Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 238 sonuç

Konu: Roma İkimize Dar Gelir...:(ortak kariyer)

Quote Originally Posted by freddysaw View Post
    abi roma lazio dan kat kat ii bi kere totti yeter ama gene de lazio ya da basarilar

IL CAPITANO tabii ki de. Bu arada sen de interlisin benim rakibim inter hem kupada hem ligde hayirlisi bakalim

bugun devamı gelcekmi kariyerin merakla bekliyorum...

1. sezon bitti degerlendirmeler az sonra.....

rai sport sat studyoları roma..

muhabir: evet sevgili izleyiciler serie a da bir yıl daha sona erdi..biz de sıcagı sıcagına tum stadları dolasıcagızz..oncelikle udine sehrinde udinese-lazio macındayız..evet franco seni dinliyoruz..
    franco: saolasın emma.. evet sevgili kariyerseverler yanımda lazio nun unlu menejeri ozi bey var..evet ozi bey bugun lig sona erdi.. son haftalardaki cıkısınız sizi uefa ya tasıdı ve bugunde bir hayli yoruldunuz..
    OZİ: oncelikle herkese tesekkur ediyorum bizi takip ettikleri için..sunu soylemek isterim ki tpocularım ve ben ozellikle ligin ikinci yarısında iyi bi yerlere gelebilmek için cok ugrastık..ve sonunda ligi 7. bitirerk uefa bileti kazandık..aslında 7. cilik hiç iyi deil ama sezon basında 11 puanı silinmiş bir takımdan bahsediyoruz.emma sana aksam gonderdiğim ss leri ekrana versene guzelim..
    EMMA: ıııııı kem...kum.. sey.. peki ozi bey decanlı yayındayız aksam falan girmesek o konulara..
    OZİ: bırak emma ya nereye girip girmicegime sen mi karar vercen hadi ver su ss leri...

işte son roma macından itibaren maclarım bir iki kayıp dısında ozellikle ligin ikinci devresi onumuzdeki yıl için umut verdi..sezon sonunda odul gecesinde genc yıldızımız nese kaynagımız barların cocugu capkın asık VAN DEN BORRE capkınlıkta yaparım kariyerde diyerek iki odul aldı..

kendisini canı gonulden kutluyor ve onumuzdeki senede aynı performansı beklioyoruz..ayrıca onumuzdeki gunlerde takımdan ayrılacak isimleri acıklayacagım..unutmadan bu da son olarak puan durumu...ve takımın genel goruntusu...

seneye hem bu ligi hem de uefa yı zorlayacak bi kadro için calısmalarımız basladı.yeni birkac topcu ve satacagımız bi iki oyuncuyla daha kollektif ve goze hos gelen bir futbol oynayan takım kurucaz inş..
    EMMA: cok saolun ozi bey.. tebrik ederiz..
    OZİ: emma gulum bırak bu bey laflarını da bak cok yorgunum koca bi sezon bitti aksam eve erken gel makinwa yla balık yapcam adam takımın en cok gol atan adamı oldu..işimiz var bastırtma bana rai yi hadi optum.

YARIN: YENİ SEZON HAZIRLIK MACLARI TRANSFER CALISMALRI VE AYRINTILI SEZON İNCELEMELERİ...
    ........BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN.....

Roma sezon sonu degerlendirmesi...

Muhabir: evet sayin seyirciler yanimizda Romanin menejeri Ozgur Ozdemir var. Kendisiyle sene sonu degerlendirmesi yapacagiz. Oncelikle forumu takip eden arkadaslar icin 3-0 lik chelsea macindan sonra oynanan maclar..

Ozgur: Evet arkadaslar acik ca goruluyor en son ligdeki inter galibiyeti bize ugursuz geldi. Once Cl den elendik sonra ardarda gelen sampdoria ve atalanta puan kayiplari bizi sampiyonluk yarisindan kopardi. Ligi 2. sirada bitirdik. Kupa finalinde ilk mactaki 2-2 lik avantaji degerlendiremedik ve evimizde 2-0 maglup olarak kupayi intere kendi elimizle ozellikle de kaleci doni nin eliyle verdik.
    muhabir: ozgur bey bu seneyi kupasiz kapattiniz gelecek sene icin hedefleriniz neler.
    Ozgur: oncelikle bu sene bence basarisiz bir sezon gecirdim. Hedefimiz sene basindaki Italya super kupasi dahil en az 2 kupaydi ancak olmadi. Tum sorumluluk bana aittir. Bu sene guzel bi kadro kurdum iversen ne kadar yerinde bir transfer oldugunu gosterdi.

8.23 herkesin kolay kolay erisemeyecegi bir reyting. ayrica 26 golle ibrahimovicle gol kralligini da paylasti. Takima uyum saglamakta zorluk ceken kevin larsen, guardado ve mauro zarate bana biraz zaman kaybettirdi ancak seneye bu arkadaslar 40 yillik romali gibi oynayacaktir buna eminim.

Muhabir: Peki gelecek seni icin takimda ne degistireceksiniz.
    Ozgur: Taktik anlayista bir degisiklik yapmayi dusunmuyorum ancak sol kanada cok kaliteli kendini ispat etmis bir oyuncu almak istiyorum.
    Muhabir: Mesela..
    Ozgur: Salomon Kalou olur, wesley Schneider olur bunlar cok yonlu adamlar. Ayrica Charles N Zogbia olur. iste ariyoz forumdaki arkadaslar da tavsiyede bulunursa sevinirim. Para var 25 milyon avro bide futbolcu satarim 30 milyon civari olur.
    Muhabir: Kulislerde yakin zamanda imza sov yapacaginiz soyleniyor.
    Ozgur: Dogrudur kardes. Bosman donemini verimli kullanarak bir cok oyuncu aldik. Bunlar ilk 11 den ziyade kadro genisligi icin soyle tanitayim yeni elemanlari.

Benoit Costil gelecek vaadeden bir kaleci benim kalecilerim cok guzel ama sakatlik olur hastalik olur diye aldim.

Andreas Gorlitz
    defansin sagina Panucci nin yedegi olarak aldim. Kendisini pek tanimiyoruz ama yetenekli bir cocuga benziyor.

Roberto Soldado bitiriciligi yuksek bir forvet. Aslinda ben Okakayi bu seneki en iyi transferim olarak goruyordum yani under 20 lerden aldim ama cok iyi performans gosterdi forvet almam diyodum . Roberto yu almis bulunduk kadro derinligi rekabet falan iste.

Stefano Fiore ben piyasa yapariz beraber diye aldim fiore yi ama ozi ye de kiralayabilirim hani eski lazio lu ya o acidan. Berraber takiliriz bununla.

Vee Yildiray Basturk kendisini cok yakindan taniyorum. Totti sakatlandigi ya da formsuz oldugu zamanlarda onun yerini rahatlikla doldurabilecek bir oyuncu.

Muhabir: Vay canina sayin ozdemir guzel transferler yapmisiniz.
    Ozgur: Romalilara layik bir takim kurmaya calisiyorum iste transfer donemini de dedigim gibi kalite bir oyuncu alarak tamamlamayi dusunuyorum arkadaslar tavsiyeleriniz ve yorumlariniz benim icin cok degerli..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

güzel oyuncular almisin

Default satıyotum satıyorum saaaaaattttıımmmm..

evet beyler bir sezon böyle geçti..simdi geldik yeni sezona..yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edebilecek rakiplere kolay ezilmeyecek,gerektiğinde buyuk takımlara bile kok sokturebilecek bir takım yapmak istiyorum..ama butce bunun için yeterli deil..onun için bir kac topcuyla yolları ayırmak zorunayızz..işte satılık listesi::
    1)valon behrami: bu arkadas sezonun yarısını sakat gecti ligin ikinci devresindeki performansı da beni tatmin etmedi..ayrıca fiyatıda cok iyi 6.5 7 milyona satarsam cok iyi iş yaparım..

2)matteo sereni:31 yasındaki bu kalecimizle seon içinde pek yıldızımız barısmadı..önümüzdeki sezon kurt kaleci peruzzi ve genc yeteneğim arenas la devam etmeyi düsünüyorum..bu arkadasta yaklasık 750-1 milyon civarı eder heralde.

3)manuel belleri:sezon boyunca nerdeyse hiç forma vermedik. gelecek sezondada düsünmüyoruz.defansif sag oyuncu olmasıda gonderilmesinde etken cunku o bolgede yeterli oyuncumuz var..

4)riccardo bonetto:bu oyuncuda belleri nin sol kanat versiyonu bence sadece fazlalık..ne koparırsak kardır diye düşünüyorum..

5)roberto baronio ve massimo mutarelli: yine fazla sans bulamayan arkadaslar..ikiside dm futbolcusu ama orada yeterli oyuncum var..
    6)igli tare:34 yasında ve hiç bi yardımı olamaz bence bu yastan sonra..sozlesmesini fesh etmeyi dusunuyorum..

işte listem bu sekilde ama baska oyuncularada reddedilemeyek teklifler gelirse kim olursa olsun satarım..sonucta kazanan lazio olur..transfer calısmaları ise hemen baslıycak ozellikle bir forveti takıma kazandırıcam..bu isim ya eddie johnson yada hugo rodallega olacak..para olursa bir oyuncu da sol kanada dusuyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Behrami'yi satma. Behrami cok iyi oyuncudur

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Romanın transferleri güzel.Ama Wesley Sneijder ortada daha iyi oynar hız hızlanması o kadar iyi değil.Onun için Carlos Eduardo var Gremioda onu öneririm.

behrami için kara vermekte gercekten bende zorlandım.gecen sezon bana hiçbir faydası dokunmadı subata kadar sakattı zaten kalan maclardada fazla bişey ortaya koyamadı..cok yonlu ve kaliteli oldugu belli ama onun oynadıgı bolgelerde zaten kaliteli isimler var.. borre oddo serhat foggia pandev..ama bi kez daha dusunebilirim..eger yonetim yeterli bi butce verirse satıstan vazgecerim..ama aksi takdirde bana para lazım bu yuzden eleden cıkarmak zorundayım...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

tebrikler bence roma cok iyi transferler yapmis bence behramiyi satma
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

behrami'yi satacaksan 65-7M€ satma...daha fazla bir ücrete satabilirsin

behrami için bi kaç talip çıktı milan ın sorusturmasında istediğim 10 milyon euro ya yanasmadılar bi kaç talibi daha var ...ama suan satmatmaktan vazgectim ama iyi bi fiyat gelirse satılmayacak oyuncu yoktur..
    bu arada transfer calısmalarına basladım.ilk transferim rosenborg lu ......

BRAATEN..

KENDİSİ COK YÖNLÜ Bİ HUCUM OYUNCUSU 1.5 MİYON CİVARINDA Bİ ÜCRETE ALDIK...cok yararlı olcagından eminiz ama transferler suruyor buyuk ihtimalle charles doudini 2 milyon civarında satıcam gelen parayla HUGO RODALLEGA yı almayı dusunuyorum..bu seneki non eu hakkımı ondan yana kullanıcam..transferlerimiz devam edicek..

Behrami iyi oyuncu iyi teklif gelmesse satma...

yogun ısrarlar sonucu behrami yi satmaktan vazgectim..umarım onumuzdeki sezon bize yararlı olur ama dediğim gibi iyi bir fiyat geldiğinde satılmayacak oyuncu yoktur..ama behrami yi almak için cok yuksek bi bedel odemeliler.

bu arada yeni transferim daniel braaten hakkındaki yorumlarıızı belkiyorum..sizce yaralı olurmu?????

Ozi Braaten e ben kefilim var mi otesi. Asist yapiyo gol atiyo. Bi de online san msn ye gelsene hemen.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Braaten idare eder

valla bende zaten ozgur un rosenborg kariyerden bide braaten in norvec milli takımdaki performansından etkilendim..ozgur kefilse sorun yok yararlı olacagı kesindirr...daha oncede soylediğim gibi 2 bilemedin 3 transferle hem lige hem uefa ya talibim 99-00 sezonunun efsane lazio su geri donuyorr...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

daniel braaten adını ılk defa duydum.ama iyi bir oyuncu galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

iyidir braaten. kanatlarda iyide, forvet'de bek iyi degil

Ben braaten e kefilim derken rosenborg da gecirdigi iki seneyi referans aldim. Valal lebohang mokoena dan iyi bir oyuncu. AM de sag sol oynatiyodum ileri de ok verdim mi iversenin geriye asirdigi toplar hepgol oluyo du asist de yapiyo. Ozi buyuk ihtimal onu sag ya da sol orta saha oynatacak. Van den borre yi ortaya cekecek. Behramiyi satmazsa solda satarsa sagda oynatir bu sene sol kanatta sik sik problem yasiyodu. Takimda pandev,behrami,foggia gibi ust duzey kanat oyunculariyla beraber braatenin gelisiyle kanat sorunu kalmadi. Orta da van den borre ile ledesma var. Frovete de vitti nin yanina eddie johnson ya da rodellaga ile gercekten iyi bir takim olusturacak.

Roma da ise transfer donemi karisti 35 milyon avroya cikan butce kafami karistirdi. Bi ara butun parayi David Villa ya harcicaktim ama sonra 4 forvetim olmasiyla vazgectim. simdi sol aciga Nzogbia sag beke Dani alves i dusunuyorum kalou yu da alabilirsem super olur. Siz kimleri tavsiye edersimiz bu paraya. Bi sol bek Bi sag defans yani attacking fullback eduardo ratinho tarzi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

ilsinho dr mevkisine

braateni bizzat izlemek için oyuna girdiğimde hemen bi hazırlık macı yapmayı dusunuyorum buyuk ihtimalle ozgur un roma sıyla olur..tabi oda uygun gorurse... ozgur un takımım hakkında yaptıgı degerlendirmeler cok dogru ve gercekci ozellikle orta alan ve savunma için bu sene problem yasamayız diye dusunuyorum..kalemiz ise cok saglam peruzzi gununde oldugunda sanki 22 lik deilkanlı gibi kaplan kesiliyor..arkasında da en az onun kadar yetenekli olan genc arenas var..forvet hattında ise okadar cok alternatifim olmasına ragmen(inzaghi,vitti,rocchi,tare,doudin,makinwa) gecen sene yeterli performansı alamadım..sadece makinwa kendini gosterdi ozellikle hava toplarında..işte bu yuzden yere yakın ,boyu kısa , birebir kaldımı çakan,karambol toplarını affetmeyen,araya atılan topları iyi degerlendiren bi adam alıcam..biliyorum fazla sey istiyorum ama cok arastırdım..bu sorunda hallededildikten sonra takımımın onune kimse gecemiyecek emin olun..
    saygılarımla...lazio menajer i ozi...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

ne guzel rekabet bu boyle rakibe oyuncu onermek

valla biz ne kadar birbirimizi geliştirebilirsek o kadar iyi bi oyun ve kariyer olur dusuncesindeyiz..bu arada ozgure burdan bi teklif yapıom sag kanat arıomus isterse petri pasanen hakkında gorusebiliriz..
    uygun bi fiyata neden olmasın sonucta lazio nun paraya ihtiyacı var..

Dr ye eduardo ratinho muthiş ama tek sorun non eu olması

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bnce ratınho ii ama sorunu güçsüz olması.ratınho gucsuz olduundan bazen top laptırabılıo ıkılı mucadelede

Quote Originally Posted by pes4ever View Post
    bnce ratınho ii ama sorunu güçsüz olması.ratınho gucsuz olduundan bazen top laptırabılıo ıkılı mucadelede
    walla her oyuncunun war zayıf noktaları ama aklıma o geldi

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    walla her oyuncunun war zayıf noktaları ama aklıma o geldi
    ben de fikir vermesi acisindan onu dedim,. Onun tarzinda attacking full back oynayan adam ariyom ama eduardo ratinho arkadasin dedigi gibi roma kadrosunda su an panucci nin yedegi bile olamaz bence cok pismesi lazim. Ben dani alves e yakin bi adam ariyom eger dani alvesi alamazsam diye.
    Ozi teklif icin saol ama pasanen in ofansif ozellikleri zayif ben de pasanen le ayni mevkide oynaycak zaccardo var ama van den borre ye 10 milyon+nonda+kuffour+zotti(kaleci)+kristoffer haestad(MLC)+stefano fiore yi veririm hic dusunmeden.

Ilsinho yu tavsiye eden arkadasa tesekkur ederim ama o da non eu eger dani alves ve salomon kalou yu alamazsam onunla mutlak ilgilenecegim cok iyi bir oyuncu.

Bu ara da biz oziyle pek denk dusemiyoz nette ama ilk hazirlik macimiz kendisiyle olacak hem o hem de ben Braaten nasil bir performans sergileyecek merak ediyorum. Sonucta ben kefil oldum kendisine.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

ilsinho'yu ben tavsiye ettim

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri