Koevermans gelip Deivid gidicekse hiç gerek yok yeni transfere Koevermans'ıu istemem ben açıkçası
Koevermans gelip Deivid gidicekse hiç gerek yok yeni transfere Koevermans'ıu istemem ben açıkçası
Koevermans haberi yalana benziyor. Bundan önce kimle oynadıysak medya transfer etti. Zaragoza maçından sonra Galletti'yi getirdiler,Kiev maçından sonra Cernat'ı getirdiler. AZ macından sonra Koevermans'ı getiriyorlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Koevermans'ın özellikleri Deivid'den farklıysa sprinter değil de pivotsa alınabilir.Kezmanla iyi bir ikili oluşabilir.
koevermans ı ne yapalım ya adam 30 una merdiven dayamış..
Koevermans'a gerek yok bence.Hollanda liginde attıgı gollere aldanmamak lazım Hollanda'da gol atmak cok kolay.
Zigiç de elden gittiğine göre tek ihtimal Adriano kaldı. Appiah'ın mutlaka gönderilmesi gerekiyor, yerine Adriano'yu almalıyız.
Egemen haklı önce takımdan birinin gitmesi lazım........
Appiah en az 1 ay daha sahalardan uzak kalacakmış. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayamayacak, ligin de ilk haftalarında forma giyemeyecek. Form tutasıya dek epey zaman geçer. Appiah ile hazır elimizde Schalke fırsatı varken yollar ayrılmalı. Onun yerine bir forvet veya orta saha alınabilir belki o zaman.
Eğer 8-9 milyon euro civarı bir teklif gelirse bencede satılsın Appiah'a
Egemen'e katilmaya basliyorum.Deniz Baris'in da performans'i iyi boyle devam ederse zaten yerini kaptirmaz Appiah'i gonderip yerine forvet almamiz lazim ama iste o zaman nasil bir taktik ile cikilacak merak konusu..
Zico'nun Alex'i kesmesi zor görünüyor.Böyle olacağı için yeni gelicek isim Kezman'ı kesicek kadar iyise Kezman yedek ,değilse aynı şekilde Kezman 11 başlayacak.Bence Alex gönderilmeliydi yani sözleşme imzalanmamalıydı.Alex varken 2 forvetle oynamak hezimetten başka bir şey getirmez Avrupa'da
takımdan 2 kişinin gitmesi lazım ki bi yabancı alalım..
10 NUMARA KİMİ BEKLİYOR?
Dünyada artık alışkanlık haline geldi. Takımda 10 numaralı formayı, on numara futbolcular giyiyor.Yani yıldızlar, şöhretler, takımı kurtaran adamlar.
Fenerbahçe’de 10 numaralı formayı Tuncay giyiyordu. Futboluyla, hırsıyla, kalpten futboluyla, yenilgiye, başarısızlığa isyan eden anlayışıyla bu formayı fazlasıyla hak ediyordu.
Tuncay gitti. Fenerbahçe’de 10 numaralı forma boş. Kaptan Alex önceki gün basın toplantısı yaptı.
Genç muhabir arkadaşlarımdan “10 numaralı formayı giyecek misin” diye sormalarını beklerdim.
Sormadılar, çoğu basın toplantısında olduğu gibi sadece söylenenlerle yetindiler.
Ama bakıyorum, son Kocaeli hazırlık maçı da dahil, Alex 10 numaralı formayı giymedi, 20 numaralı formayla oynadı.
Acaba yeni sezon formaları mı gelmedi?
Ancak merak büyük. Fenerbahçe’de 10 numaralı formayı kim giyecek?
Yoksa 10 numaralı forma, 10 numara bir futbolcuyu mu bekliyor?
Şansal BÜYÜKA / MARATON
Zigic Valencia ile anlasmis, büyük ihtimalle Koevermans gelecek.. haber henüz yalanlanmamis.
F.Bahçe Koevermans ile anlaştı mı?
DHA'nın haberine göre; Fenerbahçe golcü arayışlarında sona yaklaştı. Uzun süredir bu mevkii için arayış içinde olan sarı lacivertli kulüp, Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında forma giyen Danny Koevermans ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.
2010 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan golcü futbolcu, bu sezon UEFA Kupası 3. tur mücadelesinde AZ Alkmaar forması ile Fenerbahçe'ye karşı oynamış ve 2-2 biten rövanş maçında Fenerbahçe'ye bir de gol atmıştı.
Golcü futbolcu Fenerbahçe'ye attığı o golle sarı lacivertli takımın Avrupa rüyasının bitmesine sebep olmuştu.
29 yaşındaki futbolcunun kulübü ile de Fenerbahçe'nin anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi. Sarı lacivertli yönetiminin en geç perşembe gününe kadar golcü transferine resmiyet kazandıracağı ifade edildi.
NICOLA ZIGIC VALENCIA'DA
Bu arada Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinden koştuğu Racing Santander'in Sırp golcüsü Nicola Zigic, İspanyol ekibi Valencia ile anlaştı. İspanyol AS gazetesi Sırp futbolcunun Valencia ile 5 yıllık anlaşmaya vardığını yazdı
Kaynak : DHA
İnşallah Koevermans haberi basının bir uydurmasıdır. Bütün gazeteler yazmış bugün gerçi ama yalan olmasını temenni ediyorum. Başka adam mı kalmadı Koevermans'ı alıyoruz, inşallah almayız.
Transfer falan olmayacak... Dünkü maçtan sonra yönetim transfere el atmaz![]()
Bu akşam yeni transfer acıklancak bence.Fb tv izleyin.Son 2 senedir gece acıklanıyor.(Bknz:Kezman,Deivid,Carlos)
Kovermans'ın Deivid'den daha iyi olduğunu sanmıyorum.Bana göre yanlış bir transfer olur.Fenerbahçe taraftarı da Adriano,Ronaldo,Zigic gibi isimlerle boşa ümitlenmiş olur.
Deivid için bir şans daha gerekir demiştim.Sanırım çoğu kişi Deivid'i Koevermans'a tercih eder.
Vala eğer olursa gece açıklanır.. FBTV de.. biçok transferde olduğu gibi..
Kulüpten yalanlama da gelmedi![]()
Koevermans AZ maçında savunmamızı darmadağın etmişti. Tek dezavantajı yaş'ı. Ben gelmesini isterim.