Çok güzel oldu bu.Hem tahminde puan aldık hem de en yakın takipçimiz puan kaybetti..
İki tarafa da tebrikler..
Çok güzel oldu bu.Hem tahminde puan aldık hem de en yakın takipçimiz puan kaybetti..
İki tarafa da tebrikler..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Puff 0-0 bittiama moral bozukluğuna gerek yok takım çok yorgundu
Ayrıca Hakan Harika bir maç çıkardı..
Beşiktaş yorgunluktan mıdır nedir iyi oynayamadı çok pozisyonu yoktu kayseri galibiyeti kaçırdı maçın adamı Hakan Arıkan bence
Tam istediğim skordu..
hakan mukemmeldi ama gokhan zana da parantez acmak lazim... insanustu oynadi... bugun iyi deildik ortasahada istediklerimizi yapamadik... gene de kazanacak 2 net kafa vurusu sansi bulduk artik yorgunluktan midir nedir kotu vurdular...
İlk defa bu kadar kapanan bir kayserispor gördüm, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz(İglesias) dışında hiç bir oyuncusu ileriye gitmedi.
2.Yarıda bir ara , Topla Oynamayı gösterdi LİG TV ve %76'ya %24 idi.
Gol olmadı.Ne yapalım, telafisi edilebilir puan kayıpları bunlar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
mac kotu ,Besiktas kotu ,hakem kotu
nerden bakarsan bak cok kotu bir aksamdi
kendi evimizde basit anadolu takimlarina puan kaybettirmememiz lazim, yazik oldu
![]()
Basit Anadolu takimi dedigin Kayserispor mu acaba? Bana ne kadro ne tutum olarak basit bir Anadolu takimi gibi gelmiyorda.
Kayseri iyi bir takim ama yinede yenmeliydik. Galatasaray'in puan kaybetmesini bekliyecegiz...gerci derbi yaklasiyor, puani bizzat ellerinden alabilirizde.![]()
Öncelikle hakemden bahsedeyim, çok kötüydü. 2 taraf için de kötü kararlar verdi. Kartları dengesizdi, kısacası sahanın en kötüsüydü.
İlk yarı Kayseri gol yapabileceği pozisyonlar yakaladı. Savunma çok önde olunca Beşiktaş'ın arkaya çok kaçırdılar ama Kayseri bunları golle sonuçlandıramayınca ilk yarı golsüz sona erdi.
İkinci yarıda Kayseri oyundan düştü, Gökhan Ünal, Mehmet Topuz ikisini de fiziksel olarak yetersiz buldum, çok erken yoruldular ve mücadele edemediler. Kayseri takımı genel olarak da ikinci yarı fiziksel olarak kötü gözüktü, etkili konta yapıp gol bulabilirlerdi.
Beşiktaş'ta da yorgunluk vardı ama 2. yarı gol için bayağı sıkıştırdılar. Bobo'nun kaçırdığı bir gol var ki, Ertuğrul Hoca da çok kızdı. Son dakikalarda Bobo girdiği pozisyonda da onu gol yapmalıydı ama olmadı.
2 takımın puan kaybetmesi de güzel oldu, Beşiktaş yenilse yarın onları yakalama şansımız olabilirdi. Martının sahaya girmesi ise günün en iyi görüntüsüydü bence.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hakan Arıkan cok iyiydi her gecen gün performansını yükseltiyor.İyi top oynadık topa sahip olan takımda bizdik ama pozisyonları gol yapmayı beceremedik.Kimse pozisyon yok demesin !İbrahim Üzülmez artık kenare cekilmeli topu öldürmekten baska yaptıgı bi olumlu hareket yok.Koray cok iyiydi sahanın en cok top calan adamıydı topları cok olumlu kullandı.Rico ve Delgado silikti yorgunluktan olsa gerek.Serdar Özkan iyiydi ama Zurich macı kadar iyi degildi yorgunluktandır.Tello cıkartılmamalıydı İbrahim Akın ve Üzülmez topları öldüre öldüre sac bas yoldurttular.Gokhan Zan adam gecirmedi süperdi.Puan kaybı olur önemli degil malum Zurich macında cok yorulduk.İyi mac oldu 1 puan 1 puandır...
Travis,
Kapanma konusunda katılıyorum sana.
Çok fazla kapandı Kayseri.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Macin yildizi Hakan Arikan`di.En azindan 3 tane mutlak golü cikardi.Formunun zirvesinde oldugunu gösterdi.
Besiktas ilk yari cok kötüydü,ikinci yari Kayserispor`a üstünlük sagladiysa da Ibrahim Akin ve Bobo`nun pozisyonlari disinda pozisyonu yoktu.Besiktas tek forvetle oynamaya devam ettigi sürece böyle gol sIkintilarina girecektir.
Hakem ise cok kötüydü,Kayseri`ye ilk yarida verilen 2 kartta cok hataliydi,gereksiz fauller caldi.Gereksiz kartlar gösterdi.Yani berbatti.Nitekim ikinci yarinin sonlarinda Bjk taraftarlari hakemi protesto ettiler![]()
Kazanabileceğimiz bir maçtı ama olmadı.Moral bozukluğuna gerek yok.Bu puan kaybının telafisi olur.İnşAllah yarın Gs'de puan kaybederde geriye düşmeyiz.
So what?
Saike
Koray ve Hakan Arıkan çok iyiydi. İbrahim Toraman yüzünden Beşiktaş yenilecekti nerdeyse, berbat oynadı.
Kayserispor'da Topuz kötüydü, Mehmet Eren ve Gökhan'ı beğendim.
Yahu bu kadro yorgun, belli bu. Niye hala ayni 11 ile cikiyoruz ki? [Cisse mac isinmasinda sakatlanmis, Koray ondan 11'deydi] Yorgunlugun sonucunda takimda iyi oynayan bir tek -dinlenmis- Koray vardi. Onda da bug olmus resmen, her topu havadan -ekseriyetle ayaginin ucuyla/disiyla- oynuyor. Haybeye kaybedilen bir 2 puan bu, eminim yedekler ciksa daha iyi bir performans gosterirlerdi.
Kayseri de cok pislik bir top oynadi, faul yapma ve zaman gecirme uzerine kurulu bir oyun planlari vardi. Ragip'a sinir oldum.
Bir de sey dikkatimi cekti. Hakan toplara hic acilmiyor, cizgide bekliyor hep. Son 10 dakikada 2 kez ayni olay oldu, sansliydik, kalemizde golu gormedik.
Tam da "Ulan bu iste bir terslik var, biz boyle tum maclari kazanamayiz" derken, takildik. Normal ama, sasirmadim, Besiktas bu.
Ha bir de, Kuddusi Mufutoglu ne kadar kotu bir hakem oldugunu bir kez daha gosterdi.
Egemen`e katiliyorum.Ibrahim Toraman berbatti.Gökhan Ünal`i hep kacirdi.Son dakika daki o akilalmaz hatasi yüzünden az daha bjk puansiz ayriliyordu mactan.Hakan cok iyi yer tutmustu orada ve iyi tuttu topu
Besiktas defansi cok acik verdi.Gökhan Ünal en az 3-4 sefa savunmanin arkasina sakti.Buna acil care bulmali Ertugrul Saglam![]()
İbrahim Toraman kadar Gökhan Ünal'da berbattı bence.
Kayseriyi kutLarım bizim gibi yorgun düşmüş bir takım karşısında istedikLeri 1 puanı aLdıLar.Bunu aLmak içinde her yoLa başvurduLar.İLk yarı iyi değiLdik ama ikinci yarı tamamen üstündük ve maçı koparmamız gerekirdi.Ama Kayseri daha da geriye yasLayınca kendisini zaten fizik oLarak kötü duruma geLmiş Beşiktaş goLü buLamadı.
Maçın hakkı şuydu buydu demek istemiyorum.Sadece diyeceğim tek keLime Gaziantep ve Kayseri gibi takımLarın bu oyununu bu sert savunmaLarını diğer takımLara karşı da görmek istiyorum bize asLan diğerLerine kedi oLucaksın git Lig B de oyna.
TebrikLer kartaLım bu da iyi.Ve tebrikLer ErtuğruL hoca senin yönetiminde süper kupa hariç daha yeniLgi görmedik.BöyLe devam.Daha iyi oLucaz geLiyoruz...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beklenen sonuç
hatta Kayseri akıllı oynasa 3 puanı alan taraf olurdu
Bu laftan sonra tartışma çıkmamasını diliyerek iyi akşamlar
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
öncelikle kuddusi müftüoğlu nu eyyamcı tavırlarından dolayı kınıyorum,inönü stadında BJK futbolcusunu ragıp denen futbol ahlakından yoksun biri karşısında kollayabilmeliydi.Başkası yorum yapsa karşı çıkardım ama bu diatta denen adam neden alındı,defans oyuncuları bu kadar yorgunken neden bu oyuncu takıma hala monte edilmedi,toraman hala topu oyuna sokarken 3.lig topçusu kadar acemi,sanırım o hastalığı hiçbir zaman düzelmeyecek.rico paşayı es geçemeyiz, resmen bu takımın el freni asla bu takımda yeri yok.ne ümitler bağladık paşaya ama onda tık yok.
bencede kayserispor pozisyonlarını cömertçe harcamasaydı 3 puanı alırdı hakan arıkan bu maçtada çok iyi oynadı
bence bizim sorunumuz forvette falan değil orta saha bi tane bile kontra atağımız yok delgado dısında topu rakip kaleye kullanan yok ricardinho iyi niyetli olgun paslar atmaya calısıyor ama çok yavas ataga cıkıyoruz ve boyle gıdecegını zannetmıyorum bır daha da aynı hakem olmasın kokartından utansın.. herseye ragmen takımımla gurur duyuyorum..daha ıyı olacagız hele bir higuain alışsın takıma boboyla ucurur bizi..
Diattayı hala oynatmamasına kızdım çünkü sürekli zan torman hata yapıyor...
Bu arada Macta daha cok gol atma olasılıgı yüksek olan takım oynayan kayseri idi kayseri cok güzel oynadılar...
Bu maca 0 vermişdim bildim.......
ricardinho nun formunda düşüş görüyorum valla ileri yönelik biraz iş yapsa beşiktaş gol veya goller bulabilirdi
GoL atma oLasıLığı yüksek oLan Kayseriydi demek.İşte ondan sonra geLde burda yorum yap.SinirLenince sinirLendi kızınca uyarı aL..
Bi kerede oLayLara Fanatik bakmasanız.Gözünüzün önünde ki sineği deve yapıyorsunuz.Hep susuyorum ve daha başka bişey demiyorum artık..
GoL atma oLasıLığı nedir onu araştır ondan sonra yorum yap emrah kardeşim.Kontradan pozisyon yakaLamak goLe yakın oLmak değiLdir.GoLe yakın oLmak demek sürekLi top sendedir oyunu sen domine edersin atarsın ama atamazsın buna goLe yakın oLmak denir..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hayrettin abi galibiyeti kayseri kacırdı...