orginal cd ne yazıkkiş kayıp arkadaş bir cd getirdi ondan kurdum o hatayı çözdüm ama şimdi oyuna girerken siyah ekranda donup kalıyor başlangıç ekranına gelmiyor ekran sorunu var
orginal cd ne yazıkkiş kayıp arkadaş bir cd getirdi ondan kurdum o hatayı çözdüm ama şimdi oyuna girerken siyah ekranda donup kalıyor başlangıç ekranına gelmiyor ekran sorunu var
Cache Dosyasini Sİl..
cache dosyasınıda sildim ama fayda etmiyor
Buraya bi bak istersen;
Sorun Rehberi (BAKMADAN GEÇMEYİN)
evet sorun çözüldü ve sonunda oyuna giriş yapabiliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evrim Başarır ile yapılan bir röportajı yayınlıyoruz sizin için
-Evet Sayın Evrim Başarır Galatasaray Teknik Direktörlüğüne getirildiniz duygularınızı alabilirmiyim
Taraftarı olduğum bir takımın başına geçtiğim için gerçekten çok mutluyum. Hayallerimi süsleyen takım ile büyük başarılara imza atmak istiyorum.
-İsviçrede hazırlık kampı geçireceksiniz. Burda takımın eksiklerini daha iyi göreceksiniz. Şu anda kafanızda transfer yapmayı düşündüğünüz mevkiler varmı.
Evet forvet hattına ve kaleye takviye yapmayı düşünüyorum. Tabi hazırlık kampında eksikleri görüp diğer mevkiler içinde transfer yapabiliriz.
-Takımdan gidecek futbolcular olacakmı
Öncelikle bir pilot takım bulup genç oyuncuları oraya pişmesi için göndermeyi düşünüyorum. Bunun dışında satılacak futbolcularda olabilir.
-Peki transfer etmek istediğiniz futbolcular kimler?
Bunu şuanda açıklayamam kafamda bir kaç isim var bunları yönetim kurulu ile paylaştım. Kesin olunca transferler size bilgi vereceğiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray Hazırlık Kampını Belçika da yapacak. Hazırlık kampı boyunca yapılacak maçların listesi
Couillet
Gent
Anderlecht
Apollon Kall
Muğlaspor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray ilk transferini Kayserispordan Mehmet Topuzu kadrosuna katarak gerçekleştirdi.Transfer için 4.400,000 $ kayserispora verildi. Oyuncuya verilen para açıklanmadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yönetim den yapılan açıklamaya göre Galatasaray İstanbulspor ile pilot takım anlaşması imzaladı.Bu anlaşmaya göre Galatasaray kiraya göndereceği futbolcular için ilk önceliği İstanbulspor'a verecek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray ikinci Transferini River Takımının forveti Falcao yu alarak gerçekleştirdi.Falcao için klübüne 7.500,000 $ ödeyecek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk giden futbolcum
Carrusca 2,750.000 $ a Boca Juniorsa satıldı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray aşağıdaki futbolcuları İstanbulspor'a kiralık olarak gönderdi
Zafer Sakar