Evt geç kaldım Diğerleri de oyunda gözükmüyoBaşka bar mı adam Önerisi
:S
Evt geç kaldım Diğerleri de oyunda gözükmüyoBaşka bar mı adam Önerisi
:S
nasıl gözükmüyo ya small db oynuyorsunuz
her neyse hangi versiyon oynuyorsunuz ve update kullanıyor musunuz ona göre adam önereceğim![]()
7.02 oynuorz medium oynadık kasmasın diye !!Her şey için sağol![]()
mauro cetto drc
gareth bale dl
jelle van damme dlc
badou kere dc/dm
...
bunlara bir bak
bu arada istersen msn e gel burada başlığın ahengini bozuyorum![]()
Msn adresi vermedin ki??
Ok saol eklicem şimdi![]()
başarılar favorim hsv
ben msn mi burdan mi soyliyim yoksa ozel mesaj mi atarim ama burdan soyliyim gsli_mustafacaner........(hotmail)
Bu arada kariyer gusel gidiyo unutmayin Takipcinizim...
o golde nunez nerde?
13 Numara !!!
tebrikler harikasın
ii güzel de SS leri kötü ekliyorsunuz.![]()
nie kötü ekliyoruz ki neden sorun ney !!![]()
boyutu biraz küçük![]()
Bence Araujoyu al
7 mılyon sterlıklık bır forwet arayısındaım.Yardımcı olabılcek arkadaslar veya gorus bıldırıcekler lutfen yazsın...
Sayqılarımla...
rolando bianchi
cesar delgado
ibrahima sidibe
başlıgın dorusu deutschland, s harfi unutulmus
başlıkta guzel bu arada "almanya savaşı"
dikkat ettimde kapatılan konunuzdaki gibi burdada transferlerin cogu aynı
biraz değişiklige gidin yahu
Yok aynı değil ben Newcastle aldığım hiç bir adamı burda almadım(Enyeama hariç) Hangi lig daha güsel yada daha dikkat çekici??
senin icin degil bakıyorum.
enyeama, iversen, garay her oyunda alınıyoartık adamlardan ben bıktım sadece sizin kariyer icin deil her kariyerde bole
ingiltere ligi daha zevkli ve zor.
almanya liginde ise sizden daha cok basarı gelcektir.
kariyer ne kadar uzun olursa o kadar cok dikkat ceker kanaatindeyim
Aşırı derece forwet sıkıntım war.11 kez kaleyı bulan sutlarından sadece 1i gol oldu we bu bana 2 puana patladı...1-2 oyuncuyla hala gorusuorum ama sonuca waramadım...İnş. bu sıkıntımı en kısa zamanda cozup lıgde söz sahibi olacagım...Görüşleriniiz paylasırsanız sewinirim.7 miyon ing. sterlini transfer butcem bulunuor...
Sayqılarımla...[IMG][/IMG]
İşte şansız an arkadşlar 3 tane direkten topumuz döndü kaç tane pozisyon kaçtı ama olmadı kısmet
[/IMG]
Bir diğer maç Hamburg-Honnever bu maçtada tamamen üstün oynaya hamburg tu ama olmadı işte=
[/IMG]
Bu da transferlerim=
http://imageshack.us][/URL][/IMG]
Bu da puan durumu=
http://imageshack.us][/URL][/IMG]
bazı takımların maç eksikleri war
Yardımların için teşekkürler.İngiltere ligini kapatmamızın neden Zorluğu deil bir arkadaşın bize uymaması ama ingiltere ligi daha heycanlıydı bunu kabul ediyorum.Ama 4 kişi de çok zor oluyodu.Hem pcler yavaşlıo hemde zamanı tutturmak zor oluyo.![]()
forvet arayan arkadaslara rodallega,vela,bianchi,dica,thereau,gokhan unal gibi isimleri oneriyorum
Öncelikle cwp werdiğin ve önerilerini sunduğun için cok tsk ederim.Suan kapattık.Yarın actıgımızda bu isimler değerlendireceğim...7 mılyon sterlın arkadaslar cok iii bi golcu almam lasım.Forumda bıraz ustlere cıakrsanız Hannover ile oynadıgım macın ıstatıslıklerıne baktığınızda ne kadar haklı olduğumu göreceksizniz.
Sayqılarımla...
Başarılar Dilerim..