Savunma Savunma Savunma...Kontra.Bize karşı bütün takımLarın oyun pLanı.Aha ondan sonra geLde goL at.
Savunma Savunma Savunma...Kontra.Bize karşı bütün takımLarın oyun pLanı.Aha ondan sonra geLde goL at.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
maçta son 4 dk...
5 dk içinde Bjk atar.
Hayatı işi gücü savunma yapmak oLan bütün takımLar daha iyidir![]()
Beşiktaş atarsa sürpriz olmaz....
Ya Allah aşkına ben anlamıyorum sizi.Defans yapan takımlar nasıl maçı hak edebilir.
So what?
Saike
Çok net bir pozisyon kacırdı Bjk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bjk attı golü hakem vermedı.
Beşiktaş gol attı ama hakem saymadı
Beşiktaş'ın ağlara giden topu hakem tarafından sayılmadı..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Spiker gol dü bu diyor.Hakem hatalı verdı dıyor.
BeLLi zaten savunmaLarını geçsek hakemLeri geçemiyoruz.TakıntıLar başLadı daha sezon başından..
veee maç bitti 0-0...
Oley bitti.Tebrikler Anakaraspor.
ben boyle isin, buz gibi gol be
![]()
Neyse ya maçı seyretmedim ama denilene göre 1 puanı kurtarmışız.Buda kardır.![]()
So what?
Saike
2 haftadir ayni sey. Serefsizler.
Hadi bakalim, Ulusoy istifa deyin! Hadi!
Ankaraspor çok iyi oynadı bugün.Maçın hakkıda beraberlıktı zaten.
Evet Emrah abiyi bekliyoruz![]()
Tello'nun ortasında Stefan uzak direkte kontrol edemedi. Top ağlara gitti. Hakem Vedat Yüksel vermedi golü!
So what?
Saike
Şemsi ne saçmalıyorsun ya.
Hangi akılsız diyor maçtan 1 puan kurtardığımızı.Söyle ben konuşayım onunla.
90+3 de kaleci topu tutamıyor top ağlara gidiyor.Şeref yoksunu hakem golü vermiyor bunun başka bir izahı yok.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ankaraspor iyi mücadele etti. Ama hakem haksızlık yaptı. Ankaraspor tam kontra kalkarken hakem maçı bitirdi. Birde +1 dakika fazla oynattı. Beşiktaş'ın gol diye itiraz etmesi yanlıştı. Nobre kalecinin pozisyon öncesinde ele vuruyor. Bana öyle geldi. Ama Ulusoy istifa...