Sayfa 29 / 38 İlkİlk ... 192728293031 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

beyoncenin mevkisi ne acaba forvet olabilir kaleci onun içine düşmüş vaziyette iken golleri sıralarız

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar Adriano 18 Eylül'de İstanbul'da...
    (/s)

19 Eylül'de, Inter maçı 19'unda

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

kıvrak, hareketli, estetik, heyecanlandırıcı.

yeni transfer beyonce..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    19 Eylül'de, Inter maçı 19'unda

Ama 18 Eylül geliyorlar
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Burada olacağıda kesin değil Umut abi.
    So what?
    Saike

Maç kadıköy'de
    19 Eylül 2007
    Fenerbahçe-İnternazionale

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fatih tekke transferi için yarın son gün.......

Ayrıca zenitin baskanı sanırım kezman ve fatih takasını görüsüyoruz diye acıklama yapmıs

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

aslında kezman tam bizlik adam lincolnle ne oynaRlar ya düşünsene nonda-kezman-lincoln..ama onuda fener bize vermez heralde...

Gündemdeki Koevermans PSV ile anlaştı. Üç alternatif kaldı, Fatih Tekke, Adriano ve Carew. Üçünden biri alınabilir.

Şansal Büyüka dün "Yönetici kaynaklı bir haber aldık, Fenerbahçe forvet arayışı içinde, isim vermiyorum ama yöneticiler yurtdışına geçecekler Anderlecht maçından sonra." gibisinden bir şey söyledi.

Transfer bugün sonlanır, 31 Ağustos'ta liste verilecek. Bu gece bir bomba patlayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu saatten sonra Fb'nin kontenjanını açıcağına inanmıyorum carew,adriano değilde Tekke 1.hedef olmalıdır.KeZman -tekke takasıda belki kontenjan açısından yararlı olabilir.Ama hepsinin bi günde olacağını sanmıyorum.Tekke-kezman takası olcak,kontenjan açılcak ve bi yabancı daha gelcek

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Egemen dediklerinden sadece Tekke olabilir.Neden?Çünkü kontenjan sorunu var bu bir.Ayrıca İnter ile Cl'de aynı grupa düştüğünüz için onun gelme ihtimali çok düşük bu iki.A.Villa'da yarın transfer için son gün iken onlar için Carew'i artık satmaz herhalde bu da üç.Belki bir süpriz yapılıp Fatih alınabilir.Olmayacak şey değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yabancı transferi kapandı diyebiliriz. 3 gün içinde Deivid'e kulüp bulmak ayrıca gelecek yabancıyı ikna etmek zor olabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tekke en yakın isim bence dünkü mactada oynatılmadı Bu yüzden avrupa maclarında oynayabilir.......

Yabancı trnasferini geciniz kontejan var

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yabancı transferi kapandı diyebiliriz. 3 gün içinde Deivid'e kulüp bulmak ayrıca gelecek yabancıyı ikna etmek zor olabilir.
    Muhammet abi Avrupa kulüpleri için bugün son gün transfer için.Yani çok çok zor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Muhammet abi Avrupa kulüpleri için bugün son gün transfer için.Yani çok çok zor.
    Yönetim bu işin altından kalkabilir umarım Şemsi. Büyük risk aldılar transfer yapmayarak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet bu sezon sadece bir yabancı oyuncu alındı.Bakalım ne olacak.Hep birlikte göreceğiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yırtıcı bir forvetimiz olsaydı, gruptan çıkmak için umudum olabilirdi, ama yok...
    (/s)

Yabancı bir santraforun alınacağına inanıyorum. Appiah, Deivid veya Kezman gönderilebilir, bu üçünden biri gönderilirse boşalan kontenjana Carew veya Adriano alınabilir.

Son gün olsun ne fark eder ki? İlla sattıkları adamın yerine başka bir adam mı almaları lazım? Yeterince forvetleri varsa birini fazlalık yapmasın diye satabilirler.

Fenerbahçe yarın yabancı transferini gerçekleştirip, ertesi gün Deivid'in lisansını iptal edebilir, böylece Deivid'e de kulüp bulunsa da bulunmasa da takımda kalır, veya bir şekilde gönderilir.

Yönetim bence planlarını yapmıştır mutlaka, hele ki bu grubun gelmesinden ve Anderlecht'in elenmesinden sonra, mutlaka planları vardır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Egemen'e katılıyorum, bu grup çıkamayacağımız bir grup değil bence.Bir forvetimiz olursa süper olur.

Yönetim zaten düşünüyordur, elbet yapacaklar birşeyler...
    (/s)

Mehmet geliyor
    Fenerbahçe'nin her konuda anlaştığı Mehmet Yıldız imza için İstanbul'a geliyor. Sivasspor ile yapılan pazarlık sonunda anlaşmaya varıldığı öğrenildi. 26 yaşındaki oyuncunun imzadan sonra kendisine ev bakacağı, beğendiği bir yer bulana kadar tesislerde kalacağı belirtiliyor. Mehmet Yıldız, 4 yıllık imza atacak.

FotoMaç

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fatih Tekke pazartesi F.Bahçeli oluyor

Rus ekibi, F.Bahçe ile görüşmenin sürdüğünü söylerken, sportif direktör Sarsaniya, "Bize Kezman-Fatih takasını önerdiler" iddiasında bulundu

Son çırpınış

Rus ekibi, F.Bahçe ile görüşmenin sürdüğünü söylerken, sportif direktör Sarsaniya, "Bize Kezman-Fatih takasını önerdiler" iddiasında bulundu.

Zenit, Fatih Tekke'yi F.Bahçe'ye daha pahalı satmak için bin bir numara yapıyor ama F.Bahçe bu blöfleri yemiyor. Trabzon, G.Saray ve Hertha Berlin'in aradan çekilmesiyle Fatih Tekke'yi isteyen tek kulüp kalan F.Bahçe, 6 milyon euro'luk teklifini yaptı ve beklemeye başladı. Zenit ise transferin son günü, pazartesi akşamına
    kadar "sinir savaşı" yapmayı tercih etti. Zenit'in sportif direktörü Konstantin Sarsaniya, "F.Bahçe bize Fatih Tekke- Kezman takasını önerdi" dedi.

YİNE KADRODA YOK
    Sarsaniya, "fontanka.ru" adlı internet sitesine yaptığı açıklamada görüşmelerin sürdüğünü, pazartesi akşamına kadar bir sonuç çıkacağını söyledi. Rus gazeteler de Fatih Tekke'nin F.Bahçe'ye imza atmasının an meselesi olduğunu yazdı. F.Bahçe kulübü ise bu konuda açıklama yapmazken, Zico'nun pek memnun olmadığı Kezman'ın, takasta gönderilebileceği sızan bilgiler arasında. Advocaat dünkü Viona maçında da, "Onun aklı transferde" diyerek Fatih'i kadroya almadı.

Başka bir haber...

Fener, Devler Ligi'ne kaldı, yönetim golcü transferinde kırmızı alarma geçti. Adriano, Tekke ve M.Yıldız'dan biri, 2 gün içinde renklere bağlanacak.
    30.8.2007

31 Ağustos, gece yarısı...
    Belçika temsilcisi Anderlecht’i eleyip, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalan Fenerbahçe, transferde kırmızı alarma geçti. Oyuncu listesini en geç 31 Ağustos’ta gece yarısına kadar iletmek zorunda olan Sarı-Lacivertliler, Adriano, Fatih Tekke ve Mehmet Yıldız’dan birini renklerine bağlamak için operasyon başlattı. Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz, Yıldız’ı bırakmak istemediklerini, çünkü göndermeleri halinde yerine alternatif bulamayacaklarını açıklamıştı.

İki yönetici İtalya’ya gittiZenit’in Tekke’ye karşı, Kezman artı 4 milyon Euro bonservis bedeli istediği konuşuluyordu. Fener’in kiralamayı planladığı Adriano ise, bonservisi alınmadan Inter’den ayrılmayacağını duyurdu. 25 yaşındaki oyuncu için bu kez de Galatasaray nabız yoklamasına geçerke, Murat Özaydınlı ile Ali Yıldırım’ın, İnter kulübü yöneticileriyle Adriano’nun kiralanmasını görüşmek üzere İtalya’ya gittiği belirlendi. Yöneticiler, tüm şartları zorlayıp, Brezilyalı golcünün işini bitirmek amacında.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalannn yalannnn..Kaynak ne ?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

mehmet yıldız gelip kezmanıda satmazlarsa semih isyan eder ilhanda futbolu bırakır heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun arkadaşlar bana göre tFenerbahçe için transfer sezonu bitti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Fener'de şok karar

Fenerbahçe, taraftarını üzecek bir karar aldı. İşte Fener'in şok kararı...
    Fenerbahçe'de günlerdir merak edilen transfer çalışmalarına nokta koyuldu.

Anderlecht maçı sonrası Teknik Direktör Zico ile yönetim arasında yapılan görüşmenin ardından forvet arayışlarına son verildi.

TEKKE'DEN VAZGEÇİLDİ
    Zenit formasını giyen Fatih Tekke için uzun süredir girişimlerde bulunan sarı-lacivertli yönetimin, Ruslar'ın bir türlü anlaşmaya yanaşmaması ve transferi yokuşa sürmesi üzerine milli oyuncudan vazgeçtiği öğrenildi.

Zenit Kulübü'nün dün Fenerbahçeli yöneticileri arayarak, son kez görüşme talebinde bulunduğu ancak bu önerinin geri çevrildiği belirtildi.

MEHMET YILDIZ İSTENMİYOR
    Teknik Direktör Zico'nun, Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız'ı da veto ettiği ve "Elimizde Semih ve İlhan gibi iki yetenekli isim varken, bu transfere gerek olmadığını düşünüyorum. Bu oyuncuları feda etmek istemiyorum" görüşünü savunduğu bildirildi.

Kaynak
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Son gün olsun ne fark eder ki? İlla sattıkları adamın yerine başka bir adam mı almaları lazım? Yeterince forvetleri varsa birini fazlalık yapmasın diye satabilirler.
    Ben senin dediğin isimlerden Carew için bunu dedim.Ayrıca senin dediğin özellikte fazlalık olan forveti kolay bulamazsın bu saatten sonra.Haa bakın Nobre var isterseniz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

MEHMETYILDIZ İSTENMİYOR
    Teknik Direktör Zico'nun, Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız'ı da veto ettiği ve "Elimizde Semih ve İlhan gibi iki yetenekli isim varken, bu transfere gerek olmadığını düşünüyorum. Bu oyuncuları feda etmek istemiyorum" görüşünü savunduğu bildirildi.

Kaynak
    Zico!!! Madem o kadar yetenekliler neden hiç bir maçta oyuna sokmadın !!!

Nesil
    2006
    Yer
    -

Ohoooo biz ne beklioz onkar ne yapıyolar. Hadi o zaman İnter 10 tane atsın.

Hadi bakalım hayırlısı.

Sayfa 29 / 38 İlkİlk ... 192728293031 ... SonSon

Mesaj Yetkileri