Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 187 sonuç

Konu: NK Slaven Koprivnica - Galatasaray | UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu - 1. Maç

Stadın resimlerine baktımda top kaçarsa bayır aşağıya gidiyor, top toplayan çocukların vay haline..

Gönlümden 5-0 geçiyor ama bu tür maçlarda 1-0 olsun bizim olsun felsefesi geçerlidir. Nasıl olsa ASY'de her türlü yeneriz, yenemezsek Türkiye'yi terkederiz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yeni sistem 4-3-1-2 Arda ve hasanın oynaması zor önce bunu bılın yanı arda haftaya oynar falan cok ümitlenmeyin kalli hemen hemen 3 önlibero ile maca cıkıyor nerdeyse eger arda ve hasan oynarsa yine rakiplerimize 10 pozisyon veririz.......

Suan oynadigimiz Sistemde defansif özellikleri olmayan kanat oyuncularina yer yok...

Arda artık lincoln yedegi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray 2 maçıda rahat alır

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Arda'nın Lincoln'un yedeği olarak kalacağına inanmıyorum Kalli elimde 2 Arda olsa 2'sini de oynatırım demişti. Arda takımda kendine yer bulacaktır

Quote Originally Posted by valentino26xxx View Post
    yha abi bişi dicem bu sene biz uefa finaLini nerde oynıcas yha hangi stadda biLen war mı pLsss. ..keske bu sene saracoglunda olsaydıda kaldırsaydık ama o seneye. bu sene nerde ???
    Finale çıkmanız o kadar garanti demek.

Su Kone ile Graffite bir gelsin en az yari final diyorum ben Gecen sene UEFA finaline kalan Espanyol`un kadrosu cok mu iyiydi?Cok mu iyi top oynuyorlar onlar sanki?Eger 2000 ruhu geri dönerseki ben inaniyorum dönecek,ozaman UEFA`da cok basarili olacagiz bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray bu maçı çok rahat alacak.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Su Kone ile Graffite bir gelsin en az yari final diyorum ben Gecen sene UEFA finaline kalan Espanyol`un kadrosu cok mu iyiydi?Cok mu iyi top oynuyorlar onlar sanki?Eger 2000 ruhu geri dönerseki ben inaniyorum dönecek,ozaman UEFA`da cok basarili olacagiz bu sene.
    Ama bu sene UEFA'da zor güçlü takımlar var.Bu sene farklı bir UEFA olacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kadro o kadar önemli değil.Geçen sene Alkmaar'a elenen Newcastle güçsümüydü?.En iyi kadrolardan birine sahip ama takım olamamışlar.Galatasaray bakalım Espanyol'un yakaladığı o ahenki yakayabilcek mi?Bence beklentilerin bu kadar fazla olması baskı oluşturcak.Gruplardan bile çıkamayabilir Galartasaray...

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Galatasaray bu maçı çok rahat alacak.

Ama bu sene UEFA'da zor güçlü takımlar var.Bu sene farklı bir UEFA olacak.

2000 yilinda sanki cok mu kolay takimlar vardi

Ben 2000 ruhunu yakaladigimizda önümüzde duracak takim görmüyorum.Kendi fikrim bu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kadro o kadar önemli değil.Geçen sene Alkmaar'a elenen Newcastle güçsümüydü?.En iyi kadrolardan birine sahip ama takım olamamışlar.Galatasaray bakalım Espanyol'un yakaladığı o ahenki yakayabilcek mi?Bence beklentilerin bu kadar fazla olması baskı oluşturcak.Gruplardan bile çıkamayabilir Galartasaray...
    Kulüp ilk defa bu kadar iddiali transferler yapti,birakta beklentilerimiz olsun demi

Newcastle`nin yönetilisindeydi sorun.Bizim Kalli takimi adam etmis,cok iyi yönetiyor takimi.Tabiki daha erken konusmak icin ama böyle gittigimiz taktirde en az yari final diyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

H.Şükür varsa 4-5 olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Ben rahat bir galibiyet bekliyorum.İnşallah bir terslik olmaz.

bu maçı rahat yenerizde 2000 ruhu gelmezse bayern münihten kupayı alamayız ama gelirse değil bayern kralı gelse tutamaz iş futbolcular kadar teknik heyete ve taraftarlarada bakıyor

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

2000 Ruhu DeniLen Bu Ruh Hanqi Takımda Olursa Olsun Dünyanın 1 Numarası OlurLar

Herkes Gibi Bnde Alırız Diorum
    Ama Bi AksiLik Olmaz İnşaLLah
    Bu Kdr Büyük BekLentiLerin Olduğu Bi Sene AksiLik Düsünemiorumm

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lincoln oynamazsa Arda var birşey olmaz demiştim, Arda da cezalıymış yahu.. Ama yine de fikrim aynı, her türlü yeneriz.. Bir 10 numara olmadan kaç yıldır ne maçlar kazandık..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ayhan'ı oynatır Lincoln olmazsa inşallah Lincoln iyileşir de o pozisyonda Ayhan'a kalmayız.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Maça Doğru: Slaven Koprivnica - Galatasaray

Galatasaray, UEFA Kupası 2. ön eleme turu 1. maçında Hırvatistan temsilcisi Slaven Koprivnica’ya konuk oluyor.

16 Ağustos Perşembe günü saat 19.30'da Gradski Stadı'nda yapılacak maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, sakat ve cezalı raporu, hava durumu ve istatistikler...

Maç Info
    Maç: UEFA Kupası - 2. ön eleme turu 1. maç
    Stat: Gradski Stadı
    Tarih: 16 Ağustos 2007 Perşembe / Saat 19:30
    Hakem: Stephane Lannoy, Eric Castellani, Laurent Ugo (Fransa)

Sakatlar:
    Cezalılar: Arda (Galatasaray)
    Hava Durumu: Maç günü Koprivnica’da termometreler gündüz 35 dereceye ulaşacak. Gece sıcaklığı ise 21 derece.

Canlı Yayın
    TV: D-Smart
    İnternet: www.galatasaray.org

Galatasaray
    Geçtiğimiz sezonu Turkcell Süper Lig’de 3. sırada tamamlayan Galatasaray 2007-2008 sezonunda UEFA Kupası’nda mücadele edecek.

Slaven Koprivnica karşında 198. Avrupa Kupası karşılaşmasına çıkacak Galatasaray, Avrupa kupalarında oynadığı 197 maçta 71 galibiyet, 50 beraberlik, 76 mağlubiyet elde etti.

UEFA Kupası’na daha önce 8 kez katılan Galatasaray bu organizasyon altında 33 maça çıktı.

UEFA Kupası’nda son olarak 27 Aralık 2005 tarihinde Tromsö karşına çıkan Galatasaray bu maçtan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı.

Son 5 Maç
    12.08.2007 Galatasaray 4-0 Çaykur Rizespor (Turkcell Süper Lig)
    04.08.2007 Karşıyaka 0-1 Galatasaray (Hazırlık Karşılaşması)
    01.08.2007 Boluspor 3-3 Galatasaray (Hazırlık Karşılaşması)
    29.07.2007 Galatasaray 0-0 İstanbulspor (Hazırlık Karşılaşması)
    21.07.2007 VFL Bochum 2-1 Galatasaray (Hazırlık Karşılaşması)

Slaven Koprivnica
    UEFA Kupası’ndaki rakibimiz NK Slaven Koprivnica 2006-2007 sezonunda Hırvatistan 1. Ligi’ni 5. sırada tamamladı. Daha önce 5 kez İnter Toto Kupası’na katılan Slaven Koprivnica ilk kez UEFA Kupası’nda mücadele edecek.

UEFA Kupası 1. ön eleme turunda Arnavutluk’un Teuta Durres takımı ile eşleşen Slaven Koprivnica kendi sahasında 6-2 galip gelirken, deplasmandan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak turu geçen taraf oldu.

Slaven Koprivnica, Hırvatistan 1. Ligi’nde ilk dört maç sonunda topladığı 9 puanla 3. sırada bulunuyor.

Kadrosunda, ikisi de Bosna Hersekli olmak üzere toplam 2 yabancısı bulunan Slaven Koprivnica, maçlarını 3 bin kişilik Gradski Stadı’nda oynuyor.

Son 5 Maç
    11.08.2007 NK Sibenik 0-2 Slaven Koprivnica (Hırvatistan 1. Ligi)
    05.08.2007 NK Zagreb 0-2 Slaven Koprivnica (Hırvatistan 1. Ligi)
    02.08.2007 Teuta Durres 2-2 Slaven Koprivnica (UEFA Kupası 1. öneleme)
    28.07.2007 Slaven Koprivnica 2-0 Medimurje Cakovec (Hırvatistan 1. Ligi)
    22.07.2007 NK Osijek 1-0 Slaven Koprivnica (Hırvatistan 1. Ligi)

Slaven Koprivnica

Kaleciler
    Vanja İvesa
    Silvio Rodic
    Goran Bulic

Defans
    Kristijan Caval
    Dalibor Poldrugac
    Stjepan Poljak
    Danijel Radicek
    Zeljko Sopic
    İgrac Dejan Somoci
    Mato Jajalo

Orta saha
    Petar Bosnjak
    Dalibor Bozac
    Elvis Kokalovic
    Matija Kristic
    Ivan Radeljic
    Ronald Siklic

Forvet
    Mateas Delic
    Dino Kresinger
    Srebrenko Posavec
    Asım Šehic
    Bojan Vrucina
    Mario Juric
    Franjo Tepuric

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ayhan bı takımın en cok calısan oyuncusu kalli 3 lüyü hiç bir zaman bozmaz........Forvet arkasında okan oynar daha once okanı denedı orda...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Çok çalışmak önemli değil bir oyuncuda zeka da olması gerekiyor Ayhan da bu yok rastgele oynuyor. Ayhan'ın yerine gençlerden birini oynatsa daha yararlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2000 yilinda sanki cok mu kolay takimlar vardi

Ben 2000 ruhunu yakaladigimizda önümüzde duracak takim görmüyorum.Kendi fikrim bu.
    Sen geçen seneyi örnek gösterdin bende bu sene daha zor olacak dedim.

