Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 239 sonuç

Konu: F.C. Zürich - Beşiktaş JK | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu - 1. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kartal'ın muhtemel 11'i
    Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında yarın İsviçre'nin FC Zürih takımıyla karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hedef, ikinci maç için avantajlı skor elde etmek. Şampiyonlar Ligi 2. ön elemede Moldova'nın Sheriff Tiraspol takımını eleyerek 3. ön eleme turuna yükselen Beşiktaş, bu turdaki rakibi FC Zürih'i elediği takdirde gruplara kalacak. Beşiktaş'ta cezalı oyuncular Tello ve İbrahim Kaş'ın yanı sıra sakatlıkları süren Mehmet Yozgatlı ile Murat Şahin yarınki maçta forma giymeyecek.

Bu arada, Hardtrum Stadı'nda TSİ 21.15'te yapılacak yarınki karşılaşmayı İngiliz Mike Riley, David Bryan ve Gavin Ward hakem üçlüsü yönetecek.

Öte yandan, siyah-beyazlı takımda Koray, FC Zürih maçında sarı kart görmesi halinde rövanş maçında cezalı olacak. Beşiktaş ile FC Zürih arasındaki rövanş maçı ise 29 Ağustos Çarşamba günü BJK İnönü Stadı'nda oynanacak. Beşiktaş'ın FC Zürih karşılaşmasına Hakan, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Delgado, Koray, İbrahim Akın, Nobre ve Bobo muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

14.08.2007

Kaynak : AA
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Deplasmanda çift ön libero oynamak daha akıllıca bana göre.Yani Nobre dışarı,Ciise İçeri

cok onemli bir mac artik avrupada hangi takimimiz olursa olsun mutlak puan yada puanlar almzmiz lazim zurih takimini normal sartlarda besiktasimiz her turlu yener ama son derece sakin ve emin oynarsak hakemlerle hic ilgilenmeden iki macida oynamasi lazim istanbuldaki maca uefa buyuk ihtimalle ev sahibi takimi pek kollamayan bi hakem verecektir bu yuzden turun dugumu bence isvicrede cozulecektir orada en azinda gol yemeden donerse besiktas buyuk ihtimal turu gecer basarilar besiktas

Tur bizim olacak.Zurich bu sene iyi oyuncularını hep sattı.Tahminime göre iki maçı da kazanıcaz

Beşiktaş turu geçip gruplara kalır diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Kadro bayağı ofansif gözüküyor..
    Maalesef Rico yok ama Ricardinho oynasa Delgado olmazdı herhalde..Delgado oynasın daha iyi bu maçta..Bobo'nun oynaması iyi.
    Eğer kanatlar çalışırsa Marcio'dan gol bekliyorum,çalışmassa ama oyunu rakip yarı alana yıkabilirsek ki pek sanmıyorum açıkçası yine gol bekliyorum.Ama hücuma çıkmakta zorlanırsak umutlar Bobo'ya kalır,birde Delgado tabi.Kanatların da çalışacağını pek sanmıyorum.Serdar Özkan pek orta yapabilen bir adam değil izlediğim kadarıyla,Serdar Kurtuluş'tan umutluyum.Yine sol da Tello'nun da olmaması Üzülmez ve Akın ile iyi orta biraz zor gözüküyor.Kadro hakkında son olarak umarım Gökhan Zan bu maçta biraz daha formda olur.Yoksa o defanstan rakibin orta alanına atılacak toplar da biraz sıkıntı yaşayabiliriz çünkü rakip ciddi.Zurich'i fazla izlemedim açıkçası ama İsviçre'nin başa güreşen takımlarından biri olduğuna göre iyi bir takım olduğu kesindir.Hatırlarsanız son Dünya Kupasına İsviçre Milli Takımı bizim Milli Takımımızı eleyerek gitmişti.Zurich işte bu ülkenin liginde son iki senedir şampiyon oluyor.Bu senede 5 maçta 10 puanla lider durumda.Touluse'a giden golcüsü Santos'un yerini Yassine Chikhaoui ile doldurmuş gibi gözüküyorlar,aldığım duyumlar bu oyuncunun Santos'u pek aratmadığı yönünde...Yeni hocaları Bernard Challandes hakkında pek bilgi bulamadım.Rakip pek kek takım değil yani,bu şartlarda alınacak bir beraberlik hatta atılacak bir gol bile çok önemli bence!
    Hakem Mike Riley ise çok uyuz bir hakem,futbolculara nutuk atmayı sever,Koray inşallah hakemlerle konuşma huyundan vazgeçer en azından bu maçlık yada İbo delirirse o zaman fena.Hakeme pek olumlu bakmıyorum açıkçası,umarım bize patlamaz herif...

Sağlam ve Toraman’dan Açıklama

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve oyuncu İbrahim Toraman, FC Zürih karşılaşmasının oynanacağı Hardturm Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, basın toplantısında şunları söyledi:

"Gerek Türk futbolu gerekse Beşiktaş açısından çok önemli bir maça çıkıyoruz. Amacımız buradan alacağımız iyi sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne kalmak. Burada bize avantaj sağlayacak ve maç sonrası bizi sevindirecek skoru almak için elimizden geleni her şeyi yapacağız. Rakibi çok iyi analiz ettik ve her yönü ile iyi tanıdığımız bir ekip. İki cezalı, iki de sakat oyuncumuz var, ama geniş kadromuz sayesinde görev alacak arkadaşların diğer arkadaşların eksikliklerini aratmayacaklarını düşünüyorum.

Her şeyden önce deplasmanda gol yememek kadar, gol atmanın da ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Onun için yapacağımız iyi defansın yanı sıra ofansif anlamda da gol bulmak için oynayacağız.

Fiziksel olarak rakibimizden çok üstünüz ve yarınki maçta da iki takım arasındaki en büyük fark olarak bunu herkesin göreceğine inanıyorum. Bu bizim olmazsa olmaz maçlarımızdan birisi. Sonuç olarak ben takımıma güveniyorum ve bu turu geçip Şampiyonlar Ligi'ne kalacağımıza da inancımız tam."

Basın toplantısında konuşan İbrahim Toraman'da karşılaşmanın önemini bildiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Her maç gibi bu maç da zor olacak. Oynanmayan hiçbir maç kazanılmış değildir. Rakibimiz seyirci ve saha avantajını kullanmak isteyecektir. Buna karşılık biz buradan avantajlı bir skor elde ederek ikinci maça daha rahat çıkmak istiyoruz. Çok kısa sürede yoğun bir maç trafiği yaşıyoruz. Ama iyi hazırlanıp ve iyi dinlendiğimiz için bu dönemi istediğimiz şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum. Zaten profesyonel futbolcu olarak da işimiz bu ve bu yoğunluğu kaldırmak zorundayız."

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ertuğrul hoca iyi analiz etmiş herhalde Zurich'i.Bu kadar iddialı konuştuğuna göre bir bildiği vardır.Açıkcası Ertuğrul hoca bana güven veriyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İsviçre'den Beşiktaş beraberlikle dönse iyidir.Bu maçtan beraberlik bekliyorum skor olarak tahminim.0-0

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bjk üst tura çıkmalı...yazık olur yoksa...

Skor tahminim : Zurich 0 - Bjk 2

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence skor böyle olmayacak !..
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben maçtan önce Zürih T.D açıkLamaLarı duyunca resmen şoke oLdum.Adam bizden daha büyük kLüp oLdukLarınu bu maçta ne oLursa oLsun en az 3-4 goL buLabiLecekLerini söyLedi.Ve ne oLursa oLsun goL buLdukça da sürekLi daha fazLa goL buLmak için saLdıracakLarını söyLüyor.Bu hocaLarının dedikLerine göre oynarLarsa kim kime 3 - 4 atıyor akşama görürüz.Kendinde değiL sanırım bu adam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben maçtan önce Zürih T.D açıkLamaLarı duyunca resmen şoke oLdum.Adam bizden daha büyük kLüp oLdukLarınu bu maçta ne oLursa oLsun en az 3-4 goL buLabiLecekLerini söyLedi.Ve ne oLursa oLsun goL buLdukça da sürekLi daha fazLa goL buLmak için saLdıracakLarını söyLüyor.Bu hocaLarının dedikLerine göre oynarLarsa kim kime 3 - 4 atıyor akşama görürüz.Kendinde değiL sanırım bu adam.
    Ertuğrul hoca onlar 4 atarsa 5 yemeye hazır olsunlar diyerek güzel bir cevap verdiTaraftarlara da güven verdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Hakan | Serdar K.-Gökhan-İbrahim T-İbrahim Ü. | Cisse | Serdar Ö.-Delgado-İbrahim A. | Nobre-Bobo Rakibi tanımıyorum ama Beşiktaşın kadrosu iyi bu maçı kesin alır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cisse yerine topu daha iyi oyuna sokan Koray La başLanabiLirdi asLında maçın gidişatına göre de Cisse oyuna aLınabiLirdi.Bu arada ErtuğruL hoca da harika bir cevap vermiş

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Hadi Bobo Ucur Kara Kartali. Cisse'yi ben hic begenmedim, Koray ondan daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maç ya 0-0 ya da 1-1 biter.Beşiktaş deplasmanda yani bugün berabere kalacak ve inönünde 2-1 yenecek.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Beşiktaş fazla zorlanmayacaktır bence..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maçı hangi radyo vericek biLgisi oLan varmı acaba.?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bence 1-0 veya 2-0 Zürih alır maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Bence 1-0 veya 2-0 Zürih alır maçı.
    zurich i yakindan mi taniyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yok uzaktan. Kızmayın sadece tahmin. Ama inşallah Beşiktaş kazanır tabi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Rico soLda başLadı.GüzeL bir kadro iLe çıktık hadi bakaLım Uç KartaLım....

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

gooooooooooooooooooooooool

delgado
    dk3

1-0

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DeLgadooooooooooooooooo

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Gooooooooooooooooooooooollllll!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Delgado hesabını kapadı Zürihle helal olsun

Attık golü oley be 1-0...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KartaLım be işte bu be.4 - 5 AtıcakLarmış bize görücez bakaLım kim kime atıyor bu akşam

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri