ccChevanton kaç maçta ne yaptı geçen sene bileniniz var mı?
Bunu bugün 3.ye soruyorumm...
Transfer sezonunun başından beri SALGADO'yu isteyen biriyim inşallah gelir ama kimsenin geleceğini zannetmiyorum......
Senior clubs1YearsClubApp (Gls)*1997–2001
2001–2004
2004–2006
2006–Danubio F.C.
U.S. Lecce
AS Monaco FC
Sevilla FC57 (49)
88 (47)
50 (20)
14National team22001-Uruguay21
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon yaw![]()
http://www.lequipe.fr/Football/Footb...000019542.html
14 maç, 4 gol..
Bu nedir abi ya![]()
sanırsam bitti..
Bence kesin bir trnasfer daha olacak ama uefa oynayamaz gibime geliyor...
Agent zero cevap ver.........
Senior clubs
Years Club App (Gls)
1997–2001 Danubio F.C. 57 (49)
2001–2004 U.S. Lecce 88 (47)
2004–2006 AS Monaco FC 50 (20)
2006– Sevilla FC 14![]()
National team
2001- Uruguay 21 ( 7)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yok ya bunda bi is var bu adam bize yaramaz yazamadim bi turlu su 4 golu![]()
emrah önce bi emir kipini kaldıralım adam gibi kaynak isteyelim değil mi ayrıca yazımı da direk uaya atmışsın kendi kaynağın gibi bu da güzel
Agent zero haberinin kaynagını rica edebilirmiyim...Senin yazını degerlendirmek icin koydum onlara sordum kimsenin bilgisi yok......yanlıs anlama
Chevanton ile ilgilenen sadece biz kaldık çünkü santander tchiteyi aldı........
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...te/profil.html
Arkadaşlar gözümüz aydın..Chevanton'u Santander'e kiralamak istiyordu Sevilla ama Santander gördüğünüz üzere tchite'yle anlaşmış..Chevanton'u almazlar bence artık..Chevanton inş. yarın bizle anlaşır..Çnk. başka takım kalmadı ciddi ciddi ilgilenen..Bastırın bea yönetim..Bu transferi de yapsınlar zaten süper bitirmiş olcaklar bu dönemi..Haydi yönetim gösterin kendinizi..Yarın bi haber geliyormuş Cheva'yla anlaştık diye..Süper ötesi olur yaw..Artık hiç de uzak bi düşünce değil gibi hadi hayırlısı,sevilladasatmak zorunda yabancı kontejanı dolu...
hımmm chevanton'a hazır olalım beyler de nonda ne olcak ya nonda iyi forvet...
Valla 2. forvet gelirse aslında hakan ve karan yıkılır düsündügümde 2. forvet mantıksız geliyor..Hadi hayırlısı ben haberleri size veriyorum sonra emurafu böyle dedi demeyinde kaynakta verdim..
defans oyuncusu gelecek forvet beklemeyin
Agent zero Cok emin konusuyorsun duyumunmu var mesela yöneticiler yurt dısına gittiler dedin herkez sordum öyle birsey yok sen nerden biliyorsun yardımcı olurmusun![]()
abi kaynak benim güvenmişsin alıntı yapmışsın dahası var mı niye hala kaynağı soruyorsun sen güvenmeye devam et
Bu kadar transfer yetti![]()
kendin çal kendin oynaya döndük iyice![]()
aynen öyle abi kendim çalıyorum kendim oynuyorum.arkadaşlar sabır testi yapmayın yarın transfer olunca üzülürsünüz.neyse herkese iyi geceler umarım yarın transfer olur da biz de mahçup olmayız
İnşallah Salgado olur...
agent zero sende potansiyel var ....
Kalli defans istemis; o yuzden forvet beklememek lazim; bir gunde de defans adami bulmak zor olur herhalde...
senden rica ediyorum msn adresimi eklermisin veya özelden kaynagını söylermisin...
Nilmar icin burda dua edenlere bir haberim var..
Napoli almaktan vazgecmis.
http://www.transfermarketweb.com/?ac...ead&idsel=3195
Saglık testinden gecememiş mümkünse bizde nilmarı daha konusmayalım testen gecemedi ise vardır bir sorunları..Attila kardes için bu haber..
Ya bu bizim yönetim o kadar isimle ilgilendi de niye Cesar Delgado'yla ilgilenmedi anlamıyorum. Öyle Alves gibi 20 M$ da istemiyolardı yani...