Ayrıca 2000 ruhu diyorsunuz.O takım o ruhu bir senedemi yakaladı? Bir sene de yeni takım kurup o ruhu yakalamak kolay mı? Bunlarıda düşünmek lazım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Serkan da sakatlanmış :? büyük ihtimal o da Koprivnica maçında oynayamayacak

fazla soze gerek yok cok kolay bir rakip yeterki daha onceki gibi bir kazaya ugramasin

Hadi GS senden fark bekliorum iki maçta da

2000 ruhu kolay kolay yakalanamaz...Galatasaray o basarinin temellerini daha onceden Derwall doneminde atmisti...Sadece 4 yillik bi periyot da degildi bu...Ayrica o donemin kadrosu bambaskaydi bence...Ne olursa olsun,hangi ruh olursa olsun bu sene Galatasaray gruplardan cikar....Ceyrek final gayet gercekci bir hedef bence...Ayrica rakiplerimiz de disimize gore gelirse daha yuksekleri de hedefleyebiliriz...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Rakibimiz biraz formda ordaki mac tehlikelide olabilir....insallah orda işi bitiririz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bir tromso faicası daha kaldırmaz bu taraftar alayını yakar valla...gs üst tura çıkar.çıkmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Lincoln'un oynayamayacağı söyleniyor ama dün GSTV haberinde Lincoln'un maça yetiştirilmeye çalışldığı takımda Lincoln dışında skata oyuncu bulunmadığı söylendi.

Aslan LİG TV'de kükreyecek!

Aslan Avrupa perdesini LİG TV'de açıyor. Galatasaray'ın UEFA Kupası 2. Ön Eleme turunda Slaven Koprivnica ile oynayacağı maçı naklen LİG TV ekranlarınıza getiriyor.

Kadrosuna birçok futbolcu katan ve yeni sezona muhteşem bir başlangıç yaparak ilk maçında Ç.Rizespor'a 4 gol atan Galatasaray Hırvatistan deplasmanından avantajlı bir skorla dönerek turu Ali Sami Yen'de atmak istiyor. Bu maç LİG TV farkıyla sizlerle buluşuyor.

G.Saray'ın Hırvat ekip Slaven Koprivnica ile başlayacak olan Avrupa macerası 16 Ağustos Perşembe günü saat 19.30'da LİG TV'de...

arkadaşlar maç hem lig tv hem de d-smartta sabah lig radyoda dinledim kesin olarak

Lig Tv Avrupa maçlarını vereceği zaman maçtan bi hafta çnce bangır bangır tanıtımını yapıyor...Ama nedense bu maçın tanıtımını ilk defa bu gece gördüm...Acaba diğer UEFA maçlarını veya bu maçın rövanşını da vercek mi...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Keşke o kafayı atmasaydım

Galatasaray’ın genç yıldızı Arda, Koprivnica maçlarında oynayamayacak olmasının kendisini çok yaraladığını söyledi. Geçen sezon Bordeaux maçında rakibi Jurietti’nin göğsüne kafa atan ve UEFA Disiplin Komitesi tarafından 3 maç ceza alan Sarı-Kırmızılı futbolcu, “Geçen sezon grubun son maçı olan Liverpool’a karşı oynamamıştım. Şimdi 2 maçlık cezam kaldı. Takım arkadaşlarımın yanında olamayacağım için çok üzgünüm. Şimdi kendi kendime ‘Keşke o gün daha sakin olabilseydim ve o kafayı atmasaydım’ diyorum” şeklinde konuştu.

Lincoln’ün yerine Hasan Şaş

Galatasaray, Slaven maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tam sahada yapılan çift kale maçta, As takım, yedek takıma 3-2 yenildi. Çift kale maçta Feldkamp’ın Çaykur Rizespor maçındaki kadroyu koruyarak, cezası nedeniyle Arda’yı yedek takımda oynatması ve sakatlığı bulunan Lincoln’un yerine Hasan Şaş’a yer vermesi dikkat çekti. Öte yandan 2007-2008 sezonu kombine biletlerinin dağıtımının bugün Mecidiyeköy Store’da yapılacağı belirtildi.

Lig TV veriyor değil mi maçı?

lig tv maçı veriyor ama Sami Yen'deki maçı sadece d-smart verecek çünkü lig tv maçın yayın hakkını sadece Slaven takımından almış

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri