Maci yendigimiz ve turu burada garantiledigimiz icin mutluyum.
Lakin oynanan futboldan hic memnun degilim,maci 90 dakika seyrettim ve Volkan,Ayhan,Song disindaki tüm futbolculari yetersiz gördüm ne yazikki.Eger bu sezon büyük hedeflerimiz varsa yedek takimla ciksak bile iyi oynamak zorundayiz.Futbolcularimiz kendilerini gelistirmeli.Ne kadar eksiklerimiz olsa bile bu takima bu kadar zorlanmaliydik.Insallah bizimkiler derhal toparlanir ve durumu ciddiye alirlar.
Bu macta gördükki takimin mutlaka 1 sag beke ve 1 forvete ve 1 stopere ihtiyaci var.Bu is Servet`le falan yürümez,yaptigi hatalar bir türlü bitmek bilmedi,delirtmistir herkesi kanimca.En fazla yedek futbolcu olur.Kalli de zaten mac sonunda Servet`i ciddi bir bicimde uyardi.Mutlaka 1 tane yabanci stoper almamiz sart.
Ugur Ucar`in ilk 11de oldugunu görünce cok sevinmistim ama ne yazikki Ugur`da kendinden bekleneni veremedi.Yetersizdi.Cok sIkinti cektigimiz sag bekte bize derman olamayacak ne yazikki.
Ümit Karan ve Hakan Sükür hic anlasamiyorlar.Cok net belli oluyor bu.Ümit yine dünyalari kacirdi,kendisini hala toparlayamamis,böyle giderse gelecek yeni forvetin yedegi olarak bulabilir kendisini.
Hasan Sas`a gelince kendisine yazik ediyor,bu kadar yetenekli bir futbolcu nasil olurda bu kadar bencil ve agresif olur.Hic yoktan sari kart yedi ve oyundan cikti,en cok güvendigimiz futbolcu macin en kötüsüydü.Hasan galiba kendisini kadro disi biraktirmak istiyor.
Orkun`a yine top gelmedi bu mac.Ama beni telaslandiriyor bazen.Song`un yaptigi hatada adamin önüne cok cabuk yatip adami bos durumda birakti.Böyle hatalar yapmamasi gerekiyor Orkun`un.Ona güveniyoruz ama güvenimizi bosa cikarmaz insallah.
Ayhan kendisini baya bi gelistirmis.Bu sene bize baya faydali olacak.Ilk yarinin en iyisiydi,cok iyi oynadi.Ümit`e mutlak bir gol pozisyonu hazirladi,al da at dedi ama Ümit degerlendiremedi canim pozisyonu.Ikinci yarida Ayhan oyundan düsmüs olsa da son dakikalarda yine bos alanlara yaptigi kosularla,verdigi paslarla takimi yönlendiren isim oldu.Insallah böyle devam eder.
Volkan icin denilecek cok sey var.Kim bunu getirmisse helal olsun.Cok sorun yasadigimiz sol bekte ilac oldu,ayrica yillardir derdini cektigimiz frikik sorununu da cözdü.Cok istekli,süratli,gerektiginde defansa gelip top kapabilen,gerektiginde cizgiye kadar inip orta kesebilen müthis bir futbolcu.Bugün bize maci kazandirdi.Muhtesemsin Volkan Yaman! Böyle devam et!
Neticede cokta iyi oynamasakta maci kazandik ve ülke puanina katki sagladik.Isi burada bitirdik.Mutluyuz!