Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 335 sonuç

Konu: TSL 5.Hafta | Ankaraspor-Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Ben maçı stadyumdan izledim ve ben bile kale arkası tribününden onun gol olduğunu anladım soruyorum hakeme nobre bu kaleciye nasıl dokundu? bu nasıl bir ofsayttı ? Nobremi topu eliyle içeri aldı kalecimi ? Hakem umarım izlemiştir ve yaptığı hatayı anlamıştır :@
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar youtube da bu golün videosunu buldum ama bir site adı var eğer reklam olmayacaksa buraya eklemek için sizlerden izin istiyorum
    İzin vermiyorum. Lig TV zaten yasaklıyor başka yerde yayınlanmasını. Yasal olmayan bir videoyu burada da paylaşamazsınız.

Sondan başlayalım, hakem 2 puanını yedi Beşiktaş'ın. Haketti, haketmedi muhabbetine girmiyorum. Ne olursa olsun 2 puan gitti. Bu hakemlerle bu ligde daha çok puanlar gider.

Oynanan oyuna bakarsak da ben izlerken sıkıldım. İkinci devre Bilal'in girmesiyle Ankaraspor biraz atak oynamaya çalıştı. Rico girince de son 15 dakika Beşiktaş oyunu rakip sahaya yıktı. Golü de buldu ama hakem vermedi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ricardinho veya Delgado kesinlikle ilk 11'de olması şart yoksa pozisyon bulamıyoz...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Tamam arkadaşlar bilgilendirme içinsağolun reklam gibi bir amaç içinde anlamadınız umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rico ve Delgado'nun kıymetinide anlamış olduk böylece.Acaba Ertuğrul hoca ikisinden birini neden oynatmadı?

Maçın özetini seyrettim gerçekten rezalet.Hakemin vermediği gol ise tamamen rezalet.Bana kimse bu pozisyonda hakemdir hata yapar mavalları okumasın.İnsan yardımcı hakemine sorar.Hiiiç taktığı yok.Kafasından golümüzü vermedi,hakkımızı yedi.Şahsen hakkımı helal etmiyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

ben maci yarin saniyordum.. demek berabere kaldik. peki nasil oynadik.. ?higuain ve diatta nasil oynadi..?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    ben maci yarin saniyordum.. demek berabere kaldik. peki nasil oynadik.. ?higuain ve diatta nasil oynadi..?
    2 takımda iyi oynamadı.Sıkıcı bir maç oldu.Son dakikada %100lük golümüz verilmedi.Diatta iyi oynadı bence.Higuian ise aklımda tam bir düşünce oluşmadı.Vasat diyebilirim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Higuain bugün BOBO'dan daha faydalıydı bence.

Forvette boş boş beklemedi, kanatlara koşu yapıp top aldı.Boşta bekleyen bir forvet değil yani.Bence ileride Bobo ile beraber çok işler yapacak.

Diatta'yı da ben çok beğendim.Sağlam'dı.Top ayağında iken güven duydum.İleri bile çıkıyor topla beraber.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    2 takımda iyi oynamadı.Sıkıcı bir maç oldu.Son dakikada %100lük golümüz verilmedi.Diatta iyi oynadı bence.Higuian ise aklımda tam bir düşünce oluşmadı.Vasat diyebilirim
    saol.

nezamen bu oyundan kurtulcaz enson nezamen guzel oynadik ve farkli yendik. sadece biz bu sikintiyi cekmiyoruz ubur buyuklerde cekiyor. anadolu takimlar guclendi artik kolay yenemiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Haklısın valla.

Türkiye'de 4 büyükler artık hiçbir maçı kolay kolay alamıyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Nerde o 100. yıldakı maçlar ve güzel oyun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Haklısın valla.

Türkiye'de 4 büyükler artık hiçbir maçı kolay kolay alamıyor.
    Ama güzel oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Higuain Avrupa maçlarında iş yapar ama bize karşı kapanan takımlara karşı pek etkili olacağınıda sanmıyorum.Diatta ise fos olmadığını gösterdi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Diatta'yi begendim, yere saglam basiyor, hava toplarindada iyi. Higuain 2-4 mac sonra acilir ve Bobo'ya iyi partner olur. Delgado oynasaydi daha cok posizyona gire bilirdi BJK.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bobo beni şaşırtıyor ve üzdü açıkçası, beşiktaşın golü bariz goldü, yani resmen hakkını yedi yan hakem hatası. Umarım hakemlerimiz bundan sonra daha dikkatli davranırlar bu şekilde gerilimin artmasına neden oluyorlar ve forumlarımızda arkadaşlarımız yazma cezası alıyor
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Bu maçta ciddi bir hata yaptılar. Benim asıl korkum bundan sonra ki haftalarda bu maçta ki hatayı telafi edelim mantığıyla yönetirlerse çok daha vahim kararlar gelebilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    bobo beni şaşırtıyor ve üzdü açıkçası, beşiktaşın golü bariz goldü, yani resmen hakkını yedi yan hakem hatası. Umarım hakemlerimiz bundan sonra daha dikkatli davranırlar bu şekilde gerilimin artmasına neden oluyorlar ve forumlarımızda arkadaşlarımız yazma cezası alıyor
    Yan hakem hatası falan değil direk hakemin hatası.Beşiktaşlı futbolcular yardımcı hakeme sor diye ısrar ettiler ama adam oralı bile olmadı.En çok ona sinirlendim.Bir sorsa belki bu olay olmayacaktı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yan hakem hatası falan değil direk hakemin hatası.Beşiktaşlı futbolcular yardımcı hakeme sor diye ısrar ettiler ama adam oralı bile olmadı.En çok ona sinirlendim.Bir sorsa belki bu olay olmayacaktı.
    Bence de keşke sorsaydı.Böyle pozisyonlarda yan hakem daha iyi görür.Ayrıca orta hakem eve gidip o pozisyonu seyrettiğinde de düşündü acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

[B]Olay pozisyonun bir diğer kahramanı Mert Nobre de maç biter bitmez mikrofonlara konuştu. Uzun bir aradan sonra kadrodaki yerini alan Sambacı, tıpkı Ankaraspor file bekçisi Senecky gibi hakemin hatalı bir karar verdiğini söyledi. Brezilyalı yıldız, “Bu pozisyonda hiçbir şey yok. Hakemin golü neden iptal ettiğini anlayamadım. Normal bir gol attık ancak iptal edildi” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Maçın olay ismi Senecky, 90 dakika bitiminde gerçeği açıkladı. Mücadelenin 90+3. dakikasında Tello’nun ortasını elinden kaçıran Slovak file bekçisi, “Nobre’nin bana bir teması yoktu. Top elimden kaçtı. Hakemin verdiği karar hatalıydı” ifadesini kullandı. İyi futbol oynadıklarını belirten Senecky, “Amacımız daha üst sıralara yükselmek. İlerleyen haftalarda gerçek kimliğimizi sergileyeceğiz” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bi yandan yazık olmuş ama duyduguma göre vasat bi oyun oynamış bjk yense yazık olabilirdi ankaraya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet hemen yan hakeme sor dediler ama orta hakem her ne hikmetse sorma gereği duymadı.Bu beni kıllandırıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok zevksiz bir maçtı iki takımda boştu maçta zaten maçın hakkıda beraberlikti

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by VahdeTrabzon View Post
    bjk yense yazık olabilirdi ankaraya

Bu da futbolun acımasızlığı kimi zaman bize olur kimi zaman başka birisine olur bir takım 30 tane atakta bir gol bulamaz diğer takım 1 atakta golü bulur defansa kapanır gol yemez kazanır , çok rastlanıyor böyle olaylara artık

Ayrıca Rico Paşa gönderilsin deniyordu zaman zaman bu maçta kıymetini daha çok anladık bi bakımada iyi oldu Nobre'yide beğendim çıplak gözle Diatta da iyiydi ama biraz ağır kalıyordu ama ayakta kalabiliyor hiç değilse , Higuain Bobo'nun yapacağı işi Higuain yaptı fazlada yüklenmemek lazım onun işi sadece gol atmak , Bobo top alıcaktı asıl ama Rico Paşanın yokluğunda forvetlerde etkili olamadı

Hatta BoBo eli ile işaret ediyordu... 2 puanımız bir anlık büyük bir hata ile gitti yapıcak bir şey yok umarım sezonun geri kalanında bu tarz hatalar tekrarlanmaz...
    .
    .
    .
    Nobre bana dokunmadı

Maçın olay ismi Senecky, 90 dakika bitiminde gerçeği açıkladı.
    Olay pozisyonun bir diğer kahramanı Mert Nobre de maç biter bitmez mikrofonlara konuştu. Uzun bir aradan sonra kadrodaki yerini alan Sambacı, tıpkı Ankaraspor file bekçisi Senecky gibi hakemin hatalı bir karar verdiğini söyledi. Brezilyalı yıldız, “Bu pozisyonda hiçbir şey yok. Hakemin golü neden iptal ettiğini anlayamadım. Normal bir gol attık ancak iptal edildi'' diyerek tepkisini ortaya koydu.

Senecky: Kimse bana dokunmadı

Maçın olay ismi Senecky, 90 dakika bitiminde gerçeği açıkladı. Mücadelenin 90+3. dakikasında Tello’nun ortasını elinden kaçıran Slovak file bekçisi, “Nobre’nin bana bir teması yoktu. Top elimden kaçtı. Hakemin verdiği karar hatalıydı'' ifadesini kullandı. İyi futbol oynadıklarını belirten Senecky, “Amacımız daha üst sıralara yükselmek. İlerleyen haftalarda gerçek kimliğimizi sergileyeceğiz'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman gidip söleseydi hakeme bana dokunmadı diye..

Quote Originally Posted by welet View Post
    O zaman gidip söleseydi hakeme bana dokunmadı diye..
    Okadar kolaydi sanki,takim son sirada,puanlara ihtiyaci var.Son saniye artik mac bitmis,bunlar puan kazanacaklar,bu gidip hakeme diyecek goldü,sonra mactan maglup ayrilacaklar ? Empati kur bakalim,ayni pozisyon Bjk kalesinde olsa ve Hakan Arikan cikip dese hayir topu elle ellemedi,benim hatam vardi.Ve Bjk son saniyede puan kaybediyor bunun yüzünden.Ozaman ne olurdu ? Simdi bana demeyin iyi olurdu,fair play ruhuna yakisir bir hareketti falan demeyin.Hicbiriniz istemezdiniz bu durumu.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

90 dakika bitiminde mi 90 dakika öncesindemi söylemesi gerekiyordu ? Umarım birşeyleri değiştirir bu itiraflar ve görüntüler

Hicbirseyi degistirmez.Vedat Yüksel dinlendirilir sadece.
    Mac tekrar falan edilmez,cünkü edilirse bundan sonra her hakem hatasi mac tekrarina neden olur.Yani isler arapsacina döner.Kaos yasanir Türkiye`de.

Arkadaslar anlamiyorum bu tutumunuzu,tamam hakkiniz yendi de siz cok abartiyorsunuz yahu ! Türkiye`de ilk defa hakem hatasi yüzünden puan kaybeden takim siz degilsiniz ! Son takimda siz olmayacaksiniz ! Hakem hatasini birakin da Bjknin futbolunu konusun.Neden puan kaybettigini,neden pozisyonunun olmadigini konusun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar yardımcı hakem asıl golü iptal ettiren. Maç içersinde de gösterdi yardımcı hakemi. Elini işaret ediyor ve sonra da sarı kart göstermesi için uyarıyor. Yardımcı kesin gol olduğunu düşünse orta sahaya koşardı ama gördük ki yerinde sabit duruyor.

Bence yardımcı verdirtmedi golü, o nedenle de hakem gidip sormadı. Kameranın çektiği esnada da hakem yardımcısına bakıyor, o da bir elini açıyor, diğer eliyle de sarı kart göstermesi için kendi cebini gösteriyor. Sonrasında da Nobre sarıyı görüyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sonradan gördüm golü herkesin gördüğü gibi golmüş ama bunda Nobre'nin payı var daha önce hakemi aldattığı pekçok pozisyonu biliyoruz eski günlerden hakemler ona karşı önyargılı davranıyor artık

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

fmsyrna,

F.Bahçe'de yaptıklarının cezasını Beşiktaş'ta bizler çekiyoruz.Bu pek de adil değil aslında.

Rakip takımın ; Kalecisi, hocası vs. her kişisi kabul ediyor olayı ama bir hakem kabul edemiyor...

Serkan, sana katılmıyorum.Yan hakem ilk hamlede orta sahaya koşuyordu, orta hakemde yan hakeme baktı ama hayır gol değil dedi.Bu sefer yan hakemde koşmayı bıraktı ve geri döndü.

Bu resimden de görüleceği üzere Bobo itiraz ediyor yan hakeme bakın diye, hakem de : Hayır ben gördüm onun kararına uymuyorum dercesine bir hareket yapıyor.

Her neyse olay geride kaldı...

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri