Hem premier lige dönecek hemde sürekli forma şansı bulacak.Bundan iyisi şamda kayısı.Hiç beklemesin.Barca'da yedek beklemekten iyidir.
Hem premier lige dönecek hemde sürekli forma şansı bulacak.Bundan iyisi şamda kayısı.Hiç beklemesin.Barca'da yedek beklemekten iyidir.
So what?
Saike
Takım uyum süresini çabuk atlatısa şampiyonluk gelir...
Kim ne derse desin Chelsea'yi çok üst noktalara taşıdı Mourinho.Bunu becermek her baba yiğidin harcı değil.50 yıl sonra şampiyonluğuda getirdi.Tek eksiği Cl'yi alamamak.Onuda alacak bir gün.
So what?
Saike
bence arsenal için bu sene en büyük rakip Man Utd olur..chelsea'yi geçerler...1veya2.sırada bitirir ligi Arsenal
Henry takımdan ayrıldı bazı arkadaşlar ztn geçen sene sakkatı diyolar... Ztn Henry siz Arsenal i gördük 4/0... PSV ye elendiler...Ligi 4.bitirdiler... Kupalarda yenildiler... Henry takımın herşeyiydi ayrılması Arsenal i etkilicek +rakip takımları mental olarak rahatlatıcak... Ayrıca kadroda yıllardır bulunun Ljungberg ayrıldı... Reyes gitti... Baptısta geri döndü... Kadroya ise genç v gelecek vaadedildiği düşünülen oyuncular alındı... Peki bu kadar genc bir kadro nsl uyum sağliyip istikrar yakalıcak... Fernando Torres li Liverpool ün ardında yine ligi 4.bitirir dye düşünüyorum... Kadorda Fabregas - Gallas - Rosicky - Van Persie en tanınan isimler Arsene Wenger in işi zor... Kadroya popüler bir isim alınmalıması şarttı bu sene... Ama sürekli iyi oyuncular gitti gencler geldi... İlersi için bişey diyemem ama 2007-2008 sezonu bence hayal kırıklığı olacak Arsenal için...
Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur, Hertha Berlin'in genç yıldızı Kevin-Prince Boateng'in transferini tamamladı.
![]()
Tottenham Hotspur'ün genç oyuncu için ne kadar ücret ödediği açıklanmazken, Alman medyası bonsevris ücretinin yaklaşık olarak 10 milyon dolar (7,5 milyon avro) olduğunu iddia etti.
Kulübün web sitesine yaptığı açıklamada 20 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağladıklarını doğrulayan Tottenham teknik direktörü
Martin Jol, "Boateng çok iyi bir hücumcu orta saha oyuncusu. Çok kuvvetli bir oyuncu ve bu en önemli özelliklerinden biri. Almanya'da gelecek vaâd eden yeteneklerden biri olarak gösteriliyordu," dedi.
kaynak:goal
Hey aLLam ya bu Avrupanın transfer poLitikası ve akıttığı paraLara bak.Bu adam o kadar para edermi hiç ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çok gereksiz sradan bir transfer 10 milyon euro verilmişse çok çok yazık tabi onları etkilemediği için sorun olmuyor
ben inanmıyorum arsenalin bu genç kadrosu ile ben ilk 5 e bile giremeyeceğini söylüyorum.ama 1-2 sene sonra bu takım can yakmaya başlar
bence de butakımın tek sorunu ıstıkrar arsenal gecen yıl kotu top ynamadı cunku gecen yıl oturmus bır 11 ı yoktu tek sorun buydu bence ama artık bi korkum daha var henry gibi dünyanın en iyi oyuncusunu ellerinden kaçırdılar.Onu nası kaptacaklar bilemiyorum........
ben inanıyorum arsenalin bu sene başarılı olacağına
Rakipler bir takıma karşı oynarken,"Aaaa karşımda popüler bir oyuncu var ben daha kötü oynayayım" mı diyecekler?Nedir bu popülerlik olayı anlamıyorum,Henry'siz Manchester United'ı deplansmanda yendik,yine deplansmanda Liverpoll'a 6 gol attık.Carling Cup'ta final oynadık,hakem kurbanı olduk Chelsea'ye -ki tam kadro çıktılar o maça- 2-1 yenildik,lütfen Arsenal maçlarını izlemeden yorum yapmayalım,eğer güçsüz takımlara karşı direk sonuca gitseydik bu sezon çok rahat 20 puan fazla alırdılk
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
West Ham kadar boş transfer yapan bir takım görmedim uzun zamandır
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
adam çok karizma yav
Hiç izlemedim ama Fm de olsa, verilmeyecek kadar da kötü değil.
Çok para vermişler...
Popüler oyuncu sevdası değil tam olarak sen bir savunmacı olsan karşında Walcott mu olsun Henry mi olsun isterdin???
İşte soru v cvabı... Sen Walcott dersin eminim...
Az kaldı sezon başlasın hep beraber görücez... Yok ben Arsenal maçlarını senin kadar olmasada izliyorum Liverpool den yediği fark PSV den yediği fark da belli...O maçları izlemiştim...
Ben de inanıyorum.Arsenal her zaman İngiltere'nin en büyük ekiplerindendir.İşi ne kadar zor olursa olsun onlar yenmeyi bilirler.
Bence hiç izlememişsiniz siz..
DMC özelliğindeki bir futbolcuda olması gerekenleri barındırıyor.
Hayırlı olsun..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
takımını yönetebiliyor atağa kaldırıyor top kesiyor.tempoyu mükemmel ayarlıyor 7.5 edebilecek bir isim.
Boateng süper bir oyuncu.Cok normal bir fiyata gitmiş.
çok pahalıya gitmiş
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
o kadro bende olsa bende başarılı yaparım bu adam ii bi teknik direktör değil
Henry siz bi Arsenal köpüksüz biraya benzer![]()
bence alırsa hiçde iyi transfer yapmaz hiç sevmediğim bir oyuncu nasıl büyük takımlarda oynuyor anlamıyorum türkiyede bundan daha kaliteli çok isim var
Bence West Ham için iyi olur.Gudjohnsen'de gidebilir çok zor değil...
Bu adam futbolcu değil benim gözümde..
Liverpoll ile 4 maç yapıldı
Birinci Maç:3-0 kazandık Emirates'te
İkinci Maç:3-1 kazandık Anfield'da
Üçüncü Maç:6-3 kazandık Anfield'da
Dördüncü Maç:4-1 yenildik Anfield'da
Psv maçları
Deplansmanda 1-0 yenildik,PSV'nin tek atağı Mendez'in 30 metreden attığı şut
Kendi Sahamızda 1-1 berabere kaldık,Adebayor girdiği 3 net pozisyonu değerlendiremedi,Gomes çok kritik kurtarışlar yaptı,PSV'nin kaleyi bu tek şutu 84. dakikada Alex'in tac çizgisine yakın bir yerden gelen frikiğe vurduğu kafaydı ve gol oldu.
Bu sezon Henry'sizlik problem oluşturabilir ama zamanla bu problem ortadan kalkar.Arsenal çok değil en fazla 2-3 sene sonra en korkulan takım olacaktır.
So what?
Saike