpool ıle Anfıeld Roadda oynuyorduk ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Haydi cocuklar az kaldı finale bu son maç ya berabere kalın ya 1-0 yenılın ama mutlaka gol atın hadı goreyım sızı.
Mac oncesı boyle konustum ve mac sonunda ateda ruyalarda dolasıyorduk ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:CARLOS VELA
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Harıkaydınız artık tek hedef tek amac cl kupasını kaldırmak haydı beyler yuzduk yuzduk kuyruguna geldık amacımızı gerceklestırmek ıcın son tango fınal sızlere guvenıyorum.
Muhabır:Evet Yunus bey duygularınız nelerdır?
Ben:Valla bır ınsan ancak bu kadar mutlu ve heyecanlı olur acaba kupaya uzanabılecekmıyız acaba basarabılecekmıyız Uefa ve Super kupadan sonra Sampıyonlar lıgı kupasını da getırebılecekmıyız bıze guvenenlerı mahcup etmemeye calısacagız bu takım bunları hak edıyorrrrrrrrrrr.
VE ISTE RAKIBIMIZ
İNGİLİZ DEVİ CHELSEA YI YENİP KUPAYA ULAŞABİLECEKMİYİZ ACABA?
yunuscum yanlış maçı koymuşssun
ii olmuş fianl chelsea yı bile yenersin güveniyoruz sana atinadaki kupayı getri türkiyeye yunanlar çatlaısn haydiiiiiiiii haydiiiiiiii
GALATASARAYŞAMPİYON
evet doğrumuş pardon
ne farkeder
heryerde gs şampiyon olsun yeter
müjdeli haberi bekliyoruz beni de gaza getirdin gs ile basslıcam hayatımda almadıgım kupa yok klup bazında ama su gs ile 1 kupa bile alamadım cm4ten beri oynuyorum bu sefer gs ile sanssızlıgımı yenicem ve şampiyon olcam ya walla cok gaza geldim![]()
501.ci mesajın hayırlı olsun
İnşallah kazanırsın kupayı.
hadi finali de oyna ve ekle bekliyoruz!
Yunuscum. Bekliyooruum burdaa
ÖNCELİKLE HEPİNİZE TESEKKURLER BU BENIM 1000.MESAJIM VE BUGUN DOGUM GUNUM O YUZDEN COK DEGERLI BIR MESAJ BU BENIM ICIN ONCE FB ILE OYNADIGIMIZ FINAL MACINI KOYAYIM
Bu mac kolay oldu ve kupayı aldık ıste macın skoru:
MACIN YILDIZI:SERDAR TAŞÇI
MAC SONU SOYUNMA ODASI.
Ben:Bravo beyler harıkaydınız artık tak hedef şampıyonlar lıgı sampıyonlugu sıkı calısın.
Muhabır:Evet Yunus bey neler syleyeceksınız?
Ben:Cok mutluyuz ama hedef sampıyonlar lıgı sampıyonlugu.
Ve Turkıye kupasında 9 golle Vela gol kralı 5 golle Yıldıray asıst kralı oldu.
Ve sıra o maca geldı CHELSEA ıle ATINADA karsı karsıya gelıyorduk ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Haydı cocuklar sıze guvenıyorum yenersınız buraya kadar geldık kupaya kaybetmeyelım hadı sıze guvenıyorum taraftarlar ıcın kazanın!
Mac harıka gecıyordu tam fınale yakısıyordu ıste macın muhtesek skoru:
MACIN YILDIZI:FALCAO
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Haydı hep bırlıkte(Hep beraber)OLEY OLEY OLEY OLEY OLAAY KALPLERDE YILDIZ GONULLERDE AY SAMPIYONSUN GALATASARAY(SABAHA KADAR EGLENDIK)
SABAH ROPORTAJ:
Muhabir:Hocam neler hıssedıyorsunuz?
Ben:Ne soz vermıstık bu kupayı alacagız dıye ve aldıkta cok mutluyu yanı anlatılmaz yasanır artık Turkıyede olmayan kupa yok bundan dolayı da cok mutluyuz yasasın TURKIYE anlatamam bu mutlulugu cok guzel bır duygu.BU RESİMİ YAPAN BERKAY ABİYE COK TESEKKUR EDİYORUM
İŞTE RÜYA TAKIM:
BUNLAR LİGDEKİ KALAN MACLARIM:
VE ORTALAMA PUANLAR:
VE LİGİMİZİN GOL KRALI:
VE LIGIMIZIN ASIST KRALI:
VE İŞTE LİGİMİN EN İYİ OYUNCULARI:
İŞTE LİGİMİZİN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRLERİ:
LİGİMİZİ İSE 88 PUANDA 1.SIRADA BİTİRDİK BU HAFTASONU YOKUZ PAZAR GUNU 1 2 ŞEY DAHA KOYACAGIM AVRUPANIN EN IYI TAKIMLARINI KOYACAGIM SIZCE BU KARIYER DEVAM ETSINMI ETMESINMI?
Helal olsun.En yüksek yerde bitirdin.
Bence hedef değiştir,küçük bir takımla kariyere başla,onu da böyle CL şampiyonu yap.
Helal be sana Yunus. Bence devam ede bilirsin, ama sen bilirsin
Tebrikler Yunus.nice ŞL ve FTK lere..
bence en büyük hedefine ulaştınama artık bundan sonra devam edip etmemeye bence kimsenin etkisinde kalmadan sen karar ver. eğer hala zevk alırım diyosan hiç düşünme devam et. saygılar yunuscum
![]()
Böylece Galatasarayın almadığı kupa kalmadı.
tebrikler yunus.
ve ek olarak arkadaşlar kariyerinizi photoshopta hazırlanmış resimlerle zenginleştirmek isterseniz ben yardımcı olurum. profilimden msn adresime ulaşabilirsiniz
tebrikler yunus...
GALATASARAY ŞAMPİYON
helal olsun sana
yunus hocaaa yunus hocaaaaaa![]()
Helal olsun valla
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.