Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 187 sonuç

Konu: NK Slaven Koprivnica - Galatasaray | UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu - 1. Maç

Maci yendigimiz ve turu burada garantiledigimiz icin mutluyum.

Lakin oynanan futboldan hic memnun degilim,maci 90 dakika seyrettim ve Volkan,Ayhan,Song disindaki tüm futbolculari yetersiz gördüm ne yazikki.Eger bu sezon büyük hedeflerimiz varsa yedek takimla ciksak bile iyi oynamak zorundayiz.Futbolcularimiz kendilerini gelistirmeli.Ne kadar eksiklerimiz olsa bile bu takima bu kadar zorlanmaliydik.Insallah bizimkiler derhal toparlanir ve durumu ciddiye alirlar.

Bu macta gördükki takimin mutlaka 1 sag beke ve 1 forvete ve 1 stopere ihtiyaci var.Bu is Servet`le falan yürümez,yaptigi hatalar bir türlü bitmek bilmedi,delirtmistir herkesi kanimca.En fazla yedek futbolcu olur.Kalli de zaten mac sonunda Servet`i ciddi bir bicimde uyardi.Mutlaka 1 tane yabanci stoper almamiz sart.

Ugur Ucar`in ilk 11de oldugunu görünce cok sevinmistim ama ne yazikki Ugur`da kendinden bekleneni veremedi.Yetersizdi.Cok sIkinti cektigimiz sag bekte bize derman olamayacak ne yazikki.

Ümit Karan ve Hakan Sükür hic anlasamiyorlar.Cok net belli oluyor bu.Ümit yine dünyalari kacirdi,kendisini hala toparlayamamis,böyle giderse gelecek yeni forvetin yedegi olarak bulabilir kendisini.

Hasan Sas`a gelince kendisine yazik ediyor,bu kadar yetenekli bir futbolcu nasil olurda bu kadar bencil ve agresif olur.Hic yoktan sari kart yedi ve oyundan cikti,en cok güvendigimiz futbolcu macin en kötüsüydü.Hasan galiba kendisini kadro disi biraktirmak istiyor.

Orkun`a yine top gelmedi bu mac.Ama beni telaslandiriyor bazen.Song`un yaptigi hatada adamin önüne cok cabuk yatip adami bos durumda birakti.Böyle hatalar yapmamasi gerekiyor Orkun`un.Ona güveniyoruz ama güvenimizi bosa cikarmaz insallah.

Ayhan kendisini baya bi gelistirmis.Bu sene bize baya faydali olacak.Ilk yarinin en iyisiydi,cok iyi oynadi.Ümit`e mutlak bir gol pozisyonu hazirladi,al da at dedi ama Ümit degerlendiremedi canim pozisyonu.Ikinci yarida Ayhan oyundan düsmüs olsa da son dakikalarda yine bos alanlara yaptigi kosularla,verdigi paslarla takimi yönlendiren isim oldu.Insallah böyle devam eder.

Volkan icin denilecek cok sey var.Kim bunu getirmisse helal olsun.Cok sorun yasadigimiz sol bekte ilac oldu,ayrica yillardir derdini cektigimiz frikik sorununu da cözdü.Cok istekli,süratli,gerektiginde defansa gelip top kapabilen,gerektiginde cizgiye kadar inip orta kesebilen müthis bir futbolcu.Bugün bize maci kazandirdi.Muhtesemsin Volkan Yaman! Böyle devam et!

Neticede cokta iyi oynamasakta maci kazandik ve ülke puanina katki sagladik.Isi burada bitirdik.Mutluyuz!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baran bence bu takıma 2 forvet lazım.....Valla karana birseyler olmus....hem hakemle cok ugrasıyor hemde macta bir acayip oynuyor..

Ayhan bu takımda forma bulamaz dedıler ayhan kallinin banko oyuncusu yine sahanın yıldızı idi bence..

Oyuncular bence kendılerını yormadan oynadılar...

Ben maçı Cafeden canlı olarak izledim.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Maci yendigimiz ve turu burada garantiledigimiz icin mutluyum.
    Nasıl garanti ? Futbolda her an her şey olabilir skor 2-1 neden onlar bizi 3-1 yenemesin ? veya 2-0

Lincoln Linderoth ve arda olsa farklı kazanabilirdik ama onların yokluğunda da güzel oynadık.

Volkan bence maçın adamıydı hem top kapması hem frikikleri

Benim anlamadığım bir nokta var . Rakip takım galatasarayın geçen maçının videosunu izleseymiş baride volkanın frikiğine göre önlem alsalardı aynı gol bir kez daha geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bakıyorumda Galatasarayı tebrik eden fazla kişi yok.........Özellikle bazı isimler
    Zorlarına gitmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    Ben maçı Cafeden canlı olarak izledim.

Nasıl garanti ? Futbolda her an her şey olabilir skor 2-1 neden onlar bizi 3-1 yenemesin ? veya 2-0

Lincoln Linderoth ve arda olsa farklı kazanabilirdik ama onların yokluğunda da güzel oynadık.

Volkan bence maçın adamıydı hem top kapması hem frikikleri

Benim anlamadığım bir nokta var . Rakip takım galatasarayın geçen maçının videosunu izleseymiş baride volkanın frikiğine göre önlem alsalardı aynı gol bir kez daha geldi
    Buradan sonra turun geçilememesi %1 ancak olur

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    ekolata sende biliyorsun turu garantiledigimizi temkinli konusuyorsun yine.Ama yinede celistiginin farkinda degilsin

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Galatasarayı Tebrik Ederim..Sami Yen'deki bundan çok daha kolay bir maç olacaktır

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    1 golde penaltıdan oldu bence penaltıda degıldı

Resmen Forvetsiz oynadıkGrafitenin ölüsü bile bugün gol atardı

Karan ruh doktoruna görünmesi lazım kafası baska yerde birilerini düsünüyor sanki........

CL ve UEFA ön elemelerde her galibiyet 1 puan beraberlik .5 puandir. Biz 1 puan kazandik. Su ana kadar ülke puani

BJK : 2,5
    FB : 1
    Galatasaray :1
    Kayseri Erciyes : 0.5

bunlar toplaninca 5 puan. Bunlarin yarisi ülke puanina eklenecek etti 2.5. Bir de bunu 4 e bölecegiz su anlik ülke puanimiz 0.625.

1.250 ülke puanımız beraberliğe 0.125 galibiyet 0.250

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gs'nin kazanması iyi oldu.İyi ya da kötü futbol oynarak kazanması beni ilgilendirmiyor açıkcası.Nitekim zaten o değerlendirmeyi yapacak kadar da seyretmedim ama özetini seyrederken 2 pozisyon gözümü çarptı.1.si Servet'in hatası ve oluşan penaltı.2.si Song'un hatası ve rakibin boş kaleye atamaması.Gs buna dikkat etmeli.İleride başına sorun olabilir.Rize maçında Rize pek gelemedi üstüne Gs'nin.Kalli buna bir çözüm bulmalı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2.Maç çok daha rahat olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Tebrikler Galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Servetin pozisyonun rakip oyuncu öyle akıllıca hariket yaptiki hakme mecburen penaltı verdi....benc epenaltı degıldı.....Hasan sas bence takımı yavaslattıı..

Bu rakip takımın kalecisi cok kötü samiyende col gol yer

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Galatasaray Ali Sami Yen'de turu birakmaz... Mutlaka gecer... Servet aslinda begendigim bir defansti ama boyle hatalar yapmamasi lazim... Song'da oyle... Ugur Ucar bekleneni veremedi diyen birkac uye gordum... Kendi arkadaslarimda aynisini soyledi ama bu oyuncu bence aradigimiz sag bek. Belki bu sezon olmasa da ileride sag bekin degisilmezi olacak... Bir macin bir sey degistirecegini sanmiyorum... Diger yanda Ayhan ve Volkan Yaman golleri atti ama gollerinin yaninda oynadiklari iyi oyunda beni sevindirdi. Hasan Sas ise gercekten kendine yazik ediyor. Onca insanin ondan ne kadar sey bekledigini unutmus heralde... Eskideki Hasan Sas bu takimda olsa orta sahada sorun yasamayiz... Diger isimlerde kaliteli cunku... (Lincoln, Linderoth, Arda ve bugunku Ayhan vs. vs.) Gerci Ayhan disindaki 3 isim yoktu ama... Neyse en son olarak forvete geldigimde... Hakan Sukur... Artik yaslaniyor... Necati kadro disi... Umit Karan yerlerde... Bu takima guzel 2 forvet lazim diyenler var e haliyle ama genc forvetlerimiz ne gune duruyor... Ozgurcan,Serkan Calik. Onlar bu sene form yakalarlarsa Galatasaray bir nebze olsun gol sorununu cozer. Ayrica bir stoper ihtiyaci olduguna ben katilmiyorum... Ismael Bouzid var cunku... Ama o da kotuyse gercekten bir stoper lazim... Ben o oyuncuyu izleyemedim umarim iyidir. Bakalim 2. mac nasil olacak bence turu gectik diyebiliriz... Ali Sami Yen'de Cimbom o maci birakmaz... Tekrar diyorum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

beğenmedim bugün takımı.ayhan iyiydi gene.volkanı beğendim.bir de mehmet güven.geri kalanlar vasattı.özellikle de ümit karan.düşüşte toparlanması lazım...

hasanın bu takımda işi yok...ben teknik direktör olsam kullübün kapısından içeri sokmam o adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yücel acil 2 forvet lazım hermac cileden cıkmaktan bıktım.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

İğrenç Bi Maç Oldu
    Cok Zevksız v Sıkıcıydı.BzmkiLer Hiç AdamLarı Takım Yerıne BiLe Koymadan OynadıLar
    Eğer Sonq'un Hatası GoL Olsaydı Zor Kazanırdık

Uğur,Mehmet Güven,Ayhan Çok İiiydi
    2.Maçta FarkLı Yenerız

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    İğrenç Bi Maç Oldu
    Cok Zevksız v Sıkıcıydı.BzmkiLer Hiç AdamLarı Takım Yerıne BiLe Koymadan OynadıLar
    Eğer Sonq'un Hatası GoL Olsaydı Zor Kazanırdık

Uğur,Mehmet Güven,Ayhan Çok İiiydi
    2.Maçta FarkLı Yenerız
    Sana katiliyorum. Ugur Ucar, Mehmet Güven, Volkan Yaman ve Ayhan Akman en iyi oynayan oyunculardi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray bu adamLarı Sami yen de darma duman eder.Ama haLa böyLe zayıf takımLara karşı zorLanma huyumuzdan vazgeçemiyoruz.Bi de üstüne üstLük pozisyonda veriyoruz.HeLe kaçırdıkLarı bi pozisyon var evLere şenLik.İstanbuL da fark oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    ekolata sende biliyorsun turu garantiledigimizi temkinli konusuyorsun yine.Ama yinede celistiginin farkinda degilsin
    Ben takımıma güveniyorum zaten ama hiç bir zaman büyük konuşmamak lazım. 2. Maç daha oynanmadı .
    Yani garanti kelimesine karşıyım ben

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Default NK Slaven Koprivnica - Galatasaray | UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu - 1. Maç

Tarih: 16 Ağustos 2007
    Saat: 19:30
    Stadyum: Gradski - Koprivnica

Görüşlerimizi buraya yazalım.Bence GS rahat geçer.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O cehennem gibi stattan nasıl çıkacaz biz..

2-1 Galatasaray alır bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

3-0 Gs.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rakibimiz biraz formda ordaki mac tehlikelide olabilir....insallah orda işi bitiririz..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Galatasaray rahat alır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence kazanırız skor olarak tahmin.Slaven:0 Galatasaray:2

Galatasaray cok rahat galip gelecektir mactan.

En az 4 tane atariz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

EN az 3 atarız.İnşAllah o tarla mani olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar büyük konusmayalım dikkat edelim..İnsallah dediginiz gibi iş orda bitiririz..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Emrah konuşalım yahu bu takım içinde büyük konuşamayacaksak Türk futbolunun vay haline.

daha çok var.
    O forumlarda dediklerinden sonra en az 5 atmak isterim tabii..
    Ama ne olur bilinmez.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri