FM 2007 çıkmadan öncede böyle bir konu açmıştık.Aynı soruyu soralım ...
Sizce FM 2008'de kötü performansları ile hayal kırıklığı yaratan oyuncular kimler olur..?
Bence Ronaldo FM 2008'de batıracak..
FM 2007 çıkmadan öncede böyle bir konu açmıştık.Aynı soruyu soralım ...
Sizce FM 2008'de kötü performansları ile hayal kırıklığı yaratan oyuncular kimler olur..?
Bence Ronaldo FM 2008'de batıracak..
Beckham,Adriano ve Tevez olabilir.
Adriano - Shevhenko - Ronaldo
Maç motorununun çok değişikliğe uğrayıp, uğramayacağını bilmiyoruz ama;
Emerson
Woodgate
Santa Cruz![]()
Ronaldo-Shevchenko-
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
shevchenko cassano
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Internazionale.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
shevchenko adriano cassano
Herkesin yazdığı oyuncular işte Sheva,Ronaldo,Cassano,Adriano,Beckham.Tevez ise tam tersinse süper olur![]()
Ronaldo....
Rüştü,Ronaldo...
Sheva-Martins
2'si de FM07 'de biraz abartı idi.Eğer geçtiğimiz senenin performanslarını yansıtırlarsa İngiliz Scout'lar bu 2li biraz aşşağılara inecek.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Martins premier ligde 17 gol atti, cokta az degil yani.
Ronaldo, Cassano, Sheva
Ronaldo,Sheva,Saviola,Cassano,Thierry Henry(bu sezon sakatlıktan kurtulamamıştı) daha da vardır ama aklıma gelmiyor şu an..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sheva,Cassano,Woodgate,
adriano,shevchenko,kezman
Adriano-Nihat-Beckham-Ronaldo-Emerson-Makalele-Kejman(Hayal kırıklığı değilde çok abartılmış)
shevchenko-rafael marques-bekir irtegün-tevez-mascherano-sissoko
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
adriano-sheva
Tevez Sheva Robbende olablir zaten hep aynı fikirdeyiz
Ya neden Tevez
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
necati ates ronaldo cassano adriano sheva ozellikle ronaldoda buyuk dusus bekliyorum
ronaldoda düsüs felan olmaz
Adriano, Ballack, Sheva, Nuri Şahin
Ben adriaonodan bir hayal kırıklığı beklemiyorum.yeteneği var ama sadece bu sene performansı düşüktü...