Beşiktaş'ın evinde oynayacağı maçlar çok önemli.Grubun kaderini bu maçlar belirler.Liverpool'dan İnönü'de 1 puan koparmalı ayrıca Marseille maçında da kayıp vermemeli.3.lük yakın ihtimal olarak görüyorum..
Beşiktaş'ın evinde oynayacağı maçlar çok önemli.Grubun kaderini bu maçlar belirler.Liverpool'dan İnönü'de 1 puan koparmalı ayrıca Marseille maçında da kayıp vermemeli.3.lük yakın ihtimal olarak görüyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Berke katılıyorum.Bu grubun kaderini belirleyecek maçlar İnönü'deki maçlar.
Porto ve Marsilya'yı yenebilir Bjk fakat futbol sahada belli oluyor. Liverpool'u hiç sanmıyorum ama digerlerinden istedigi sonucları alabilirse Bjk bu gruptan çıkar. Eger istenildigi gibi gelişmeler olmazsa bile 3. olmak zor degil.
Devler mercek altında
Beşiktaş teknik heyeti, 18 Eylül'de Marsilya - Beşiktaş maçı ile başlayacak Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları öncesi (A) grubunda yer alan rakiplarini mercek altına aldı. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda mücadele edeceği rakiplerinden Marsilya'nın dün oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Paris Saint Germain karşılaşmasını izleyen Ertuğrul Sağlam, Fransız ekibinin çok zorlu bir takım olmadığını ve Marsilya ile başabaş bir mücadele yapabileceklerini söyledi.
Sağlam, dün izlediği karşılaşma sonrası teknik heyet ile yaptığı toplantıda, "Marsilya yenilmeyecek bir takım değil. İlk maçı onların sahasında oynuyor olmamızı avantaja çevirebiliriz. Cisse gibi önemli bir forvete sahipler, ama Beşiktaş'tan iyi takım değiller. 18 Eylül'de oynayacağımız karşılaşmadan galip gelerek, Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapabiliriz" dediği kaydedildi.
Siyah beyazlı ekibin yardımcı antrenörü Mutlu Topçu ise, yine dün akşam oynanan Uniao Leiria-Porto kaşılaşması izledi. Topçu, Porto'nun deplasmanda 3-0 kazandığı maçın ardından Portekiz ekibinin zorlu bir rakip olduğunu ve dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu dile getirdi. Beşiktaş teknik heyetinin Şampiyonlar Ligi rakiplerini izlemeye devam edeceği ve bu takımların kendi liglerinde oynayacakları karşılaşmaları bu haftadan sonra siyah beyazlı ekibin teknik heyetinin mercek altına almayı sürdüreceği belirtildi.
Kaynak: DHA
Bu sene CL'de mücadele eden iki takımımızda bence iyi kurralar çekti. Ben Beşiktaş'tan daha umutluyum. En azında iki takımımızda bu organizasyonda tecrübeliler ve Uefa'ya gidebileceklerini düşünüyorum.
(/s)
Liverpool-Torres,Voronin,Gerard
Porto-Quaresma,Farias,Leo ve Leandro Lima
Marsilya-Zenden,Nasri,Cisse,Niang
Beşiktaş bu isimlere çok dikkat etmeli..Özellikle Marsilya maçları Beşiktaşın UEFAya gidip gitmeyeceğini belirleyecek..Yeni Zidane olarak söylenen Nasriye çok dikkat edilmeli..Kayserispor maçında Defansın arkasına atılan toplar çok tehlike yarattı..Nasri gibi bu pasları atan Cisse gibi bu pasları gole çeviren oyuncuları var..Beşiktaş böyle hatalar yapmazsa UEFA ve 2.lik için şansı var diye düşünüyorum..
Bu gruptan çıkmamız için İnönüde oynadığım karşılaşmalardan 2 galibiyet almamız lazım.. Eğer takımımız iyi oynarsa gruptan çıkma şansımız büyük..
Beşiktaş'ın gruptan çıkma şansının az olduğuna inanıyorum.Umarım yanılırım.
3.lüğü yüksek bir ihtimal olarak görüyorum.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
liverpoola karşı oynıycak futbolcularımızın kendi üzerlerine birer gömlek daha geçireceğine ve 2veya 4puan alabiliceğimize inanıyorum ben herkes şimdi hemen yok artık falan diyicek ama maçlarda görücez.. marsilya deplasmanından 3puanla döndükmü önümüz çok açık ve 2.olarak çıkarız bu gruptan..
Umarım çıkarız gruptan ama bende zor görüyorum zira Şamp. tecrübesi olan oyuncu sayısı az ve genç bir takım Beşiktaş.
Zor grup Marsilya istikrarsız takım önlerinde 3.olma şansımız var...
Kim ne derse desin.Marsilya ve Porto ayarımızda takımlar.Fenerde Beşiktaş'ta cok güzel gruplara düstüler.Bunlardan iyisi olamazdı.
Marsilya'yı ekarte edebiliriz.
Ancak Porto maçları çok zor. 3 veya 4 puan alabilirsek gruptan çıkabiliriz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Porto hızlı gzl futbol oynuyor Marsilya Ribery varken bile istikrarsız bir takımdı yine öyleler biraz şansda olursa 3.oluruz bence..Porto yu geçmemiz çok zor..
marsilya yı yenebilir beşiktaş ama portodan bi 1 puan çıkarsa yeter bence
Yurekten ınanıyorum bu gruptan en kötu ıhtımal 3.cıkıcaz.SAGLAM Ge-Lı-Yo-RuZ
Marsilya'dan 6 puan Porto'dan 4 puan Liverpool'danda 1 puan alırsak ki bunlar hayal değil olma ihtimali yüksek.. Gruptan çıkarız..
Liverpolden 1 puan alamazsın çünkü maçlar 3 ve 4 oynanacak başka bir değişle liverpool beiktaşı yenip grutan çıkmayı garantilicek ... portodan 4 puan alırsan zaten gruptan çıkarsın ama alabilir misin asıl zor olan o çok pembe gözlüklerler bakmayalım hayal kırıklığına uğrarız
Bunu şimdi değilde ilk maçlar oyndandıktan sonra anlayacağız.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Güzel ve korkmadan oynayacak bir beşiktaş bu gruptan 1. bile çıkar.Ama tabii bu bildiğim beşiktaş.Büyük maçlarda heyecan yapar ve pas yapamaz hale gelir adeta.Normal şartlarda sadece Liverpool'a yenilme hakkı vermememiz lazım takımımıza.Tamam diğerleride güçlü ama inanın yenmesi zor takımlar değil.Herşeyden önce kendine güven...Sonucu getirecek olan işte bu.
FM Gazetesi
Sans cok onemli bir faktor. Yillardir Besiktas sanssizliktan, hakemden falan elenir durur. Bu sene soyle balla 1-2 mac alirsak gruptan cikariz. Yeter artik sansla Avrupa'da mac kazanalim ya.