emowen kardeşim sana katılıyorum
Chelsea , Man U varken Arsenalin 1. olması zorr
emowen kardeşim sana katılıyorum
Chelsea , Man U varken Arsenalin 1. olması zorr
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
geçmiş olsn dyer bi futbolcunun basına ölümden sonra gelecek en kötü seydir ayak kırılması![]()
Arsenal'in şampiyon olması çok zor.
arsenal sparta prag'ı rosicky fabregas ve eduardonun golleriyle 3-0 yendi.
Evet, posizyonda rakip adamın direkt ayağına vuruyor.Çok kötü bir posizyondu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eğeri Boro, Fletcher'İ da alırsa,Tuncay'ın yedekliği kesinleşir galiba.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ciddi anLamda sezona çok iyi başLadıLar.Sir ALex Ferguson biLe Manc.City için bu sezon bence iLk 3 garanti ama Şampiyon oLurLarsa da kimse şaşırmasın yönünde bir açıkLamada buLundu.
ÖzeLLikLe de yeniden Dünya futboLunda Schmeichel`ı izLemek keyif verici.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu sene iyi bir kadro oluşturduk.Eğer bir talihsizlik yaşamazsak bu sezon ilk 5'te oluruz.Birde Adriano gelse...
So what?
Saike
Kasper Schmeichel 'ı ben çok beğendim
O da ileride çok iyi bir kaleci olacağa benziyor.
Fabregas ta son 3 gaLibiyette goLü var eleme maçlarında ve man. city
Van Persie den goLLer bekLerken Cesc coştu![]()
Stad süper ya .![]()
en az babası kadar iyi kaleci olacak kasper.....
Bu Kasper'i Manchester United alabilir
Zira Van der Sar son dönemlerini yaşıyor...
(/s)
Danimarkalı tecrübeli orta saha oyuncusu Thomas Gravesen, 2 yıllık ayrılığın ardından yeniden eski takımı Everton'a döndü.
Real Madrid'de geçirdiği bir sezonun ardından İskoçya Şampiyonu Celtic'e giden ancak burada da bekleneni veremeyen Danimarkalı tecrübeli orta saha oyuncusu Thomas Gravesen, eski takımı, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer oldu. Celtic, Gravesen'i Everton'a bir yıllığına kiraladı. Everton Teknik Direktörü David Moyes'ın Benfica'dan Manuel Fernandes'in transfer edilememesi üzerine 31 yaşındaki Gravesen'in transferine yeşil ışık yaktığı bildiriliyor.
Everton'a 2000 yılında 2.5 milyon pound karşılığında Alman ekibi Hamburg'tan transfer edilen Gravesen, 2005 yılında takımıyla sözleşme yenilemeyi reddedince aynı yılın Ocak ayında, İspanya'nın güçlü takımlarından Real Madrid'e satılmıştı. 31.08.2007
Kaynak : İHA
So what?
Saike
İnşallah eski formunu yakalar ve yakalayacağına da inanıyorum çünkü güçlü br oyuncu.
Tilkinin dönüp dolaşığ geleceği yer kürkçü dükkanıdır...
Bu atasözü herşeyi açıklıyor. Gravesen'in oyun sistemine uyan takım ve lige geri döndü hayırlı olsun...
I'm back...
iyi bir futbolcu değil bana göre evertona katkı yapamaz bence
Everton iyi bir transfer yaptı bence.Ayrıca Tilki atasözünede katılıyorum.![]()
So what?
Saike
Akıllıca yapmış iki tarafta...![]()
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Portsmouth, Dejan Stefanovic'in Fulham'a gitmesinin ardından, Chelsea'den Glen Johnson'u transfer etti.
Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen ancak geçtiğimiz sezon Portsmouth'ta kiralık olarak forma giyen Glen Johnson, Harry Redknapp'ın takımıyla dört yıllık sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun Portsmouth'a dört milyon euroya mal olduğu ifade ediliyor.
2003 yılında Chelsea'ye transfer olan Johnson, kadroda fazla forma şansı bulamadığı için geçtiğimiz sezonu Portsmouth'da kiralık olarak geçirmişti.
Glen beğenmediğim bir oyuncu fiziksel ve oyun yapısı bir Beke uygun değil iyi yapmış portsmoutha giderek
Bu adamı çok seviyorum ama keşfeden de Chelsea harcayanda sanki.
İngiltere için ortalama bir futbolcu, hayırlı olsun..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Portsmouth için iyi transfer.Chelsea düzeyinde bir oyuncu değil.
So what?
Saike
arsenal süper bir transfer yaptı.chelsea'nin genç yıldızı lassana diarrayı renklerine bağladı.8 numarayı giyecek.
Sene 98
Bilgisayarı yeni almışız ve deli gibi Fifa98 oynadığım yıllar. O sıralarda 2 tane takım beni kendine hayran bırakmıştı.Almanya milli takımı ve Hollonda. Hollondada sarı saçlı bir forvet dikkatimi çekmişti. Her zaman onla gol atmya çalışırdım. Sonra bu adamın isminin Denis Berkamp olduğunu öğrendim ve direk takımıı araştırmaya başladım. Bir de dünya kupasında canlı seyrettikten sonra iyice hayran kalmıştım. O günlerde Berkamp'ın arsenalda oynadığını öğrendim ve o gündne beri Manchester,liverpool nefret eder Arsenalı tutarım
Geçen sene Arsenal maçı olmasada emirates stadyumuna gitme fırsatı bulmuştum. Ve o stadı gördükten sonra hayranlığım sevgim daha da arttı. 2 sene içinde, 2 tane büyük efsanemizi kaybetmemize rağmen; bu sene takımıdan umutluyum
Hleb van persie ve fabreges her geçen gün yenetenklerine artıran oyuncular. Kadrodaki gelecek vaat eden Denilson-walcott ve defansımızııda göz önüne alırsa;bu sene manchesterın ne kadar şansı var ise bizim de o kadar olacak.
Pazar günü bu sene ilk defa 90 dakikasını seyredecem ve portmusth maçını alcağımıza dair güvenim tam. Vierra-Pires-Campell-Berkamp-Henry li günlerdeki durdurulamaz takım çok yakında gene sahne alacak
yaw bugün yine M'boro maçı var.Bıktım artık her hafta M'boro maçını veriyorlar.Anladık tamam Tuncay'ın takımı ama her haftada aynı takımın maçları verilmez ki.Zaten M'boro maçlarıda hiç zevk vermiyorr .