Sayfa 28 / 134 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaşlar ntv'de çalışan bir gazeteci konuştu az önce::::Kone işi cidden bitiyormuş yani fenerli medya oyun oynuyormuş dediğimiz gibi.yok gelmek istemiyor diye haber çıkarmıslar. neyse işte Alves değil diğer isim.2 forvet gelmesi kesin gibi bişeymiş.Diğer isim de Grafite.Bonservisi de söylediği gibi yüksek değilmiş.adam hem gitmek istio kulüpten hem de çok genç değil, 28-29 yaşında.Lincoln de baya tavsiye etmiş bu oyuncuyu.Fransız basını da çok ciddi yazmaya başladı zaten Grafite ismini.Milliyetin yazdıı gibi Kone nin alternatifi deil Grafite.Onunla birlikte gelecek kişi.Umarız bir an önce açıklarlar bu 2 transferi.

Son,Kone(Gelirse)Bunlar afrika uluslar kupasına gidecek.....

Yedek defans bouzıd eger cezayir grublara yükseldi ise Bouzidde gidecek...

Hakan baltayı stoper almaya calısıyorlarmıs...Kallinı ıstedıgım adam falan dermıs uzun boylu falan dıyorBunları (Gökmen özdemir )Söyledi..

Emre Asık bence bu takımda kalır..Yönetim göndermek istemiyor...

Quote Originally Posted by Emmanuel View Post
    Kaynak nedir??
    Radyospor'dan dinlediğim bunlar..

Adnan Polat aramıştı daha önceden..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ın günlerdir süren transfer pazarlıkları ile ilgili ilk açıklama Başkan Yardımcısı Adnan Polat'tan geldi.

Transfer sezonu boyunca ilk defa ilgilendikleri oyuncuların isimlerini açıklayan Polat, NTV'nin sorularını yanıtladı.

Sarı-kırmızılı kulübün listesinde 3 oyuncu bulunduğunu belirten Polat, "PSV'li Kone, Hereenveen'de forma giyen Afonso Alves ve Le Mans'da oynayan Grafite ilgilendiğimiz futbolcular arasında. Amacımız bu üç isimden birisini kadromuza dahil etmek. Şartlar değişirse bu oyunculardan vazgeçme ihtimalimiz de var. Transfer çok zor gerçekleşen bir olay. Kulübü ikna etseniz oyuncu, oyuncuyu ikna etseniz ailesinde problem çıkabiliyor" dedi.

Yurt dışında yönetici Haldun Üstünel ile birlikte transfer çalışmalarını yürüten Polat, Real Madrid'in, Ajax'tan 27 milyon Euro karşılığında Wesley Sneijder'ı ve Feyenoord'tan 14 milyon Euro'ya Royston Drenthe'i almasından sonra, Hollanda'da transfer pazarının yükseldiğini, bu nedenle Kone ve Alves pazarlığında dikkatli davrandıklarını açıkladı.

Polat son günlerde basında çıkan, "Galatasaray bu transferi sponsorlar aracılığı ile yapacak" iddialarının gerçeği yansıtmadığını, takıma alınacak yabancı oyuncunun maliyetinin tamamen kulüp kaynakları ile sağlanacağını belirtirken, "Taraftarımız merak etmesin herhangi bir futbolcu ile anlaşma sağlarsak bunu ilk olarak internet sitemizden duyuracağız, bunun dışında çıkan asılsız haberlere inanmasınlar" diye konuştu.

NTVspor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kone ve grafite gelebilirmiş.........Grafite cok iyi gercekten..

İyi oldu bu haber Burak abi..
    İnşallah gerçekleşir trasnferler..

koneyle grafite gelırse cok iyi olur

Artık açıcaz resmi siteyi elimiz f5 te bekliyicez...

Su anda Adnan Polat Eindhoven'da Kone ile gorusuyor, Ingiltere'ye gitmek istedigi dogru, Istanbul'a getirip ikna etmek isteniyormus. Şu anda son bir gorusme yapiliyor, ikna edilirse kesin bitecek, bugun-yarin belli olacak. Gazetelerdeki haberler dogruymus kulubunden yana sorun yok.
    Parasi konusunda da 5 milyon euro biz veriyoruz cebimizden, 5 milyon euro sponsor.
    Ayni anda Adnan Sezgin de Alves ile gorusuyor. Kulubun ana hedefi soylendigi gibi iki forvet almakmis, eger Kone gelmeyi israrla kabul etmez ise Alves i bitireceklermis. Dedigim gibi su anda Sezgin Alves ile gorusuyormus, Polat da Kone ile.
    Bir transfer gelismesi de iceriden, .

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Adnan Polat'ın AcıkLaması Benı Tatmin Etmedi

OlumLu Bı Sey SoLememıskı

DedıkLerını Bızde BıLıoduk Ztn

Nyse BekLeyip Gorcez

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adnan Polat'ın ne demesini bekliyordunuz ? Olmayan şeyi söyleyecek hali yok ki.. Kalkıpta transferin detaylarını mı verecek, biraz sabır yav..

İsimleri açık açık söylemesi bile ekstra bişey bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

NTV’nin haberinden sonra ben artık bu iş bitti diye görüyorum. Çıkıp takır takır isim açıklıyorlar. Sene başından beri yapmadıkları bir şeydi. Muhtemelen Kone bitti. Bir sağbek ya da ikinci bir forvet almak için çalışılıyor ve bu arada medyaya yem veriliyor. Ben öyle görüyorum...

Hatta istediğimiz oyunculardan birini aldık diyecekler

GS istediği oyuncuyu alır gibi bir mesaj verecekler herkese.

yoksa imkanı yok isim belirtmezler.

Hazırlık maçlarını izleyenlere bişey sorucam....

Kalli Arda yı hiç sağ bekte denedi mi??..Ersun Yanal onu sağ bek olarak kullanmıştı...Sağ bek transferiyle ilişkili olduğu için soruyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

LigTV dün gece Kone kararını sabah verecek dediler bugün öğlen de Kone kararını akşam verecek dediler :s

Abi cok nazlandi bu adam Bastirin Alvesi ALin yaa Valla bence Koneden 2 kat daha ii bi forvet Kone nin Top teknigine hizina dicek yok ama Alves Kadar da ii bi bitiriciligi yok ki bizede bitirici adam lazim BEn derim ki Alin ALvesi bu is bitsin!!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kone işi yatmış galiba, Lig Tv de öyle söylemişler..

Kone imzaya geliyor
    Cimbom'da Lincoln'ü bile gölgede bırakacak forvet transferi nihayet belli oldu. Sarı-kırmızılı yönetim, PSV Eindhoven'ın Fildişili süper golcüsü Kone ile her konuda anlaştı. Galatasaray'ın birçok Avrupa devinin peşinden koştuğu Arouna Kone'nin işini bitirmesi, dünya futbol dünyasında adeta bomba etkisi yarattı
    ARTIK BİTTİ GİBİ
    Galatasaray'ı Kone heyecanı sardı. Yönetici Haldun Üstünel'in hem PSV Eindhoven hem de Kone ile prensip anlaşmasına varmasının ardından pazar akşamı başkan yardımcısı Adnan Polat, Çaykur Rize maçını bile izlemeden bu transfere nokta koymak için Hollanda'ya gitti. Polat'ın bugün PSV Eindhoven ve Kone'nin menajeri ile son detayları görüşüp transferi gerçekleştireceği belirtildi.

İMZA ÜÇ YILLIK
    Polat'ın birkaç gün içinde de Kone ile İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Fildişili 24 yaşındaki Kone'nin detaylı bir sağlık kontrolünden geçtikten sonra Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Adnan Sezgin de dün Radyospor'da "Sona yaklaştık" diyerek işin bittiğini müjdeledi. Galatasaray'ın birçok Avrupa devinin listesindeki Kone ile anlaşması, taraftarını çok heyecanlandırdı.

CANAYDIN: MÜJDE AN MESELESİ
    Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, müjdeyi verdi. Radyospor'da Bilgin Gökberk'in programına katılan Canaydın "Adnan Sezgin 15 gün evvel 'Öyle bir transfer yapacağız ki Lincoln gölgede kalacak' dedi, bana mal edildi. Adnan Bey "1 değil 2 oyuncu alacağız" demişse öyledir. Müjde çok yakın. 2 gün içinde bir yıldızı getireceğiz. Belki 2 futbolcu gelecek. Belki kapıdan çıkınca iş bitecek" ifadelerini kullandı.

ŞiMDi SIRADA ALVES VAR
    BU sezon müthiş transferler yapan Galatasaray, Kone'den sonra Heerenveen'in süper golcüsü Afonso Alves'in de transferini bitirmek için harekete geçti. Geçen sezon 34 maçta 34 gol atarak Hollanda Ligi'nde 'gol kralı' olan 26 yaşındaki Brezilyalı forvet, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor.

Aha belliydi a... Neyse Belki Alvesi Alirlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İngiltere'de oynamak istiyorum falan filan.. Bizi istemeyeni biz de istemeyiz.. Haber ne kadar doğru bilmiyorum ama doğruysa bile çok takılmamak lazım.. Hiç kimse Galatasarayımızdan büyük değil..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by sandro View Post
    Abi cok nazlandi bu adam Bastirin Alvesi ALin yaa Valla bence Koneden 2 kat daha ii bi forvet Kone nin Top teknigine hizina dicek yok ama Alves Kadar da ii bi bitiriciligi yok ki bizede bitirici adam lazim BEn derim ki Alin ALvesi bu is bitsin!!
    Alves çok uçta oynadığı için fırsatçı ve bundan dolayı da çok gol atıyor. Ama Kone geride oynadığı için bu özelliği gözükmüyor. Hatta Kone'nin bitiriciliği düşük değil, bakınız: GS-PSV maçları..

Şimdi bir takımın ileri hattında tek türden 2 oyuncu olursa problem çıkar. Yani bu BJK'deki Sergen-Tümer olayı gibi bir şey. E senin elinde zaten Ümit-Hakan türü iki pivot melezi futbolcun var, alacaksan ya Fast-Striker al ya da ikisini birlikte al.

Şimdi, benim bu dediklerimin yanlış olduğunu düşünen biri var mı??

Kone için bu kadar ikna çalışması yapıldıktan sonra elleri boş dönmez gibime geliyor yöneticiler...Lincoln transferinden daha belirsiz bu....Yarın belli olcak neyse ki...

Abi inss Hollanda dan Ellerim Bombos sarkisi esliginde donmezler!! Forvetsiz yurumez cunku!!

Var, ben dusunuyorum. Umıt Kaana pivot santrofar falan diil...Dunyada da sadece pivot ve fast-striker kavramı yok.

Umıt merkezde oynayan striker, Hakan pivot. Arif fast strikerdı... HAKAN 1 sene sonra bırakcak, sonra deli gibi uzun boylu adam arıycaz.

Hakanlşa alves yan yana da oyanr amuda kalkıp da oynar....

Ya forvet alınacak belii iki tane forvet gönderilmiş iki yabancı hakkı var biri belki iki forvet gelir...Bu kesin gözüküyor...Ama Kone tipi bir futbolcu bence bize çok faydalı olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan polat bekliyoruz demiş.......

Ins Lincoln deki gibi yonetim bizi sasirtir!!

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Var, ben dusunuyorum. Umıt Kaana pivot santrofar falan diil...Dunyada da sadece pivot ve fast-striker kavramı yok.

Umıt merkezde oynayan striker, Hakan pivot. Arif fast strikerdı... HAKAN 1 sene sonra bırakcak, sonra deli gibi uzun boylu adam arıycaz.

Hakanlşa alves yan yana da oyanr amuda kalkıp da oynar....
    Alves Necati'nin bitiriciliği daha yüksek ve daha teknik olan tipi. Yani sen bir nevi Necati-Hakan oynatacaksın. E gördük onları da, kaç maç yenmişiz ikisiyle birlikte??

ya şimdi kesın olarak ne oldu yaw kone yalanmı oldu.o olmassa barı alvesı alsınlar

Alves Gelse zaten ohoooo ama nerdeee !!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Alves Necati'nin bitiriciliği daha yüksek ve daha teknik olan tipi. Yani sen bir nevi Necati-Hakan oynatacaksın. E gördük onları da, kaç maç yenmişiz ikisiyle birlikte??
    Alvesteki teknik ve bitiricilik Necatide olsa hem hakanla manyak oynarlari hemde gozden dusmezdi

Kone transferi yatti galiba.Olsun,hayirlisi diyelim.

Mutlaka 1 tane golcü transfer etmeliyiz.Ama kaliteli de olmali.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ForCimbom View Post

Hagi döneminde Necati-Hakan beraber oynamislardi ve o zaman Necati cok yararli olmustu takimda.Hakan Sükür de cok iyiydi.Bu ikili baya iyi anlasiyorlardi.

Mesaj Yetkileri