Hep galibiyet,hep galibiyet.Lige biraz heyecan kat yaw (:
Hep galibiyet,hep galibiyet.Lige biraz heyecan kat yaw (:
Meksika Açılış Ligi 13. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, yine kazanmasını bildik.
Meksika Açılış Ligi 14. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, ilk yenilgimizi aldık ama olsun sonuna kadar gideceğiz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Harika gidiyorsun, ligde hala yenilmedin sanırım?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
O mağlubiyet ligdeki nazar boncuğun olsun![]()
Süper gidiyorsun devam et hadi......
Meksika Açılış Ligi 15. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, rakip tarafından adeta ezildik. Kaleyi bulan bir tek şutumuz vardı ve o da gol oldu. Açıkcası bu kadar kötü oynamak beni korkuttu, bir an önce transfer döneminin gelmesini bekliyoruz. Meksika'dan yetenekli ve genç futbolcular almayı düşünüyoruz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Carlos vela al![]()
suazo yu al kacırma bence......
Meksika Açılış Ligi 16. Hafta Karşılaşması
Gayet güzel oynamamıza rağmen rakibin kalecisini geçemedik. Son dakikada yediğimiz golse bizi gerçekten çok üzdü. Ligdeki ilk beraberliğimizi aldık.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
olsun..üzülmeye gerek yok...
Meksika Açılış Ligi 17. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, yine kazandık.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
tebrikler......
Tebrikler..
17 Hafta Sonunda Oluşan Meksika Açılış Ligi Puan Tablosu
![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımısın!Ne diyelim, başarılarının devamını dilerim.
başarılar dilerimm
Meksika Açılış Ligi Play-Off Çeyrek Final İlk Karşılaşması
Evet arkadaşlar, güzel oynadık ve sonuca gittik. Son dakikalardaki penaltıyı gole çevirebilseydik her şey daha kolay ve daha güzel olacaktı.
Meksika Açılış Ligi Play-Off Çeyrek Final İkinci Karşılaşması
Evet arkadaşlar, yine çok güzel oynadık ve Meksika Açılış Ligi Play-Off Yarı Finali'ne çıktık.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Süpersin hatta süperin ötesindesin.17 maçta 15 galibiyet ha.Tebrikler.Plaf Offlar ligden sonra sana vız gelir![]()
Çok iyi gidiyorsun gerçektenDevamını bekliyoruz...
Meksika Açılış Ligi Play-Off Yarı Final İlk Karşılaşması
Evet arkadaşlar, zor da olsa kazanmasını bildik. İkinci maçta daha iyi bir sonuç almayı umuyoruz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
1-0 kötü bir sonuç değil.Bakalım rövanşta ne olacak?Umarım geçersin![]()
Meksika Açılış Ligi Play-Off Yarı Final İkinci Karşılaşması
Evet arkadaşlar, zorlansakta rakibimizi yenmeyi ve finale çıkmayı başardık.
Meksika Açılış Ligi Play-Off Final İlk Karşılaşması
Evet arkadaşlar, ilk yarı çok zorlansakta ikinci yarıda bulduğumuz gollerle kazanmayı başardık. Bu sonuçla şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağladık.
Dünya Kulüpler Şampiyonası Birinci Tur Karşılaşması
Evet arkadaşlar, fazla zorlanmadan maçı kazandık ve Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Yarı Final'e çıktık.
Dünya Kulüpler Şampiyonası Yarı Final Karşılaşması
Evet arkadaşlar, şuan çok mutluyum Barcelona gibi büyük bir takımı yenmenin haklı gururunu yaşıyorum. Öncelikle belirtmek isterim ilk yarı her maç oynadığımız klasik taktikle oynadık ve zor da olsa bir gol bulabildik. Ancak ikinci yarı çok farklı bir dizilişe gittik 1-2-2-2-1-2 yani farklı stilde bir 3-5-2 dizilişiydi, bu taktik sayesinde sonuca gitmeyi başardık.
İşte Barcelona'yı dize getiren enteresan taktik;
![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
taktik super sonuc harika devami bekliyoz kupayi aldin mi
Dünya Kulüpler Şampiyonası Final Karşılaşması
Evet arkadaşlar, çok zorlansakta ortada geçen bir maç oynadık ve penaltılar sonucu kupayı kazandık. Kalecimin penaltı kurtarmaktaki başarısı bize çok yardımcı oldu. Onu ayrıca kutluyorum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Oooh güzel olmuş..
Dünya'nın en iiy kulübü![]()
Meksika Açılış Ligi Play-Off Final İkinci Karşılaşması
Evet arkadaşlar, ilk maçta aldığımız sonuç bize büyük avantaj sağladı. İkinci maça rahat çıktık ve fazla zorlanmadan kazandık. Böylece Meksika Açılış Ligi Şampiyonu olduk.
![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Tebrikler...
Tebrik ederim öncelikle.Yalnız taktikle ilgili bişiy sorcaktım.Sağ ve Sol Bek boş kalmıyor mu?
Bir de küçük bir önerim var.Gördüğüm kadarıyla sen güzel atkılar yapıyorsun.Özel alanlar bölümündeki Yeteneklerimiz bölümüne konu açsana "Atkı çalışmalarım" diye.Bence ilgi görür.Kendi adıma konuşmak gerekirse ben ilgi gösteririm![]()
Evet dediğin doğru, dediklerine katılıyorum. Sağ ve sol bekler boş kalıyor ama zaten şuan transfer dönemindeyiz. Yeni oyuncularla anlaştım bunların arasında sağ ve sol beklerde var.
Ve taktiği biraz güncelledim defansı daha çok güçlendirdim.
Bu arada teşekkür ederim atkı çalışmalarım hakkında böyle düşündüğün için. Evet açabilirim, hatta şuan açıyorum. Tekrar teşekkür ederim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT