Tartışmaya gerek yok zaten..
Pierparem yaa hastasıyım..
Tartışmaya gerek yok zaten..
Pierparem yaa hastasıyım..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
her yonuyle herkese ornek olabılecek bır efsane
Youtube 2 video yüklemiştim ben her izlediğimde hüzünlenirim. Onun hakkında ne denilebilirki kurulan genç kadroya hem abilik yapmış hemde takımı sırtlamıştır. Gençlerbirliği maçı vardı Ankara'da kornerden gelen topu çıkardı ve dönen topta kalecinin üzerinden bırakmıştı. İşte o anda dedim budur futbolcu budur. Seni hala çok seviyoruz Pierre..
[YOUTUBE]uICEOa6NX94[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]zfEjK0WN8jE[/YOUTUBE]
2. Videodaki eklerden Description yazım..
Bir önceki sezon ezeli rakibini 6-0 yendikten sonra üst üste galibiyet alamama rekoru kıran, son hafta, ligden düşmesi kesinleşen Göztepe'yi bile yenemeyerek UEFA'ya gidemeyen ve şampiyondan 34 puan geride kalan Fenerbahçe'yi, 2003 -04 sezonunda gösterdiği inanılmaz performans, attığı ve attırdığı birbirinden güzel goller yetmiyormuş gibi kimse kendisinden beklememesine rağmen bir kaleci gibi çizgiden toplar çıkararak adeta tek başına şampiyonluğa taşıyıp 3.yıldızı kazandıran yıldızımızın anısına...
Gerçekten çok iyi bir futbolcu.Tam bir frikik ustası.Pierre gittikten sonra FB'ye firkik atan gelmedi bi daha![]()
Şu anda Fm 05 oynuyorum ve o muhteşem kadromuz var.Pierre van Hooijdonk'u her zaman anıyorum.
Dünyanın En İyi Frikik Ustasıdır.Yanlış hatırlamıyorsam 2004-2005 tek başına bizi şampiyon yapmıştı. 2005-2006 sezonunda ise Alex - M.Nobre - Hooijdonk 3'lüsü şampiyon yapmıştı.
Hala frikiklerini izlediğimde, spikerin bağırması ve taraftarların gol sevinçlerini gördüğümde tüylerim diken diken oluyor.
Pierre van Hooijdonk, Alex De Souza ve Fabio Luciano asla ama asla unutulmayacaklardır.![]()
Hayır Berkay 2003-2004te tek basına sampiyon yapmıstı.
2004-2005te Alex ve diğerleri
Pierre Pierre gelmez onun gibisi
Keske bi gün teknik direktörümüz olsa...
PVH'u hiç bir Fenerbahçe taraftarı unutamaz.O bambaşkaydı ve hala öyle.Frikikleri,sempatikliği,efendiliği unutulmazdı.Özlüyoruz seni Pierre !!![]()
Seni sevmeyen ölsün Pierre.
Nerden gördüm bu başlığı...
Crespo nun eklediği ilk video çok güzel,etkiliyor insanı.Daum a bütün öfkem depreşti birden bunları hatırladıkdan sonra.
Kalbimizin en güzel köşesindesin Pierre hiç unutmayacağız seni asla inşallah birgün seni bu takımın başında da görebiliriz bi şekilde..
Geç bulduk erken kaybettik videoda dendiği gibi..
Futboluna,kişiliğine,sportmenliğine,adamlığına kimsenin çıkıpta tek kelime edemeyeceği nadir topçulardan.
Bi başka seviyorum Pierre'i..
Çok abartıpta dünyanın en iyi frikik ustası demek yanlış olur.İyi oyuncuydu sadece.
Sempatik adam.Kaliteli bir futbolcuydu, free-kickleri gerçekten iyiydi, ama dünyanın en iyisi diyemeyiz, çünkü Juninho henüz ölmedi.
hooijdonk iyi frikikçiydi
Last edited by goosfraba : 10.Ağustos.2009 at 17:05
Bana göre dünyanin en iyi forvetlerinden bir tanesiydi o boyuna ragmen cok teknik bir futbolcuydu
İyi bir profesyoneldi hatırladığım kadarıyla, gerçekten iyi bir frikik ustasıydı, uzmanlık derecesinde. Ama Juninho varken kesinlikle en iyisi diyemeyiz. Onun gibi oyunculara ihtiyaç var. İyi bir transfer idi o dönem için. Pierre iyi adamdı gerçekten..
düüüt. çıkarırım kartımı valla ha.
(/s)
Yaklaşık 25 yıldır onlarca yıldızı hayranlıkla seyrettim.Çok sevdiğim oyuncular oldu.Ama üç tanesi benim için çok özeldir ve imkanım olsa NBA takımları gibi bu üçünün formasını emekli ederdim:Rıdvan,Aykut ve Pierre Van Hooijdonk..Pierre için söyleyeceğim:RÜZGAR GİBİ GEÇTİ..