Sayfa 5 / 15 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 433 sonuç

Konu: Malta-Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlla Fenerbahçeli olması mı gerekiyor, bu bir kuralmıdır ? Saçmalıyorsunuz gerçekten..

Şu anda takımda kimse iyi oynamıyor ki, Hakan Şükür takıntı olmuş sizde..

Can Arat ve Ümit Özat diyen arkadaşa çok teşekkür ediyorum gülme krizine soktu beni kendisi.. Can Arat'a Fenerbahçeliler bomba diyor, oynamasın diye nerdeyse dua edecekler sen hala kalkmış Can oynasın diyorsun, peh.. Ümit Özat ve Milli takım dediğin zaman aklıma gelen tek şey, auta giden isabetsiz ortalar.. Rekor kendisinde herhalde..

Galatasaraylılar da süper oynamıyor, Beşiktaşlılarda.. Sabri'nin oynamaması lazım bana göre, aynı şekilde Servet ve İbrahim Üzülmez'i de oynatmazdım ben olsam ama teknik direktör Fatih Terim.. Saygı duymalıyız..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Sen olsan Fenerbahçe'den kimi milli takıma alırdın??
    Bende bunu diyorum ya illa ordan burdan değil Hak eden oynamalı ... Sabri ne zaman iyi oynadı Servet ne zaman iyidi hadi Hakan'ı 3kişi tutuo bunlar neden hala takımda

Nesil
    2006

İyiki Fenerli bir oyuncu alınmadı. Şimdi burada Tümer olsa takım daha kötü durumdaydı. Lütfen ben bir Fenerli olarak bu yorumlara üzülüyorum.

H.Şükür ayakta duramıyor yahu topa vurcak mecali yok hala 11de..

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Çok kötü oynuyor milli takım. İmparator (!) Fatih Terim'in eseri, bu zayıf Malta'dan bile gol yedik. Ön libero yok, belli bir oyun düzeni yok. Berabere kalırsak şaşırmayın.
    berabere kalirsak bu 2008 unutalim onumuzdeki maclar macaristan moldova yunanistan bunlardan kesin puan kaybetme olacaktir suanki elimizdeki firsatlarla maltayi yenmemiz lazim

Nesil
    2006

Öyle bir yazıyorsunuz ki Rize'den de Malatya'dan da Konya'dan da yok. Şimdi Konyalılar burada tartışmamı çıkartsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Hakan ne yaptı ki ?
    size göre zaten hiçççççç bişey yapmıyo tek hakan derdiniz ,hakan'a söylenen bir tezahurat var onu size armağan ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Sahada en çok koşan ve mücadele eden 3 isimden birisi Hakan.Önemli pozisyonlara giren Hakan.Takımı yönlendiren ve kaptanlık pazubandını taşıyan Hakan.36 değilde 20 yaşındaymış gibi dinamik ve hareketli oynayan Hakan...
    Yaw ben bu takımda mutlaka fenerli olsun dedim mi ? fenerli olsa 5-0 olu dedim mi ? ama hak eden forma almalı hak eden

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bende bunu diyorum ya illa ordan burdan değil Hak eden oynamalı ... Sabri ne zaman iyi oynadı Servet ne zaman iyidi hadi Hakan'ı 3kişi tutuo bunlar neden hala takımda
    Hakan'ı 3 kişi tutması zaten onun bir potasiyel tehlike olduğunu gösterir.Sabri'nin performasından TD memnum kalmış ki oynatıyor.Servet içinse mecbur kaldığı için oynatıyor..

hakan guzel oynuyor yas durumuna ragmen ama sabrinin ismini spikerin isminden duyamiyorum sorun o

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    H.Şükür ayakta duramıyor yahu topa vurcak mecali yok hala 11de..
    Fıratcan lütfen saçmalamayı kes ve maçı izle.Şu takıntıdan kurtulun ve maçı bir "TÜRK" olarak izleyin.Nedir bu Hakan çekememezliği anlamış değilim, sahada en çok koşan ve mücadele eden isimlerin başında Hakan gelmiyor mu?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Hakan'ı 3 kişi tutması zaten onun bir potasiyel tehlike olduğunu gösterir.Sabri'nin performasından TD memnum kalmış ki oynatıyor.Servet içinse mecbur kaldığı için oynatıyor..
    Yaw maçı izlemio musun Hakanı tutan bile yok ne 3 kişisi ordaki mesajı anlamamışn

ben saçmalamıyom maç ortada siz GS li gözlüğünüz çıkartın bunca zamandır hakan şükür ü bekleyen halil in oynadında neler yaptığını gördük H.Şükür kötü oynuyor..

2 yari basladi hadi bakalim ayaklari duz bassin hakan sukur spekulasyonlarinada tek cevabim maci duzgun izlemeleri ayakta duramiyorsa o sutu nasil vurdu nasil kaleci son anda cikardi

Nesil
    2006

Ersun zamanında Hakan yoktu. Fenerlisinden, Galatsaraylısına herkes Hakan oynasın diyordu. Şimdi oynuyor Hakan oynamasın diyorsunuz. Hakan tek bir iş yapıyor. Hakan'ı en az iki oyuncu tutuyor. Buda takımda bir oyuncu boş kalması anlamına geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Hakan'a 4 gol attıgı moldova macından once de boyle deniyordu.Hakan Kraldır kulagını tıkar ve golunu atar!!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Halil de iyi oynamıyor ki Fırat.. Vurduğu top şansının da yardımı ile gol oldu sonuçta, sahadaki hiç bir oyuncu süper oynamıyor.. Maç başlamadan başlıyor Hakan Şükür yorumları..

ben o zamanda oynamasın diyodum... olay h.şükür değil 36 yaşına gelmiş faydalı olamayan bir futbolcunun illa diğerlerinin yerine 11de olması..

dikkat edin h.şükür sadece bir noktada duruyor adam da haklı yaşlı koşamıyor orta sahaya felan...

Tuncayinda cikmasi lazim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakan'ı bi kenara bırakalım ya Sabri ya Servet ? bunlar formayı hak ediyor di mi

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bir tane kafa topu geldi, ona vuramadı ve diğer pozisyonda şık bir vuruş yaparak gol attı.Bunu Hakan yapamayacak mıydı yani?

Nesil
    2006

Futbol'un yaşla alakası yok. İnsanın içinde enerji devam ediyorsa oynamalıdır. Zidane'da 36 yaşında Fransa Milli takımda oynuyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    ben o zamanda oynamasın diyodum... olay h.şükür değil 36 yaşına gelmiş faydalı olamayan bir futbolcunun illa diğerlerinin yerine 11de olması..

dikkat edin h.şükür sadece bir noktada duruyor adam da haklı yaşlı koşamıyor orta sahaya felan...
    Bence performansı yaşını kapatıyor..
    Quote Originally Posted by sweeper1907 View Post
    Tuncayinda cikmasi lazim
    Tuncay sola geçersen belki faydalı olur..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Futbol'un yaşla alakası yok. İnsanın içinde enerji devam ediyorsa oynamalıdır. Zidane'da 36 yaşında Fransa Milli takımda oynuyordu.
    ama Nasıl oynuyordu ona bakmak lazım ?

Tuncay kötü servet canlı bomba hadi hayırlısı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Zidane ile h.şükür ü karşılaştırdın ya pes yani

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ah bee çizgiden çıkardılar

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Hakan'ı bi kenara bırakalım ya Sabri ya Servet ? bunlar formayı hak ediyor di mi
    sabriye oynamasın diyorduk cıktı simdi zaten

aaaaaahh cizgiden cıkardılarr

hakan sukur atak yaptirdi gokdenizin vurdugu topta boylemi ayakta duramiyor tuncay zaten sol acik oynuyor dedigin gibi solda iyi olur ama 20 dakka icinde bunu deneyip faydasini goremezsek bence cikmasi sart olur

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tuncay solda faydalı olabilir.Ayhan ortada iyi performans sergiliyor.Servet ve Sabri ortalama oynuyor.

Emre iyi bence

Sayfa 5 / 15 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri