Doğru olanı yapmışsın Abi... Yeni maçları bekliyoruz...
Doğru olanı yapmışsın Abi... Yeni maçları bekliyoruz...
Yeni maçlar ne zaman ?
su anda yazlıkta omer gelince devam eder yarın geri gelir tahminimce
bekliyorum Ömer abi
Arkadaşlar yazlıktan geldim.İlginize teşekkür ediyorum.Sanırım bi arkadaş versiyonu sormuş 7.0.2 herhangi bir başka update kullanmıyorum.Maçları oynayıp eklicem birazdan..
bu seneyıde bıtır sonra champonsıp acıksa ordan takım al 1.lıge cıkar.karıyer ıste buna derım
Arkadaşlar sevgilimle yaşadığım bazı sorunlar yüzünden biraz kariyeri aksatmıştım devam ediyorum...Kusura bakmayın..
Barclays Premier League
______12.Hafta______
Blackburn-Portsmouth
Portsmouth deplasmanda artık çıkışa geçmek istiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Portsmouth deplasmanda Blacburn karşısında zorlandı ancak kazanmasını bildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______13.Hafta______
Portsmouth-Aston Villa
Ligin tepesindeki iki takımın karşılaşması..Kazanan büyük avantaj elde edicek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Portsmouth kendi sahasında avantajı eline geçirdi ve yükselişine devam etti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______14.Hafta______
Newcastle-Portsmouth
Portsmouth deplasmanda hızlı forvetleri olan Newcastle a karşı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Portsmouth çok iyi oynadığı maçta son dk larda iyi kapanmasına rağmen 90 da gelen golü engelleyemedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______15.Hafta_____
Portsmouth-Charlton
Pompey'ler kendi sahasında ligin güçsüz ekiplerinden Charlton'ı konuk ediyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten rahat bir şekilde geçen maçta rakip 10 kişi kalınca daha da rahat maç oldu ve fark skora böyle yansıdı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______16.Hafta_____
Wigan-Portsmouth
Portsmouth deplasmanda 3 puan istiyor.Wigan ise 1 puan koparabilmek..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Portsmouth Wigan karşısında ilk yarıda zorlanmadı ancak iki oyuncusunun sakatlanmasıyla takımın ritmi bozuldu ve 90 da gelen golü engelleyemeyip 2 puan bıraktılar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______17.Hafta_____
Arsenal-Portsmouth
Arsenal lige çok iyi başlamıştı ancak son günlerde kötü sonuçlar alıyorlar ve bugün bunu değiştirmek istiyorlar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Portsmouth deplasmanda zorlandı ancak 3 puanı söküp alarak şampiyonluk yolunda Arsenal'e bir çelme daha takmış oldular..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______18.Hafta_____
Liverpool-Portsmouth
Liverpool ligte şu an için ancak UEFA'ya katılabilecek durumda ve bunu değiştirmek istiyorlar.Portsmouth ise son günlerde aldığı güzel sonuçları devam ettirmek..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Portsmouth zorlanmadı ve 3 puanı alarak zirvede yavaş yavaş rahatlamaya başladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______19.Hafta_____
Portsmouth-Man Utd
Portsmouth bu zorlu fikstürden 9 puan çıkarma hesapları yapıyor.Man Utd ise Portsmouth'a biraz daha yaklaşmak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Portsmouth müthiş oynadı..Riquelme gidişi kesinleşince dahar rahat maçlar çıkartıyor ve son maçında da müthiş oynarak maçın yıldızı seçildi ve Portsmouth'a veda etti..
MAç sonu konuşan Riquelme ''Ömerçip hocamdan ayrılacağım için çok üzgünüm ancak profosyonel insalarız'' dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gelen Oyuncuları Birazdan Koyucam Arkadaşlar.
Abi çok zorlu maçlardan galibiyet çıkarmışsın tebrikler.
Arsenal,Liverpool ve ManU galibiyetleri süper olmuş..
Chelsea'de mutsuz olan ve yedek kalan Bodmer artık Portsmouth'lu.Riquelme'nin gitmesiyle o boşluğu Bodmer'le kapatan Ömerçip ''Riquelme'den daha çok çalışan ve hava toplarında daha iyi olan ve de daha genç olan birisini transfer ettik çok mutluyum ancak bir transfer de defansın göbeğine gelecek.'' dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tottenham'da ki büyük düşüşten sonra takımdan ayrılmak istiyen Dawson'ın tercihi Portsmouth'tan yana oldu.Transferden sonra konuşan Ömerçip ''Artık atağa kalkarken düşünerek ve mantıklı bi şekilde kalkıcaz çünkü Dawson bi defans oyuncusuna göre çok teknik ve çok iyi bir pasör'' dedi.
Çok iyi gidiyorsun Ömer Abi... Derbilerin hepisni kazanmışsın...
Transferlerde gzl...
ıkı guzel transfer tebrıkler
bodmer iyi seçim. yan toplardan önemli goller kazanırsınkısaca transferler yerinde ve güzel olmuş abi
Zorlu virajdan kayıpsız çıkmışsın vallaha helal olsun.
bodmer bir çok mevkide oynama özelliğine sahip cenabı rabbimin yarattığı eşsiz mükafatlardan biri olmakla birlikte teknik özellikleri had safada olup seni sahada rahatlabilecek bir çok eşsiz donanımıda pompey takımına getirebilicektir. kısaca bodmer iyi transfer
Bodmer güzel transfer
Bodmer liberoda ön liberoda hatta forvet bile oynar yahu..maç esnasında taktik bile değiştirebilirsin..
Barclays Premier League
______19.Hafta_____
Portsmouth-Middlesbrough
Portsmouth kendi sahasında puan kaybı istemiyor.Middlesbrough ise deplasmanda 1 puan peşinde.Bianchi'nin sakatlığı ise sürüyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pompey'ler bu maçıda kayıpsız atlattı.Bianchi'nin yokluğunnda devreye Yaşlı Kurt İversen girdi ve rahat bir galibiyet geldi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______20.Hafta_____
Reading-Portsmouth
Portsmouth deplasmanda ligin en çok berabere kalan takımıyla karşılaşıyor.Pompey'ler bir adım önde ancak sakatlıkların olması Pompeyleri zora sokuyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Portsmouth Reading deplasmanından puansız dönüyor.Bodmer'in saaktlanmasıyla oyunu kurmakta zorluk çeken Pompey'ler uzun zamandır ilk defa yenilgi yüzü görmüş oldu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______21.Hafta_____
Hull-Portsmouth
Ligin yeni ekiplerinden Hull karşısında Pompey'ler puan kaybı istemiyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sürpriz gerçekleşmedi ve Pompey'ler 3 puana rahat ulaştı..
Reading malübiyeti kötü olmuş...
Barclays Premier League
______22.Hafta_____
Portsmouth-Sheff Utd
Hull maçıyla tekrar yükselişe geçmek isteyen Pompey'ler kendi sahalarında ligin küme düşmemeye oynayan Sheff Utd yi konuk ediyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pompey'ler çok rahattı ve farklı bir galibiyet aldı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______23.Hafta_____
Portsmouth-West Ham
Pompey'ler kendi sahalarında ligin orta sıralarda yer alan ekibi West Ham'ı konuk ediyor ve hedef 3 puan..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Portsmouth kayıpsız devam ediyor kendi evinde oynayan Pompey'ler pek zorlanmadı..
Lig Tablosu geliyor arkadaşlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligte çok rahat ilerliyoruz en yakın takipçimiz Chelsea ile 10 puan fark var.Yalnız şuna dikkat çekmek istiyorum bu bizim başarımız değil..Rakiplerimiz çok puan kaybetti..
Şampiyonlar Ligi maçlarını gruptan nasılsa çıkıcaz diye koymadım.R.Madrid'in arkasında 2. olarak çıktık rakibimizi bekliyoruz..
yu ar piley tıvays 20. week (2 tane 20. hafta var) yu ar meybi çempiyın(belkide şampiyonsun) oww yu ar taking ten poyint çelsi (chelseaye 10 puan takmışsın) yu ar e legent(sen bir efsanesin) beşeyrıler(başarılar)
Abi zor rakip gelmiş ama güveniyoruz sana eliyip bir üst tura geçiceksindir...
Zor rakip cikmis ama insallah gecersin turu. Yensende yenilsende arkandayiz
ooo rakip dişli rakip ama portsmouth yencektir inanıyorum.
ligdede fırtınalar estiriyosun. bu senede sampiyonluk garanti gibi![]()
Tebrikler Abi gzl galibiyet...
Barclays Premier League
______24.Hafta_____
Portsmouth-Everton
Portsmouth Everton'a karşı kendi sahasında galibiyet hedefliyor.Everton ise 1 puan peşinde.