Arkadas yeni üye olmus ortalıgı karıstırıyor neymiş nonda ameliyat olacak baska iyi senarist hemen oskayın yanında işe gir![]()
Arkadas yeni üye olmus ortalıgı karıstırıyor neymiş nonda ameliyat olacak baska iyi senarist hemen oskayın yanında işe gir![]()
arkadaslar bu arada son anda ömer aysan kadrodan cıkartılmıs.yanı cıhanın cezalı oldugu bır macta omerın oynamıyo olmasının altında bişeler olabılır.belkı son anda anlasmıs olabılırler.cunku maca 1 saat kala kadroda vardı ve son anda cıkartıldı ne ayak
Yalnız diğer forumda da konuşuluyor ömer konusu..Ve bi arkadaş özellikle takip ediyormuş Ömer'i..Diyor ki arkadaş Cihan'ın cezalı olduğu bi maçta oynamıyorsa bu işte bi iş vardır diyor..Yani zaten 1saat önceki kadroda varmış ama kaldırılmış kadrodan..Ömer'in hiç bi sakatlığı ve cezası yokmuş..Sakatlığı tamamen geçmişken ve Cihan da yokken oynayabilecek tek oyuncu Ömer fakat oynamıyor..Gerçekten ilginç bi durum..Volkan bekiroğlu yokken eksikleri oluyor o yüzden alsınlar orhan'ı işte versinler Ömer'i olsun bitsin..İnş. anlaşılmıştır diyorum ben..
Çünkü yedek sag bek lazım![]()
Chevanton bu maçta da yok..İnşallah alırız..
yarın saat 24 e kadar süremiz var
arkadaşlar sezgin ve üstünel sır gibi saklanan bir isim için ispanyaya gitti.büyük ihtimalle bu isim michel salgado.ispanya deyince akla ilk chevanton geliyor ancak gerek kallinin savunmaya oyuncu istemesi gerek chevantonun ispanyadan ayrılmak istememesi nedeniyle bu transfer yattı.yarın 24.00a kadar olan transfer süresinde real madrid tarafından yeni sezonda düşünülmeyen ispanyol savunmacının istanbula gelme ihtimali var hadi hayırlısı
ya salgado gercekten muthis transfer olur..turkiye bi sag bek nasi olurmus onu ogrenir..
Salgado 32 yasinda sanirim...Yasi cok onemli degil ancak ben bu transferin gerceklesecegine inanmiyorum...Salgado basariya doymus bir futbolcu...Gelecekse genc bir transfer yapilsin daha hayirli olur...
Agent zero kaynak ne.......
Arkadaslar kalli sag bek istemiş cok yönlü defansı iyi olan Salgado olabilir
salgado için trnasfer yarın gece son
Salgadoya bari burun kıvırmayın ugur avrupa yükünü kaldıramaz
İnsallah salgado gelir.....
Benim bildiğim oyuncuyla anlaşırsak yarın da imza attırabiliyoruz.
Emrah abi forvet alınmayacaksa bence stoper ya da kaleci alınabilir Uğur o yükü kaldırabilecek bir oyuncu bence.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Önümüzde zaman yok artık kim elde kaldıysa o alınır.![]()
Kaleci alınmayacak bu kesin
Agent Zero kaynak ne????
BENCE SEVİLLA KONE'Yİ ALDI CHEVANTON'DA BİZE GELİR HERALDE????
EN AZINDAN KİRALIK SİZCE??
Bide Chevanton kaç maçta ne yaptı geçen sene bileniniz var mı?
Bunu bugün 2.ye sordum![]()
Agent zero koydugun haberin kaynagı ..........
Kaleci gelmezse de Stoper ve forvet mevkisinden biri olsun bence.
Durun beyler heyecan yapmayın Agent zero dan acıklama bekliyorum...
KAYNAK uA Forum
uA da öyle bir olay yok ben ordayım suan....Agent zero neye göreyazdı kaynak bekliyorum...
Gerçi defans ligde gol yemedi hem tamamiyle diğişti hak vermek lazım ama bence Stoper ya da forvet olsun.
Adam bi güzel sallamış.
arkadaşlar sezgin ve üstünel sır gibi saklanan bir isim için ispanyaya gitti.büyük ihtimalle bu isim michel salgado.ispanya deyince akla ilk chevanton geliyor ancak gerek kallinin savunmaya oyuncu istemesi gerek chevantonun ispanyadan ayrılmak istememesi nedeniyle bu transfer yattı.yarın 24.00a kadar olan transfer süresinde real madrid tarafından yeni sezonda düşünülmeyen ispanyol savunmacının istanbula gelme ihtimali var hadi hayırlısı
Bu yaziyi demiyormusun?? Bu yazi ua'dan!
arkadaslar Ugur'a guveniyorsak Anil'a da guvenmeliyiz Feldkamp da güveniyor ki Emre'yi takimdan yollayabildi bence stopere gerek yok..ugur isterse dunyanin en buyuk sag beki olsun ama baska bir alternatifi yok..baska mevkideki oyunculari kaydirip ayni verimi alamayiz..Ben son anda yabanci bir sag bek alcagimizi tahmin ediyorum insallah salgado kalitesinde bir adam olur..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar Ugur'a guveniyorsak Anil'a da guvenmeliyiz Feldkamp da güveniyor ki Emre'yi takimdan yollayabildi bence stopere gerek yok..Ugur isterse dunyanin en buyuk sag beki olsun ama baska bir alternatifi yok..baska mevkideki oyunculari kaydirip ayni verimi alamayiz..Ben son anda yabanci bir sag bek alcagimizi tahmin ediyorum..insallah Salgado kalitesinde bir adam olur..
Bakalım bekleyip gorecegız kım gelecek bakalım?
Kimse gelmez bence, hele Chevanton falan çok zor..
Hehehe Ozaman Agent Zeroda ordan almis![]()