touluse iyi takım lyonda bu sene eski hava yok bence surpriz olacagı belliydi
touluse iyi takım lyonda bu sene eski hava yok bence surpriz olacagı belliydi
Lyonun yenilmesi lazım artık zevk kalmadı ligde puan kayıplarını dvmını bekliyoruz
ya hangi konuya baksam hepsinde bu cydel arkadasi goruom birinn yazdinin aynisini yazio adam![]()
Cümleten geçmiş olsun ^^ Lyon yatırdı kuponları rahatladık.... bi bardak soğuk su verebilecek varmı???
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Şampiyon ikinci haftada şaşırdı!
Fransa Ligue1'in ilk haftasında Stade de Gerland'da Auxerre'i Milan Baros ve Karim Benzema'nın golleriyle 2-0 mağlup eden son 6 sezonun şampiyonu Lyon ikinci haftada Toulouse'a konuk oldu. Toulouse ise ilk haftada Valenciennes deplasmanında 3-1'lik mağlubiyetle dönmüştü.
Mücadele son dakikaya kadar karşılıklı ataklarla geçti. İki ekip de bu dakikaya kadar gol girişimlerinden sonuç elde edemezken Elmander ev sahibine son dakikada 3 puan getiren golü kaydetti.
Lyon'da İsveçli Kim Källström 35. dakikada kırmızı kart gördü.
helal olsun.
Tüh be, Lyon'un yenileceğini biliyordum. Berabere kalır dedim tahminlerde.![]()
Lyonun yenilmesi lazım artık zevk kalmadı ligde puan kayıplarını dvmını bekliyoruz![]()
bana göre toulouse lyon un izinden gidiyor insallah devam ederler
Lyon sarsılır ama yıkılmaz yine şampiyonluk ambargosuna devam eder.
Touluse'miz sonunda kazandı. Bu sezon bomba gibi geliyoruz!!!!! Sıra Liverpool'da bekle bizi Anfield Road. Touluse geliyor. Elmander geliyor. Emana geliyor.
Bu arada bu sene Dünyadan Futbol bölümünde Fransa Ligi olmayacakmı gecen sene vardı ama
Toulouse gzl galibyet almış tebrikler... Lyon umarım gecen 6senedeki gibi kopup gitmez...
Toulouse güzel galibiyet almış..
Kuponum bu maç yüzünden yattı yav..Lyon 10 kişi kalmasa Touluse yenemezdi..
Tüh yaa tahmin oyununda Lyon'a vermiştim.
So what?
Saike
galiba herkesin kuponu bu maç yüzünden yattı..
Kallström kırmızı görmese böyle olmazdı![]()