Sinir oluyorum ben, adını gördüğümde yada duyduğumda tüylerim diken diken oluyor.. Konuyu göreli çok oluyordu, baktım açan yok milletin dikkatinden kaçtı herhalde diyerek açtım..
Sinir oluyorum ben, adını gördüğümde yada duyduğumda tüylerim diken diken oluyor.. Konuyu göreli çok oluyordu, baktım açan yok milletin dikkatinden kaçtı herhalde diyerek açtım..
ilk başlarda ben de sinir oluyodum..ama işin aslını öğrenince sinirim geçti..galatasaray ın o muhteşem yönetimi bu adamı alırken;4 ay paranı alamasan serbest kalırsın diye bir madde koymus..bir de üstüne 4ay boyunca adama parasını vermemişler..utanılacak bir olay..yazıklar olsun bu yönetime..ribery gitmekte %100 haklıdır..
Bu şekilde konuşan bir adam zaten 4 ay almamış, 10 gün daha beklese birşey olmazdı.. Yönetim suçlu ona birşey demiyorum, savunmuyorum da ama dua ediyorum lafları falan çok yapmacık geldi bana..
Marsilya ya kazandırdığı parayı GS ye kazandırsaydı fenamı olurdu... İyide oynuyodu GS de... İşte o zaman taraftar severdi ama bu şartlarda yönetim haksızda olsa _ki haksız, bende GS tafartarı olsam bende sevmezdim...
Adam haklı Galatasaray yönetimi yüzünden böyle bir adam gitmiştir.Taraftarlar Ribery'i degil yönetimini suçlamalı...
Ribery gibi bir oyuncuyu ellerinden kaciran yönetimi suclamalilar, Ribery iyi niyetli birisi GS den olayli bir sekilde ayrilmasina ragmen kimseye kirgin olmadigini GS icin dua ettigini söylüyor.
ribery e değil yönetime beddua edin.adam gittiği gün çocuk kandırmak için hesabına para yatıranlara.haksız olduklarını bildikleri halde haklı gözükmek için marsilyanın teklif ettiği 4 m euroyu reddedip 10 m euro isteyen akabinde de 3 elmanın birini alan yünetime...riberyinin yerinde olduğunuzu düşünün.marsilyadasınız...süper oynadınız.paranız yatırılmıyo.kontratt açık var.ve artık serbestsiniz...ülkenizde desteklediğniz takıma döner misiniz dönmez misiniz...
Asıl suçlu olan galatasaray yönetimidir ne yazıkki böyle büyük bir futbolcuyu elimizden kaçırdık
Şuanki takımda Ribery'de olsa müthiş oldurdu. Kaçması bence doğru bir davranış değildi.
Ya bu adam elin oğlu.Öyle 4 ay para vermezsen tabii kaçar.Asıl kaçana değilde kaçırtanda suç arayın.Gs yönetimi yaptığı hatayı izlediği politika ile suçlu Rİberry gibi göstermeye çalıştı ve bunu bütün taraftarlar üzerinde olmasada bir kısmının üstünde başardı.
Şimdi bu röportajdan sonra Riberyy'e %100 hak verdim.Adam o kadar da kötü birisi değilmiş.Para göz değilmiş.Sadece hak ettiğini almak isteyen birisiymiş.Hak ettiğini isteyen bir adamada paragöz denmez.Adam mahçup haklı olmasına rağmen.Hala dua ediyormuş.Ne güzel.
Böyle bir adamı getiriyorsan parasınıda geciktirmeyeceksin.Sonra da böyle uzanamadığın ete mundar dersin.
So what?
Saike
Herkes kendine göre hakLı.OLaya iki tarafLı bakmak gerek.Bir 4 ay parasını aLamamış ama takımda diğer oyuncuLarda aLamıyordu ve fedekarLık yapıp susuyorLardı.Ribery GS yi Avrupa arenasında yükseLmek için bir merdiven oLarak gördü.Tabi GS yönetiminde de suç çok böyLe potansiyeLi oLan bir adamın bu kadar bekLemeyeceğini de tahmin etmeLeri gerekti.Çok büyük bir yıLdızı izLeme fırsatı kaçırdık.Bizim 200 bin Euro veremediğimiz adama başkaLarı miLyon doLarLarı rahatLıkLa verebiLiyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bir futbolcu 4 ay parasını almadan oynuyorsa helal olsun deriz,takdiri hak eder...Ama 4 ay parasını alamayan bir futbolcu kaçarsa buna kimsenin bir şey deme hakkı yoktur bence...Ribery nin mesleği bu,diğer futbolcular gibi,para kazanmak için oynuyor...Parası ödenmemişse demek ki gitmeye hakkı vardır ki mahkeme kararı da bu yöndeydi...Takımın arması öper,taraftarla karşılık tezahürat yapar,her fırsatta kulübe bağlılığından söz edebilir, ama futbolcu profesyoneldir...Buna tepki göstermemeliyiz...Kulübüne paraya değişmeyen futbolcuya da, daha fazla parayı veren kulübe gidene de saygı duyarım ben...
Cok Yazık Oldu
Adamda HakLı.SozLesmedede Yazıomus
Ama FedakarLıkta YapabıLırdı
Nyse Gıden Adamın Arkasından Konusmak Boş Artık
bu konuşmasını içinden gelerek söylemiyor gibi geldi tv de G.Saray'ı bırakıp kaçan adamdan hayır gelmez
Yönetimin en büyük fiyaskosu,stad olayı ile birlikte bu.
Gerçi ben Ribery'nin yerinde olsam gitmezdim eninde sonunda parayı alacaktı bahane oldu.
Kendini affettirmeye çalışıyor belli ki
Kim ne derse desin. Sonuna kadaR haklı.
FiraRibery haksiz kesinlikle.Parasini 4 ay almadi diye hemen ayrildi takimdan,oysa bir hafta daha bekleseydi alacakti parasini.Song`a baksaydi,o adam kac ay para almadi gene kulüpte durdu,baska futbolculara baksaydi.Yönetimdede suc var ama FiraRiberynin sucu cok büyük.Kendisinin bu sözlerine hic inanmadim.Keske kalsaydi takimda.Taraftarlar onu bu kadar cok severken kulüpten kacti.Tabiki nefretimiz olacak.Herkes bilirki bizim askimiz kadar nefretimiz de büyüktür.
İyide Songla arasında bir fark var Song takıma geleli yıllar olmuştu ama Ribery daha geleli 4-5 aydı ve 4 ay para almadı.Gitmesi kadar dogal bişey olamaz bence...Hee oda Song kadar takımda kalmış olsaydı o zaman bekleseydim derdim.
Yönetimden de, riberyden de nfret ediyorum allah kahretsin onları!! keşke canaydın iyi transfer yapmasaydı da iki sene daha başarılı olamasaydık canaydın gitseydi..