Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 106 sonuç

Konu: Fenerbahçe’yi kalecisiz yenmiştik, seyircisiz de yeneriz.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Evet hatırlıyorum.Koray'ın size 90 da attığı ile aynı ses gelmişti.
    unutmakı o gole ragmen bız sampıyon oldukk!!!sız nerdesınız su an?? 4 mu 5 mı sıranız...tek macla ovunmeler bıttı artık...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

32 maçta mağlup olalım 2 maçta feneri yenelim yeter bu bize
    çünkü yenmekten en zevk aldığımız takımdır fener

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sanalman_34
    32 maçta mağlup olalım 2 maçta feneri yenelim yeter bu bize
    çünkü yenmekten en zevk aldığımız takımdır fener
    arkadaşım tmm doğru diyosun fener maçı ayrıdır.biz feneri yenip bir sene boyunca tribünde muhabbetini yaptığımız zamanlar olmuştur.ama yetmiyor işte hem şampiyon olalım hem feneri yenelim
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

onu da 100. yıllarında yaparız bea hem daha büyük zevk olur dimi

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

FENERBAHÇEnin 100.yılında sampıyon tabıkı fb dır..sız once bu sene kumede kalın daa gelecek sezonu sora dusunursunuz..

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

bak sen 5-6 sene önce siz kaçıncı olmuştunuz 9mu 10 mu şimdi biz 4.yüz ve ligi 3. olarak bitireceğiz ama 100. yılında şampiyon olan tek takım olarak ta kalacağız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by imperius
    FENERBAHÇEnin 100.yılında sampıyon tabıkı fb dır..sız once bu sene kumede kalın daa gelecek sezonu sora dusunursunuz..
    ben tam anlayamadım.espri mi bu yoksa cidden inanarakmı söyledin.o göre cevap verelim
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by sanalman_34
    bak sen 5-6 sene önce siz kaçıncı olmuştunuz 9mu 10 mu şimdi biz 4.yüz ve ligi 3. olarak bitireceğiz ama 100. yılında şampiyon olan tek takım olarak ta kalacağız
    biz en azından bjk ve gs gıbı ole 10-15 sene sampıyon olamamazlık yasamadık..

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by koray_capello
    ben tam anlayamadım.espri mi bu yoksa cidden inanarakmı söyledin.o göre cevap verelim
    espridir tabiki ciddi olamazya herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

bole bı ıhtımal war unutmayın bjk 32 puan sanıosam 15 yada 16. da 22 puan yanı kapanmıcak bı fark dııl...ben bjk sız sampıyonluk yarısı ıstemem,,ama su bı gercek kıı uzun bı sene sampıyonlugu unutun sız..

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

bi bjk ye karsi haksizlik olmadi mi bjk bu maci alir(hakem olaylari filan)

Mantik maci rahat aliriz diye ama bu bjk de galiyo bize patliyo.
    Adamlarin zaten tek hedefi bizi yenmek, bunu basardilar mi sampiyon olmus gibi seviniyolar, neyse insallah surpriz olmaz pazar gunu

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

arkadaşlar lütfen tartışma ortamını fanatizme dönüştürmeyelim.

küçük düşürücü laflar falan yakışıuor mu hiç bize?

maç hakkında da bi antifenerli olarak bjknin kazanmasını istiyorum.ama mantığım fener favori diyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

biz en azından bjk ve gs gıbı ole 10-15 sene sampıyon olamamazlık yasamadık..
    Dediğin doğru.Genelde sekiz yılda falan bir olduğunuz için iki yıl üst üste fazla geldi herhalde 'febeye'.Gs nin beş kuruş parası yok adamlar kök söktürüyorlar size.Hakem hatalarıda olmasa lehinize gs size bi beş puan fark atacaktı şimdi.Bize gelince geçen senede Koray'ı,İbrahim Akın'ı tanımıyordunuz çat çat sesleri duydunuz.Bu maçta da dikkat edin Bobo,Gökhan Güleç çatlatmasın sizi

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    Dediğin doğru.Genelde sekiz yılda falan bir olduğunuz için iki yıl üst üste fazla geldi herhalde 'febeye'.Gs nin beş kuruş parası yok adamlar kök söktürüyorlar size.Hakem hatalarıda olmasa lehinize gs size bi beş puan fark atacaktı şimdi.Bize gelince geçen senede Koray'ı,İbrahim Akın'ı tanımıyordunuz çat çat sesleri duydunuz.Bu maçta da dikkat edin Bobo,Gökhan Güleç çatlatmasın sizi
    kardess bı laf vardır baskasının bılmem nesıyle gerdege gırılmez dıye,,sen gs yı bırakda kendı takımına bak istersen..son 10 senede 1 sampıyonlugunuz var unutma ıstersen..yarın aksam gorcezz bakalım mactan sora sesın cıkabılecek mı..

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

bizim sesimiz çıkmayacak sergenin ibonun ve diğerlerinin ayakları konuşacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

arkadaşlar noluyoruzyaa ne bu şiddet bu celal
    Quote Originally Posted by comandanteche
    arkadaşlar lütfen tartışma ortamını fanatizme dönüştürmeyelim.

küçük düşürücü laflar falan yakışıuor mu hiç bize?
    bu sözlere aynen katılıyorum
    neyse maça dönelim bende inşallah bjk kazanır dşyorum ama fener yencek gibi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

kardess bı laf vardır baskasının bılmem nesıyle gerdege gırılmez dıye,,sen gs yı bırakda kendı takımına bak istersen..son 10 senede 1 sampıyonlugunuz var unutma ıstersen..yarın aksam gorcezz bakalım mactan sora sesın cıkabılecek mı..
    Ben takımıma bakıyorum zaten.ne yapıyorsak kendi başımıza yapıyoruz.şerefimizle ikinci oluyoruz en azından.bak sen ne güzel anlatmışsın gerdeği işte,hakemleri bırakında kendi işinizi kendiniz görün biraz.neyse on yılın ezikliği var içinde herhalde ona veriyorum.bizim sesimiz her zaman çıkar sen canını sıkma.biz haklıya hakkını her zaman veririz.adam gibi oynansın yenilsekte tebrik etmesini biliriz,alkışlarız.gidip kendi kalecimizi dövmeyiz.şu fanatizmi buraya da taşıdınız ya helal olsun valla.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Ben takımıma bakıyorum zaten.ne yapıyorsak kendi başımıza yapıyoruz.şerefimizle ikinci oluyoruz en azından.bak sen ne güzel anlatmışsın gerdeği işte,hakemleri bırakında kendi işinizi kendiniz görün biraz.neyse on yılın ezikliği var içinde herhalde ona veriyorum.bizim sesimiz her zaman çıkar sen canını sıkma.biz haklıya hakkını her zaman veririz.adam gibi oynansın yenilsekte tebrik etmesini biliriz,alkışlarız.gidip kendi kalecimizi dövmeyiz.şu fanatizmi buraya da taşıdınız ya helal olsun valla.
    kendı baskanına kufur edıp ıstıfa etmesıne sebep olan,,butun takımı kapalıya cagırıp hepınız ... cocugusunuz dıyen,,her mac hasetlıgınızden azız baskana kufur eden fb degıl besıktas JIMNASTIK kulubu taraftarıdır bunu unutma,,hee bı de ulusoy sayesınde yıldız almanız ıcın ılave edılen beles ıkı sampıyonlugunuz var!!sen fenerbahce taraftarına laf edemezsın bırader..20000 kombıne alan,,uzerındekı her sarı lacıvert urun fenerıum markalı yanı orjınal olan,,cok nadır kufur eden ve takımına her zaman kostek degıl destek olan,,takım 6.cıyken bile stadda en az 20000 kısı olan cok buyuk bı taraftardır FENERBAHCE taraftarı..laf etme bu buyuk taraftara carpılırsın,,ya da carpar bırısı merak etme..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Birincisi ben senin biraderin değilim.buyursun gelsin çarpacak olan.fenerin 'büyük' taraftarına(senin konuşmalarından,tavrından belli oluyor büyüklüğü) falan laf edende yok.fanatikliğini şu forumda bırak bari.artık beş yaşında çocuklar gibi siz şunu yaptınız biz bunu yaptık tartışmasına mı girelim?

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Birincisi ben senin biraderin değilim.buyursun gelsin çarpacak olan.fenerin 'büyük' taraftarına(senin konuşmalarından,tavrından belli oluyor büyüklüğü) falan laf edende yok.fanatikliğini şu forumda bırak bari.artık beş yaşında çocuklar gibi siz şunu yaptınız biz bunu yaptık tartışmasına mı girelim?
    o zaman susmasını bılceksın laf edıp durma FENERBAHÇEmize..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

o zaman susmasını bılceksın laf edıp durma FENERBAHÇEmize..
    neyse uzatmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

ok..yarın aksam dewam ederız mactan sora

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

devam edin ama konuşmalarınıza da dikkat edin arkadaşlar.. Arada aşırıya gidecek konuşmalar var onlar olmasın

Sonuçta bu bir savaş değil spor, ona göre değerlendirip ona göre yorum yapmak en güzeli...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

kendı baskanına kufur edıp ıstıfa etmesıne sebep olan,,butun takımı kapalıya cagırıp hepınız ... cocugusunuz dıyen,,her mac hasetlıgınızden azız baskana kufur eden fb degıl besıktas JIMNASTIK kulubu taraftarıdır bunu unutma,,hee bı de ulusoy sayesınde yıldız almanız ıcın ılave edılen beles ıkı sampıyonlugunuz var!!sen fenerbahce taraftarına laf edemezsın bırader..20000 kombıne alan,,uzerındekı her sarı lacıvert urun fenerıum markalı yanı orjınal olan,,cok nadır kufur eden ve takımına her zaman kostek degıl destek olan,,takım 6.cıyken bile stadda en az 20000 kısı olan cok buyuk bı taraftardır FENERBAHCE taraftarı..laf etme bu buyuk taraftara carpılırsın,,ya da carpar bırısı merak etme..
    rize maçından sonra şamp. giden bi takıma destek mi yoksa onlara baskı mı yapığınız çok belliydi, burda başkanlarn yaptklarıyla yada emir vermesiyle yapılanlar konuşmaya başlanırsa en başta fener konuşulmalı, sende bjk taraftarına laf edemezsn ben buraya şimdi büyük harflerle bişiler yazmaya başlarsam bunun sonu hiç gelmez , o yüzden bişiler yazarken gelebileck cvplarıda düşün,, bide o kaddar şey sölemisn ki gerdek falan onlarla ilgili burda geyik yapmaya başlamayalım istersen ,sendeki bu sinir nedir asıl maçtan sonra konuşalm falan, bide tehdit etmeyi falan bırakın yaa bunlar geçti artk

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    devam edin ama konuşmalarınıza da dikkat edin arkadaşlar.. Arada aşırıya gidecek konuşmalar var onlar olmasın

Sonuçta bu bir savaş değil spor, ona göre değerlendirip ona göre yorum yapmak en güzeli...
    peki emir buyuk yerden

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by francesco10
    rize maçından sonra şamp. giden bi takıma destek mi yoksa onlara baskı mı yapığınız çok belliydi, burda başkanlarn yaptklarıyla yada emir vermesiyle yapılanlar konuşmaya başlanırsa en başta fener konuşulmalı, sende bjk taraftarına laf edemezsn ben buraya şimdi büyük harflerle bişiler yazmaya başlarsam bunun sonu hiç gelmez , o yüzden bişiler yazarken gelebileck cvplarıda düşün,, bide o kaddar şey sölemisn ki gerdek falan onlarla ilgili burda geyik yapmaya başlamayalım istersen ,sendeki bu sinir nedir asıl maçtan sonra konuşalm falan, bide tehdit etmeyi falan bırakın yaa bunlar geçti artk
    fb bjk muhabbetı yapılırken araya gs sokulursa gerdek olayını acarım!!kımseyı tehdıt ettıgımız yok mesajları duzgun okursan sevınırım ben tumer nıcklı arkadasımla sevıyelı olarak konustum o da bana gereken cewapları werdı ve muhabbetı kapattık,,yarın mactan sora dewam edıcez mesajımı da gırgırına yazdım,,sen nasıl anladıysan anla,,FENERBAHCE taraftarı ornek alınmalıdır..hersey kufur dolu tezahurat yapmak degıldır!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Fenerbahçe Derby kaybetmez bu sene
    büyük lokma ye ama büyük söz konuşma büyüklerin öğretmedi mi bunu sana

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Fenerbahçe Derby kaybetmez bu sene
    kesınlıkle kaybetmez,,evımızde bu sefer puan dahı vermıcez bjk ye zaten gs macı ıcın yorum yapmak bıle gereksız banko fb..

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri