çok iyi..tebrikler.....
çok iyi..tebrikler.....
Humberto Suazo gerçekten kaliteli bir oyuncu İbrahima Sidibé'yi almasaydım onu alacaktım.
Meksika Açılış Ligi 3. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, çok fazla zorlanmamıza rağmen kazanmasını bildik. İlerleyen maçlarda ne yapacağız merakla bekliyoruz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Salvador Cabanas'a ne oldu?
Çok severim kendsini![]()
Cabanas sakatlandı zaten bende onu oynatmayacaktım. Doudin ve Sidibé yeter diye düşünüyorum. Şuan milli maçlar oynanıyor, birazdan yeni maçlar geliyor.u
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
bekliyorum abi......
Meksika Açılış Ligi 4. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, pek fazla zorlanmadık. Rakibimiz bize göre baya güçsüzdü. Bakalım ilerleyen maçlarda neler olacak?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Galibiyetler harika, çok iyi gidiyorsun![]()
oy.. Monterrey'i 6'lamışsın yahu![]()
Vallahi harikasin bu skorlarla mutlaka sampiyonluk gelir... Bakalim yeni macta kac gol aticaksin... Galibiyet garanti cunkuUmarim boyle devam eder
Masallah diyelim nazar deymesin
![]()
Harika gidiyorsun..![]()
Meksika Açılış Ligi 5. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, çok zorlandık ama kazanmayı bildik. Devre arasında soyunma odasında Leonel Nunez'e ortasahadan forvete doğru paralel koşular yapacaksın dedim. Zaten Nunez'in sayesinde bu sonucu bulduk.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
nunez süper oyuncudur. Öbür sene 11 mn olur herhalde.
Rennes aldı ve 11 Milyona sattı River takımına.
cok ii gidiorsun . Tebrikler.
Meksika Açılış Ligi 6. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, yine fazla zorlanmadan kazandık. Yine Nunez sayesinde maçı kazandık. Paralel koşu taktiği işe yarıyor.
Meksika Açılış Ligi 7. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, gol yollarında fazla etkili olamasakta yine kazanmasını bildik.
TEK Bir Kıt'a, TEK Bir Ülke, TEK Bir Takım Kariyerleri İçin Belirlenen Kıt'alar ve Ülkeler;
Asya - Singapur - Woodlands Wellington FC
Afrika - Güney Afrika - Orlando Pirates
Kuzey Amerika - Meksika - America (Mex)
Güney Amerika - Brezilya - Cruzerio EC
Okyanusya - Avustralya - İptal Edildi.
Ada Avrupası - İrlanda, Kuzey İrlanda veya Galler - Cork City, Shelbourne FC, Llanelli AFC, Glentoran, Lisburn Distillery veya Linfield FC olabilir.
Kıt'a Avrupası - Sırbistan - FC Red Star Belgrade
Takım ve ülke önerilerinizi yazabilirsiniz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Avustralya'yı neden iptal ettin yahu?
Ada'da bence Cork City'i al!Bu arada hala Brezilya'da Goias diyorum
Ligde de sonuclar harika paralel kosu ise yariyor demek ki... Boyle devam
![]()
Cork City'i al bence.Keşke Avustralya'yu iptal etmeseydin.Bu arada süper gidiyorsun.Gelene 3-5 sallıyıp gönderiyorsun![]()
Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Okyanusya kariyerini iptal etmek konusunda kararsızım, sizden gelebilecek önerilere göre karar vereceğim.
Meksika Açılış Ligi 8. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, ilk yarı zorlanmamıza rağmen Nery Castillo sayesinde kurtardık.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ada'da Drogheda United'ı almanı tavsiye ederim Türkler'le bir yakınlıkları vardı galiba.
Meksika Açılış Ligi 9. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, İlhan Abi'nin taktiği sayesinde yine kazanmayı başardık. Oyuncularımı kutluyorum.
9 Hafta Sonunda Oluşan Meksika Açılış Ligi Puan Tablosu
Evet, şuan lideriz ama ilerde ne olacak bilmiyoruz. Sonuna kadar gideceğiz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Avustralya iptal etme. Adelaide UTD alırsın![]()
CLub america yı çok iyi tanıyorum.Sezon başLarken C.VeLa yı arsenaL den aLabiLirdin.KiraLık oLmasına rağmen kabuL ediyorLar ve aLabiLiyorsun.AçıLış sezonu rahat oLuyor ama kapanış sezonunda copa sudemarican dır miLLi maçLardır derken kadro eksiLiyor yedek takımLA maçLara çıkmaz zorunda kaLıyorsun.Çok zevkLidir Meksika.BaşarıLar.ÖzeLLikLe Cabanas ve BLanco harika oynuyorLar.BLanco ya frikik te verebiLirsin.12 oLmasına rağmen harika frikik goLLeri atar
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Doudin döktürmüşÇok iyi gidiyorsun...
Meksika Açılış Ligi 10. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, yine çok zorlandık fakat kazanmasını bildik. Rakibimizi tebrik ediyorum bizi kendi stratejimizle kitlediler. Sürekli atak yaparak bizi defansa kitlediler. Kontra atak dahi yapamadık. Bulduğumuz bir kornerde golü attık.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
gorusmeyeli baya ilerlemissin hadi bakalim sampiyon yap bizi ...
Gerçekten harika bir kariyer hikayesi. Orjinalliği harika. Takipçinim haberin olsun![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Meksika Açılış Ligi 11. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, ilk yarı zorlansakta, ilk yarının sonlarına doğru rakibimizin 10 kişi kalmasını iyi kullandık. Rakibimiz 10 kişi kalınca taktiksel anlamda kötü bir performans sergiledi. Sadece orta sahada yoğunlaştılar ama biz orta saha çizgisinin gerisine attığımız toplarla kalelerini yokladık.
İlhan Abi çok teşekkür ederim. Kariyerin bu kısmında baştan itibaren, yeni oluşturduğun ' 4-4-2 Dengeli Premiership ' taktiğini kullanıyorum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
süpersin kanimca
çok iyi gidiyorsun tebrik ederim
Meksika Açılış Ligi 12. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, maçta ilk yarı çok zorlansakta, rakibimiz bizden çok daha iyi oynasada golleri bulan taraf biz olduk.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT