AZ maçında kaçırdığı pozisyonu aklınıza getirin.
Koevermans şart bu takıma.
AZ maçında kaçırdığı pozisyonu aklınıza getirin.
Koevermans şart bu takıma.
Bence Deivid Kovermans'dan daha iyidir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Muratcığım Koevermans'ın fırsatcılığı Deivid'i 3'e katlar 5'e böler 6 ile çarpar.![]()
Yabancı transferi bu sene hareketsiz geçiyor. Yerlide ise durum farklı, muhteşem bir yerli atağı yaptık bu sene ve piyasada alabileceğimiz en iyi ve gelecek vaad eden yerlileri aldık. Yasin, Gökhan, İlhan, Colin, Ali gibi çok kaliteli isimler aldık. Bu sene yönetim yerli transferinden tam not almayı haketti. Deivid'i de gönderseydi yabancı transferinden de tam not alacaktı.
Deivid in üstüne bu kadar gitmeye gerek yok bence.Deivid Zico bu takımda oLdukça savunmada oynar yine oynar.Ben Deivid in bu sezon Fenerbahçe ye çok yararLı oLacağını düşünüyorum ayrıca Deivid in ismi geçen Koevermans tan da daha kaLiteLi bir isim oLduğu inancındayım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Uslu: "Transfer Bitti"
Asbaşkan Mahmut Uslu, Başkan Yıldırım'ın, 'Bir futbolcu daha alacağız' demesinden sonra Yasin'i kadroya kattıklarını belirtip, 'Transfer bitti' dedi.
Uslu: "Transfer Bitti"
Zico istemeyince
Daha düne kadar iyi bir golcü peşinde koşan yöneticiler, Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçından sonra fikir değiştirdi. Teknik direktör Zico’nun “Kadrom yeterli” demesi ve gönderilecek ilk oyuncu olan Deivid’in müthiş bir performans sergilemesiyle, transfer şimdilik rafa kaldırıldı. Başkanvekili Nihat Özdemir, bunu “Gündemimizde transfer yok” sözleriyle açıklarken, Asbaşkan Mahmut Uslu, “Başkanımız bir oyuncu daha alabileceğimizi söylemişti. Yasin’i aldık, iş bitti” diye konuştu.
Yöneticiler memnun
Yönetimin transferden birden fikir değiştirmesinde, Beşiktaş maçındaki iyi oyunun da etkili olduğu öğrenildi. Özellikle ilk yarıda göze hoş gelen bir futbol oynadıklarını ifade eden Başkanvekili Nihat Özdemir, “Bu takıma daha Lugano, Appiah, Tümer gibi yıldızlar girecek. Onların yanısıra geleceğin yıldızları genç oyuncular da kadromuzda. Hem Süper Lig hem de Avrupa Kupaları’nda başarılı olacağımız konusunda çok umutluyuz. Yönetim olarak takımımıza güveniyoruz” açıklamasını yaptı.
Fanatik
Bu senede avrupa yok.
ee ne oLcak çare buLamadıLar yabancı oLayına.Bence de zaten bu kadro Türkiye Ligi için yeterLi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Saracoğlu'nda zayıf takımlara karşı yaptığımız maçlarda 2 forvet +Alex ile çıkmalıyız.Geçen sezon bu şekilde puan kayıpları yapmıştık deplasmandada Saracoğlu'ndada aynı taktik olur mu yahu.Koevermans gelmesin hadi 21-22 yaşında fazla tanınmamış bir oyuncu olsa neyse 29 yaşında
Buqunde KoLLer YazmısLar 2 Metreden Aşağı Adam İstemıo HeraLde Fener
Kovermanda Cok FaydaLı Olur KoLLerde Ama Cok YasLıLar
Bu kadro iş yapar... Transfer de kapandı zaten![]()
Yabancı sınırı olmasa Aziz baba getiricek 4-5 adam ama yok sınır var
beyler bence siz napin biliyonuzmu googledan fb tansfer yazin gecen seneki tansfer haberleri resimleri felan cikiyo yok deivid 90 mmacta 60 gol atmis felan pazartesi gelcek yok kezman geliyo chelseada oynamis ben bunlari gorunce biraz heycanlandim en iyisi bunlara yeni transfer gozuyle bakip takimi sonuna kadar desteklemek gordugunuz gibi galiba transferide kapatmisiz![]()
evet yabancı sınrlaması kalksaydı aziz başkan ii adamalr alıcaktı ama olmadı kısmet dielim
Bari +1 oldu da rahatladık bir parça... Yoksa Carlos'u da alamazdık,buna da şükürAziz Amca'da ne bombalar var daha göreceğiz ileride
![]()
AneLKa_90 yabancı sınırlaması kalkarsa aziz baba hiç durmaz getirir![]()
Kuranyi'den vazgeçmeyen Fenerbahçe, Appiah'ı isteyen Schalke'yi dize getirmeye çok yaklaştı... Alman kulübü Kuranyi'ye karşılık "17 milyon euro+Appiah" derken, Fenerbahçe, "10 milyon euro+Appiah" önerisini getirdi...
Kuranyi'de son tango
Alman kulübüyle yeniden başlayan pazarlıklarda tarafların ortak bir noktada buluşabileceği öğrenildi. Tecrübeli forvetin işini bir an önce bitirmeye çalışan Sarı-Lacivertliler, Morientes, Zigic ve Carew'le de temasını sürdürüyor.
BAŞKAN KAPIYI ÇALDI
Transfer döneminde Fenerbahçe'nin en çok görüşme yaptığı kulüp olan Schalke, bir kez daha kapıya dayandı. Alman kulübünün başkanı Josef Schnusenberg ve menajer Andras Müller'in Sarı-Lacivertli yönetimle temasa geçerek, "Eğer hala Kuranyi'yi istiyorsanız, 17 milyon euro ve Stephen Appiah'ı vermelisiniz. Ancak bu şartlarda transfer gerçekleşebilir" teklifini ilettiği iddia edildi.
OLUMLU GELİŞMELER
Almanlar'ın bu çılgın isteğine Fenerbahçe'nin yanıtı gecikmedi. Sarı-Lacivertli yönetim, Kuranyi için Appiah ve 10 milyon euro verebileceğini Schalke'ye bildirdi. Tarafların yeniden pazarlıklara başlaması olumlu bir gelişme olarak kaydedilirken, Sarı- Lacivertli yönetimin bu transferi bir an önce bitirmeye çalışacağı öğrenildi. Alman kulübünün istediği rakamda indirime gidebileceği iddia edildi.
JAN KOLLER FENER'E!
KANARYA, Morientes, Zigic ve Carew'le de görüşmelerini sürdürürken, kulübü Alkmaar'la anlaşılan Koevermans'ın Türkiye'ye gelmek istemediği öğrenildi. Bu arada İngiltere'de yayın yapan Times, F.Bahçe'nin Monaco'da oynayan Jan Koller'i istediğini yazdı. Haberde, 2.02'lik Çek golcünün, prensipte 'evet' dediği belirtildi.
takvimtakvime kalsaydi...
Takvim Fotomac'ın Amcasının OğLu FaLan HeraLde Bi AkrabaLık Var Gibi
10 MıLyon € + AppiahAdam Biraz MantıkLı SaLLar
UEFA'ya listeler yarın veriliyor.Transfer yapıldı yapıldı.Yapılmadı hadi hayırlısı.
yarin saat kacta verilcek acaba aziz yildirim bu sagi solu belli olmaz halbuki bu sefer bende inanmiyomya birinin gelcegine
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beyler fuat capa roportaj yapmis sabah aldigi bilgiye gore anderlechtnin arjentinli golcusu oyniycakmis sporx de yaziyo siz ne diyosunuz bence kotu oldu
Beyler liste bugün veriliyor... Boşuna ümitlenmeyin transfer için![]()
bu arada arjantinli frutos oynayamayacakmis yanlis okumusum herkesden ozur dilerim![]()
UEFA'ya liste bugün veriliyor. Transfer yapılmayacak gibi, yapılsa açıklanırdı. Geçen seneki hataya düşülüyor yine, eğer Anderlecht'e elenirsek bunun hesabını yönetim veremez.
Bu saatten sonra transfer olan oyuncu adapte olamaz takıma malesef![]()
biri dio FB sampiyonlar liginde gruplara katilirsa kadroyu guclendirmek amaciyla transfer yapcak
biri dio elenirse basarisizligi golgelemek icin transfer yapcak biri dio artik transfer olmiycak sahsi
konusmuyorum butun spor stelerinde ve gazetelerde bunlar yaziyo FB.org bi haber yapsa gerekli bilgiyi verse transferi kapattik dese herkes rahatliycak veya desin sl on elemesindeki sonuclara gore karar vercez dese tamam bu sefer de oyuncular baskiya girer ama yapcak bi say yok tek care busizce haksizmiyim
bence artık yabancı oyuncu transferi yok belki herhangi bir mevkiye türk oyuncu alabiliriz
Lejyonerlerimizin gelmesi de düşük ihtimaller.Avrupa'da devam etmek isterler çünkü.
Transfer kapandıysa seneye büyük ihtimal Zico ve süperstarı Deivid elele kendilerine kulüp arar. Tecrübe tecrübe diye 5 yıldır uyutuluyoruz. Anderlecht'e elenilirse işin ucu yönetime kadar gider. Her zaman teknik direktör yem olarak atılıyordu ama bu sefer cok farklı olur. Umarım bu senaryoların hiçbirine gerek kalmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti