Sayfa 26 / 38 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Mehmet Yıldız'ı alcağına Semih'i oynat,İlhan'ı oynat.Fenerbahçe'ye elindeki forvetlerden daha kalitelisi lazım.Bence F.Tekke aranan tip adam olmayabilir ama yine de adı yeter.Gollerini atar....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Milletle bu kadar alay edilmez. Bir de pişkin pişkin RC3 markası üzerinde tartışmaları yok mu ? Fox'un haberinin yalan olacağını bekliyorduk buna alışkınız fakat artık milletle dalga geçiyorlar.

Mehmet Yıldız yerine elimizdeki gençleri takıma kazandırmalıyız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

kolpa bir site olan turkspor.net mehmet topuz kesin olarak fb de diyor...

hemde semıh artı 5 mılyondolar fatıhın fıatını dusurmryr cakısıyolar bıde sampıyoonlar lıgı bellı olmadan 5 mılyon daha gıtcek hemde semıhde gıtcek gercı fatıh gelırse bende semıhın gıtmesınden yanayım ama once fatıh bı gelsın zaten o yeter zaten mehmet topuz gelse kım oynamıycak deıvıdmı o oynamıycaksakı hıc zannetmıyom oraya colın var zaten o yeter yanı deıvıdın yerıne colın bıde fatıh tekke =sampıyon fenerbahce
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tekke için çok iyi bir teklif almadık"
    St. Petersburg'un Zenit takımının teknik direktörü Dick Advocaat, milli futbolcu Fatih Tekke'den memnun olduğunu, ancak Zenit'in ödediği bonservis bedelini verebilecek bir kulüp olması halinde Fatih'in takımdan ayrılabileceğini belirtti.
    Advocaat, Rus Sovietskiy Sports gazetesine Tekke'nin Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: ''Ben Fatih'in kalmasını istiyorum. Ancak Fatih değişik nedenlerden dolayı St. Petersburg'da huzursuz. Şu anda Türk kulüpleriyle görüşmelerin sonuçlanmasını ve bu kulüplerin Zenit'in ödediği bonservis parasını verip veremeyeceklerini öğrenmeye çalışıyoruz. Durum bir hafta sonra netliğe kavuşacak. Tekke şu anda idmanlara devam ediyor ve bizimle birlikte Samara deplasmanına gelecek.''
    Zenit kulübünün başkanı Sergey Fursenko da Sport Ekspress gazetesine yaptığı açıklamada, Tekke'nin transferiyle ilgili açıklamasında Fatih'ten memnun olduklarını ve onu sadece çok iyi bir teklif gelmesi halinde satacaklarını bildirdi. Tekke'nin kontratının devam ettiğini hatırlatan Fursenko, ''O gerçek bir profesyonel ve idmanlarda son derece mükemmel çalışan biri. Takımın vazgeçilmez oyuncularından biri'' dedi.
    Fursenko, Fatih Tekke'nin son haftalarda yedek olarak sahaya çıkmasıyla ilgili bir sonu üzerine de ''Tekke kadroya girmek için diğer arkadaşlarıyla rekabet içinde. Onu ancak, çok iyi bir teklif gelmesi halinde satabiliriz. Şu ana kadar da böyle bir teklif almadık'' ifadelerini kullandı.

27.08.2007
    Kaynak : AA
    olamaaaaaaaaazzz buyuk baskan bıze fatıh tekkeyı geeeetır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    kolpa bir site olan turkspor.net mehmet topuz kesin olarak fb de diyor...
    O site yalan da sınır tanımıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu saatten sonra transfer falan olmaz gibi, ha olursa da yararlı mı olur bilemem...
    (/s)

Fatih Tekke'de son doğru
    Fatih Tekke ile prensipte anlaşma sağlayan Fenerbahçe Kulübü, Zenit'i ikna etmeye çalışıyor. Golcü futbolcu için 6 milyon Euro teklif veren sarı-lacivertli kulüp Rus kulübünde gelecek haberi bekliyor.

Fatih Tekke için en son 6 milyon Euro veren Fenerbahçe ile Zenit kulübü arasında henüz bir anlaşma sağlanamadı.

Sarı-lacivertliler yıldız oyuncunun UEFA kadrosuna girip girmeyeceğini bekliyor.

Teknik direktör Dick Advocat, Fatih Tekke'yi UEFA Kupası’nda karşılaşacakları Zlate Moravce maçı kadrosuna almazsa sarı-lacivertliler büyük ihtimalle bu transferi bitirecek.

Fatih Tekke'nin Avrupa Kupası’nda forma giymesi durumunda ise bu transferden vazgeçilecek.

ADVOCAAT: BONSERVİSİ ÖDEYEN FATİH’İ ALABİLİR
    St. Petersburg'un Zenit takımının teknik direktörü Dick Advocaat, milli futbolcu Fatih Tekke'den memnun olduğunu, ancak Zenit'in istediği bonservis bedelini verebilecek bir kulüp olması halinde Fatih'in takımdan ayrılabileceğini belirtti.

Advocaat, Rus Sovietskiy Sports gazetesine Tekke'nin Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Ben Fatih'in kalmasını istiyorum. Ancak Fatih değişik nedenlerden dolayı St. Petersburg'da huzursuz. Şu anda Türk kulüpleriyle görüşmelerin sonuçlanmasını ve bu kulüplerin Zenit'in ödediği bonservis parasını verip veremeyeceklerini öğrenmeye çalışıyoruz. Durum bir hafta sonra netliğe kavuşacak'' diye konuştu.

Zenit kulübünün başkanı Sergey Fursenko da Sport Ekspress gazetesine yaptığı açıklamada, Tekke'nin transferiyle ilgili açıklamasında Fatih'ten memnun olduklarını ve onu sadece çok iyi bir teklif gelmesi halinde satacaklarını bildirdi.

Tekke'nin kontratının devam ettiğini hatırlatan Fursenko, ''O gerçek bir profesyonel ve idmanlarda son derece mükemmel çalışan biri. Takımın vazgeçilmez oyuncularından biri'' dedi.

Fursenko, Fatih Tekke'nin son haftalarda yedek olarak sahaya çıkmasıyla ilgili bir sonu üzerine de ''Tekke kadroya girmek için diğer arkadaşlarıyla rekabet içinde. Onu ancak, çok iyi bir teklif gelmesi halinde satabiliriz. Şu ana kadar da böyle bir teklif almadık'' ifadelerini kullandı.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Alinacaksa alinsin artik ne zaman gelecekte takima uyum sagliyacakta ilk 11 cikacakta goller atacakta cok uzun isler bunlar.

Yonetimin elini cabuk tutmasi lazim , ilk defa bu kadar sessiz kalindi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih 6 milyon € eder mi bilmiyorum... O kadar para vereceğimize biraz daha para verir daha iyisini alırız

Adriano ümiti!

Fenerbahçe'de transferi tekrar gündeme gelen Adriano'dan sarı lacivertli kulübe yeşil ışık. Sezon başında Roberto Carlos'u transfer ederek dünya transfer piyasasında büyük yankı uyandıran Fenerbahçe, uzun süre İnterli Adriano'yu transfer etmek için girişimlerde bulunmuş, ancak bu transferden bir sonuca ulaşamamıştı.

Ancak son olarak İnter'in Adriano'yu kiralık vereceğinin duyurulmasından sonra Adriano, Fenerbahçe'nin gündemine bir kez daha geldi. Adriano, takımdan kesinlikle kiralık olarak ayrılmayı istemezken, futbolcunun menajeri Gilmar Rinaldi ise bu gelişmelerini ardından soluğu İtalya'da aldı. Brezilyalı menajer, DHA'ya yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile en son 1 ay önce görüştüğünü ifade ederek, "Adriano kesinlikle kiralık olarak takımdan ayrılmak istemiyor. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bunu İnter'e ilettik. Şu an için beklemedeyiz. Adriano'yu isteyen kulübün Inter ile görüşüp bonserviste anlaşması gerekiyor. Şu an nereye gideceği konusunda ve ne olacağı konusunda net bir şey yok. Bekliyoruz" dedi.

Gilmar Rinaldi, "Adriano Fenerbahçe'ye gelir mi" sorusuna ise şu cevabı verdi: "Adriano Türkiye'ye veya Fenerbahçe'ye gitmem demiyor, böyle bir düşüncesi yok. Ama dediğim gibi beklememiz lazım. Fenerbahçe ile en son 1 ay önce bir görüşmemiz olmuştu. Onun dışında Fenerbahçe adına başka bir gelişme yok." Fenerbahçe daha önce Adriano'nun menajeri Gilmar Rinaldi ile görüşmeleri Alex ve Lugano'nun da menajerliğini yapan Juan Figger aracılığı ile yapmıştı.

Kaynak: DHA

27.08.2007

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Alabilirsek çok iyi olur......

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Adriano'yu alabileceğinize inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Fatih 6 milyon € eder mi bilmiyorum... O kadar para vereceğimize biraz daha para verir daha iyisini alırız
    Daha iyisi kim piyasada oyuncumu varki alacağımız

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Adriano F.Bahçe'ye gitmem demiyor"

Fenerbahçe'de transferi tekrar gündeme gelen Adriano'dan sarı lacivertli kulübe yeşil ışık. Sezon başında Roberto Carlos'u transfer ederek dünya transfer piyasasında büyük yankı uyandıran Fenerbahçe, uzun süre İnterli Adriano'yu transfer etmek için girişimlerde bulunmuş, ancak bu transferden bir sonuca ulaşamamıştı.
    Ancak son olarak İnter'in Adriano'yu kiralık vereceğinin duyurulmasından sonra Adriano, Fenerbahçe'nin gündemine bir kez daha geldi. Adriano, takımdan kesinlikle kiralık olarak ayrılmayı istemezken, futbolcunun menajeri Gilmar Rinaldi ise bu gelişmelerini ardından soluğu İtalya'da aldı. Brezilyalı menajer, DHA'ya yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile en son 1 ay önce görüştüğünü ifade ederek, "Adriano kesinlikle kiralık olarak takımdan ayrılmak istemiyor. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bunu İnter'e ilettik. Şu an için beklemedeyiz. Adriano'yu isteyen kulübün Inter ile görüşüp bonserviste anlaşması gerekiyor. Şu an nereye gideceği konusunda ve ne olacağı konusunda net bir şey yok. Bekliyoruz" dedi.
    Gilmar Rinaldi, "Adriano Fenerbahçe'ye gelir mi" sorusuna ise şu cevabı verdi: "Adriano Türkiye'ye veya Fenerbahçe'ye gitmem demiyor, böyle bir düşüncesi yok. Ama dediğim gibi beklememiz lazım. Fenerbahçe ile en son 1 ay önce bir görüşmemiz olmuştu. Onun dışında Fenerbahçe adına başka bir gelişme yok." Fenerbahçe daha önce Adriano'nun menajeri Gilmar Rinaldi ile görüşmeleri Alex ve Lugano'nun da menajerliğini yapan Juan Figger aracılığı ile yapmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Adriano'yu alabileceğinize inanmıyorum.

Artık alabileceğimize bende inanmıyorum...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Çok geç kalındı artık...

ya adriano ben kiralik gitmem diye kiralanmayi reddetti zaten ...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Burada Adriano'yu konuşmak bu zamandan sonra saçma gibi geliyor bana, Fatih Tekk'yi konuşmak varken
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Burada Adriano'yu konuşmak bu zamandan sonra saçma gibi geliyor bana, Fatih Tekk'yi konuşmak varken
    Aynen katılıyorum...

Yahu bunlar eski malzemeleri isitip isitip önümüze seriyor...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Artık bıktık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu saatten sonra transfer felan olmaz. Olsada hayrı dokunmaz

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Bu saatten sonra transfer felan olmaz. Olsada hayrı dokunmaz
    Diego ne oldu Sekocan

Fenerbahce transfer falan yapmaz bence de.Deivid`i,Kezman`i göndermeyen Zico bunlari en gec sezon sonunda yollar.Tabi kendisine de yönetim tarafindan Brezilya bileti alinir,tek gidis

bu arada adriano umudu olanlar varsa kessinler cunku menajeri oyuncum takimdan ayrilirsa interden dusuk seviye bi takima gitmeyecek dedi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya bende şöyle bir şey duydum;

Inter Başkanı Moratti açıklama yapmış:''Adriano için Parma ve Fenerbahçe'den cevap bekliyoruz'' diye...

Yine dediklerine göre Fenerium'a ''10 ADRIANO'' yazılı formalar gizli bir şekilde sokulmuş stoklardaki yerini almış bile...

İnşallah doğrudur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nereden duydun
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Fotomaç'tan tanıdığı vardır
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

yaf kezman yollansın bi kaleci transferi yapılsın serdar sezonu kapatacakmış çarşamba günü de yoq cl ye kalırsak serdarında olmadığını düşünürsek mutlak yabancı we ii bi kaleci bulmak şart

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Nereden duydun
    Yakın bir arkadaşımdan öğrendim o da Fenerium'un nakliye görevlisinden duymuş...

Eğer doğruysa Adriano formalarının bir kısmı Fenerium'un Suadiye kolunda,benim gibi tüm Fenerbahçe'li kardeşlerime hayırlı olsun...

Sallamasyon çıkmaz inşallah,buraya yazdığıma pişman olmamış olurum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    yaf kezman yollansın bi kaleci transferi yapılsın serdar sezonu kapatacakmış çarşamba günü de yoq cl ye kalırsak serdarında olmadığını düşünürsek mutlak yabancı we ii bi kaleci bulmak şart
    Serdar sezonu kapamadı!Adalesinde ufak bir yırtık varmış sadece Anderlecht maçında yok Volkan'a iş düşecek zamanı gelmişti onunda.Kezman'a katılmıyorum yanına Colin Kazım'ı koydun mu bak nasıl takır takır oynuyor,olmadı Adriano gündemde

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Yakın bir arkadaşımdan öğrendim o da Fenerium'un nakliye görevlisinden duymuş...

Eğer doğruysa Adriano formalarının bir kısmı Fenerium'un Suadiye kolunda,benim gibi tüm Fenerbahçe'li kardeşlerime hayırlı olsun...

Sallamasyon çıkmaz inşallah,buraya yazdığıma pişman olmamış olurum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Serdar sezonu kapamadı!Adalesinde ufak bir yırtık varmış sadece Anderlecht maçında yok Volkan'a iş düşecek zamanı gelmişti onunda.Kezman'a katılmıyorum yanına Colin Kazım'ı koydun mu bak nasıl takır takır oynuyor,olmadı Adriano gündemde
    Kendinizi kandırmayın.Adriano gündemde falan değil.Siz de biliyorsunuz ki Adriano gelmez!...Gazeteler Kaka geliyor dese ona da inancaksın artık.Buraya yazdıklarına şimdiden pişman ol benceAdriano'nun Fenerbahçe'ye gelme ihtimal %1 bile değil...

Sayfa 26 / 38 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon

Mesaj Yetkileri