oyunun minimum sistemi ne olcak bir bilginiz var mı ona göre pc ' mi tedavi edicem
oyunun minimum sistemi ne olcak bir bilginiz var mı ona göre pc ' mi tedavi edicem
Yine aynı gibi olur diyolar SI forumlarında ama bir Anti-aliasing lafı vardı FaceGen olayı için.![]()
128 mb ge force 4 mx 4000 ekran kartı
256 mb ram
oynuyabilirmiyim?
fm 2007 yi rahat oynuyorum![]()
Çok fazla zorlamaz Pc yi Fm.
512 Ram ile çok rahat oynanıyor...
256 ile biraz kasar aralarda da çıkışta felan...
Ama sistemin oynar yani...
valla ben fm2007 yi 120 mb ram ile oynuyorum.arada sırada en kucuk bellek değeri cok kucuk diyor.cm oynarkende oyleydı ama pc 1 yıl alısınca geçmişti.umarım fm de de geçer yoksa cok yavaş oluyor.
Çoğu bilgisayarın çalıştaracağı bir sistem isterler..
hem olağanustu grafikler olmazki bir simulasyon oyununda.her sistem için çalışır.
Bende 64MB ekran karti
768 RAM var.
bende calisirmiki?
bu oyunun en sevdigim yanlarından biri de bu bu kadar mukemmel bir oyun ama boyutu küçük ekran kartı sorunu hiç olmuyor,sistem gereksinimleri nerdeyse cagımızın altında çok yaşa fm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ramden bi sorunun olmaz da ekran kartı 128 olsa daha ii olabilirdi gbime geliyo
bence kimse 1GB den aşşağı beklemesin ram i.Zaten 2007 de bile benim 1GB olduğu halde 6-7 lig seçmeme rağmen yıllar geçtikçe kasmaya başlıyor.Yani bunu düşünerekten tahmin edin.
FM Gazetesi
inş oyun dvd olarak çıkmaz
neden dvd cıksın ki???.yüksek grafik goruntulerı yok.dvd cıkması binde bir olabilir anca.
Ben sorun yaşayacağımı zannetmiyorum
Ram 2 GB
Ekran Kartı 512 MB
HDD 320 GB
benım bılg 512 ram 256 ekran kartı rahat calıstırıo ama 256 ram 128 ekran kartınra cok cok cok az kasar
Evet yine rahat, kasmadan güzel bi şekilde FM'yi oynayabileceğim kendi açımdan..![]()
bende yine kazacak gibi.
64mb ekran karti 768 ram 160 gigabyte
bende 256 ram 128 ekran kartı ge force fx5200 ama tek sorun
P3 destekli 512 MHZ İŞLEMCİM VAR BİRİ BANA YARDIM ETSİN YENİ PC ALDIRMAYIN ADAMA![]()
Fikirlerim burada
bende kasıcak![]()
Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz 256 MB RAM
bende rahatlik ile oynayabilirim, biraz kasabilir ama olacak o kadar![]()
Pentium Celeron 2.5 Ghz, 512 Mb RAM, 128 Mb Ekran Kartı
ile FM07 de tüm ligleri seçip 6 tanesini oynanabilir yapmama rağmen oyun çok nadiren kasıyor makinayı.
Intel(R)
Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz
2.68 GHz, 768 MB RAM
ewde bi tane eski 256 bulmuştum onu taktım 768 oldu RAM![]()
e herkez yazmış bende yazayım
512 MB RAM
256 MB ekran kartı![]()